Jump to content

Dr Thomas Febel - Adminisztrátornak jelentkezik

Ajánlott bejegyzések

Dr Thomas Febel Adminisztrátori jelentkezés

OOC Önéletrajz:

Bíró Milánnak hívnak egy 14 éves srác vagyok. Magyarországon élek

Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében családommal és 1 testvéremmel.

Van egy folyamatosan üzemelő mezőgazdasági cégünk illetve anyám állomásvezető, illetve

osztályvezető főorvos az Országos Mentőszolgálatnál Apám is a mentőszolgálat tagja csakúgy mint nagyapám.

Tanulmányaim közül a fejlettebbek a Biológia, Kémia, Fizika, Földrajz és Matematika (ezek elengedhetetlenek

az orvostudomány tanulásához.) Hobbim általában az hogy szüleimnek segédkezek a cégnél illetve kertészkedés,

haverokkal kikapcsolódás, biciklizés és nem maradhat el a számítógépen való tevékenykedés sem.

Nagyapámnak és nagyanyámnak egy most is üzemelő 500-600 között mozgó méhészete van ami elég nagy siker

számunkra pénz tekintetében is illetve hozatal tekintetében is, ja és legalább nem boltból hurcoljuk el.

A vágyam főként hogy folytassam azt amit anya csinál tehát mentős vagy orvos legyek ezt még majd a jövő dönti el, viszont ez valószínüleg változni fog ugyanis elkezdett jobban érdekelni a vérlovag hivatás.

Nyilván ha nem jön össze maradok a mentőszolgalatnál.

Bővebben ennyit tudok elmesélni az én kis életemről, minden fejlődik előre.

IC karakterem kiléte:

Dr Thomas Febel-nek hívnak 1995.03.04 születtem a Las Venturas-i kórházban tehát 28. életévemet töltöm jelenleg.

Mikor megszülettem kicsiként és hazavitt anya és apa el se akartam hinni hogy nekünk milyen szép otthonunk van.

Fejlődtem fejlődtem eljött a 8. születésnapom amikor is váratlan dolog jött közbe.

Nagyon rosszul lettem apa egyből elvitt a Las Venturas-i Medical ügyeleti osztályra ahol anyám

is dolgozott hiszen orvos és mentő is volt egyaránt. Anya egyből megvizsgált és kiderült hogy csak egy kis szédelgés volt

ugyanis meleg volt azon a napon. Annyira tetszett az ottani környezet és a ruhák minden imádtam.

Elhatároztam hogy mentős leszek és sikerült is ugyanis az Országos Mentőszolgálatnál jelenleg is Mentőigazgató-helyettesként tevékenykedem, de előtte sok szervezetben megfordultam már. Apám nagy szerelő volt kezdetekben én is legelőször a szerelő szervezetbe tartoztam amire apám vezetett rá, hát nem mondom hogy a kedvenc munkám volt de egynek elment, szerettem is, meg néha nem is. Ezután jött a taxi szervezet az sem volt a kedvencem de hát na, egyszer mindent kikell próbálni. Taxit követte az Országos Rendőrfőkapitányság és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal amit, huh imádtam. Az első kéklámpás szervezet ahol megfordultam de ezután jött a kedvencem az Országos Mentőszolgálat.

Annyira szerettem hogy nem bírtam ki 3 napot minimum anélkül hogy ne mentettem volna meg valaki életét vagy ne vettem

volna fel új tagokat és gyakorlatozzak. Álom meló ahogy tartja a mondás.

Büszke vagyok anyámra, apámra, testvéremre aki apámmal szerelő, így szépítjük fejlesszük kis családi

összhangunkat remélem még sok-sok közös élményünk lesz és minél tovább tart az életünk mellyel Isten megszánt minket!

Frakciók ahol megfordultam:

Országos Mentőszolgálat

Országos Rendőrfőkapitányság

Los Santos Autómentő Vállalat

Los Santos Taxi Társaság

(NAV-t nem emelném ki ugyanis ORFK-n belül egy osztály.)

UCP-d tartalma (Jailek, bannok, játszott percek):

https://imgur.com/a/lkgX8u0

https://imgur.com/a/Var3kDR

(2022. január 1. előtt se voltak nagyobb adminjaileim, volt

azért de nem sok, de hát na ezen a szerveren tanultam meg RP-ni.)

Mit gondolsz mi egy adminisztrátor feladata?

Az adminisztrátor nem más mint a játék koordinátor kinek feladata a szerveren a rend teremtése.

Ők azok akik a játékosok gondjait problémáit megoldják nekik kell a szerveren a békét tartani.

Fent kell tartaniuk a közösséget melyhez szükséges a jó csapatban dolgozás is.

Aktivitási idő:

Hétköznap hétfőn kedden sajnos nem tudok lenni viszont szerdától 2-3 óra,

Hétvégén akár 5-6 óra. (Tudom-tudom eddig nem volt a legjobb az aktivitásom de már aktívabb vagyok.)

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

A csapatmunka mindenhol rettentően fontos az egyik legkiemelkedőbb pont a többi közül.

Ha van egy jó csapat, összetartás akkor mindenki beossza egymás között a maga feladatát, illetve

ha valaki nem ért valamit mert például azt még nem csinálta vagy újonc tudunk segíteni egymásnak.

Néhány adminügynél is jó ha csapatban dolgozunk ahol keményebb a szituáció.

Ha nincs csapatmunka, összetartás akkor senkinek sincs kedve a munkához, senki nem tudja mit csináljon,

hiszen csapatban a legjobb dolgozni! Ha ez nem lenne ezzel együtt sok helyen normális adminteam sem lenne.

Miért pont téged válasszunk?

Elég régóta jelen vagyok különféle RP szervereken és szerintem elég időt tanultam hogy beadjam

én is az adminisztrátori jelentkezésem. Megbízható kedves ember vagyok szeretek segíteni a játékosokon és szoktam is

aki nem ért valamit. És ezt a segítséget szeretném egy adminisztrátori pozícióban emelt szinten folytatni.

Eltudnám vállalni ezt a feladatot szerintem és képes lennék rá.

Pozitív tulajdonságok:

-Kedves

-Segítőkész

-Tisztelettudó

-Bátor

Negatív tulajdonságok:

-Nem szeretem ha valaki okoskodik

-Nem szeretem a tiszteletlenséget de ezt általában tudom kezelni

-Néha felidegesítem magam

-Nem szeretem ha valaki minősít

Elért eredményeim:

N.G.H Adminsegéd

Országos Mentőszolgálat-----Mentőigazgató-helyettes

Los Santos Taxitársaság-----Tanuló sofőr

Los Santos Autómentő Vállalat-----Próbaidős vontatós

Országos Rendőrfőkapitányság-----Őrmester

Nemzeti Adó- és Vámhivatal-----Törzsőrmester

Készítette: Dr Thomas Febel 2023.04.09.

((Bármilyen ötletetek vagy kritikátok van a lappal kapcsolatban szívesen fogadom!

UI: Remélem a lap elnyeri a vezetőség tetszését. Ahol még alá van húzva az nem a helyesírás miatt van, hanem mert

a nyelvezet nem megfelelő.))

Edited by Dr Thomas Febel

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.