isuoficial Létrehozva: Április 10, 2023 Megosztás Létrehozva: Április 10, 2023 IG nevem: Felix Shepherd, Terciusz bannolt le. IG game nevem: Felix Shepherd Ban időpontja: kiadva: 2023.04.08 17:52:56 lejárat: 2038.04.08 17:52:56 Ban oka: adminszidás Ban időtartalma: 15 év Admin neve, aki bannolt: Terciusz Miért szeretném az unbant: Azért szeretném, mert én élveztem játszani a szerón, csak elmentem elvégezni a dolgom, addig a kistesóm trolkodott a szerón (8 éves). Mire visszajövök azt látom, hogy ki vagyok bannolva a szeróról. Ha unbannolva leszek, igyekezni fogok nem otthagyni csak úgy a gépet. üdv: isuoficial Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Április 10, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Április 10, 2023 Ezt a mintát használd. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
isuoficial Hozzászólva: Április 10, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Április 10, 2023 IG név: Felix Shepherd Ban időpont: 2023.04.08 A ban oka: Adminszidás Ban időtartalma: 15 év Admin neve, aki bannolt: Terciusz Minek szeretném az unbant: a testvérem, aki 8 éves, elkezdett trolkodni a karakteremmel, és mire visszajöttem az AFK-ból csak azt láttam, hogy bannolva vagyok. Nagyon örülnék egy unbannak. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Április 11, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Április 11, 2023 Továbbra se jött össze a dolog, viszont ettől függetlenül eltekintek a dologtól és bírálom a lapod. Az Unban kérelmed elutasítom, mivel friss a ban és a szerverszabályzat is előírja, hogy mindenki a saját accountjáért felelős. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések