Jump to content

Patrick O Connor[Whoami] jelentkezése adminisztrátornak.

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

- Sziasztok! Hegyi Márk vagyok 14 éves fiú. Jelenleg Hódmezővásárhelyen lakok, születésem óta élek itt. 4 éve kezdtem el a jelenlegi kedvenc sportom a vízilabdát, jelenleg most kapuban játszok mivel nem vagyok kis növésű ezért ott meg tudom állni a helyem. Mielőtt elkezdtem a vízilabdát 4 évet úsztam előtte. Azért hagytam abba az úszást mivel kezdett nekem monoton lenni a faltól falig úszás. Szeretek új dolgokat kipróbálni ezért kezdtem el a vízilabdát. Vízilabda mellet a tanulásért nem vagyok oda de hát tanulni kell. Szeretek haverokkal menni a városba hülyéskedni, de ez ritka sajnos mert mindig van olyan ember aki nem ér rá. 5 éves koromban kezdtem el a gördeszkázást, de nem nagyon volt kedvem sportot űzni belőle mostanában nagyrészt csak közlekedni szoktam vele. Van egy boxer kutyám 🐕 aki nagyon ragaszkodik hozzám, és együtt vagyunk jóban rosszban. Gépen a legjobb elfoglaltságom az MTA. Nemrég volt egy nagyobb kihagyásom, de nagyon visszajött a kedvem az RP-hez! Egy időben még nagyon nem szerettem az RP-t, de az elmúlt 2 évben nagyon megkedveltem az RP-t és több kissebb nagyobb szerven is játszottam. 

Magamról a játékban:

- Patrick O Connor mindenhol az RP-s nevem. Nem tudom miért de egy időben nagyon ragaszkodtam ehez a névhez és azóta a kedvencem. Sok MTA szerveren játszom már nagyobb részük RP szerver. Egy időben nagyon a FUN szerverek mellett álltam de megtanultam RP-zni és azóta nagyon de nagyon ritka ha feltételezzek egy kettőre. Leginkább a legális frakciók híve vagyok mert engem az illegál nem nagyon fogott meg. Egyetlenegy szerveren voltam a Yakuza tagja hát szerintem egyáltalán nem nekem való. Legális szervezetek közül is szerintem a rendvédelmi szervezetek amik a legjobban megfognak. Kevés szerveren voltam admin de ahol voltam ott a legalacsonyabb admin szint az a 2es. Szerintem röviden tömören ez a rész ennyi rólam.

UCP:

- Szerencsére még nem voltam AdminJailban sem, és kitiltásom sem volt még a szerverről ami remélem a későbbiekben is így lesz.   Kép:

https://imgur.com/gallery/xmTD2cp

Adminisztrátor felfeladata:

- Repülni a map felett közben ellenőrizni, hogy minden player a szabályok szerint játszik e. Ha jön egy PM akkor menni és segíteni a játékosnak. Megpróbálni úgy elintézni egy admin ügyet, hogy ne feltétlenül kelljen egyből az embereket szankcionálni hanem próbáljuk meg elmagyarázni mit rontott el és, hogy máskor hogyan cselekedjen. Ezt ha megcsináljuk nagyban megtudjuk könnyíteni a játékos-nak a játék élményét, és nagyobb lesz a bizalma a játékosnak az adminisztrátor felé. Persze ha ő nem mutat velünk ebben együttműködést akkor sajnos szankcionálni kell az esetet. Ha feljön egy olyan játékos aki életében nem RP-zett még soha annak minél jobban átadni a tudásunkat, hogy a későbbiekben ne legyen ebből semmiféle probléma.

Miért engem válasszatok:

- Van tapasztalatom az adminisztrátori feladat kapcsán. Mint már említettem akadt néhány olyan szerven ahol tevékenykedtem adminként. Korrekt  vagyok, nálam mindig érvényben van az érme két oldala. Szeretek úgy eljönni egy ügyről (most komolyabb ügyekre gondolok, mint pl.: DM stb stb.) hogy valakinek  úgy tudtam segíteni, hogy az illető tanult abból amit én mondtam neki.. Gyorsan és helyesen tudok gépelni ami egy adminak sosem árt.

Napi aktivitás:

-Naponta 3-4 órát tudok fent lenni de ha nincs semmi dolgom akkor erősen megütheti a percem a 6 órát is. Ha véletlen beteg vagyok akár egy nap alatt is meglehet a percem.

Véleményem a csapat munkáról:

- Ahogy már olvasható volt a lapban több csapatban veszek részt. (Gondolok itt: osztály, vízilabda stb stb... Szerintem a csapat munka az egyik legszebb és legjobb dolog az életben. Most kicsit elgondolkodtam és rájöttem, hogy semmit sem érnek ha nem lennének mellettem a barátaim "a csapatom". Egy szónak is száz a vége, a csapatmunka a legjobb!

Tulajdonságaim: 

Pozitív: 

Tudok és szeretek is csapatban dolgozni.

Türelmes vagyok.

Van tapasztalom az admin tapasztalom.

Negatív:

Vannak olyan napok amikor hamar elfáradok.

Hamar fel lehet idegesíteni ha valaki szórakozik velem bármennyire is türelmes vagyok.

Engedékeny is tudok lenni 

Edited by Stefan D Wolf

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.08.30.-án 20:00-kor vagy  2019.08.31.-én 20:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.