Kazuomi Akimitsu/Balázs Létrehozva: Augusztus 22, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 22, 2019 (módosított) OOC Részleg Nevem:~Havasi Balázs~ Életkorom:~17~ Miért Engem válasszatok: ~Rengeteg tapasztalatom van ebben a témában. Voltam más nagyobbnak mondható szervereken ennek a frakciónak a leadere és nem igazán jöttek rám/frakcióra panaszok, az én vezetésem alatt(Direkt nem írok szerver nevet - nem szeretnék hirdetni!). Aktív és véleményem szerint értelmes vagyok. Precíz és átgondolt munkákat adok ki a kezeimből és döntéseket hozok. Legalább 6 éve RP-zek és abból is 3 évig csak Rendvédelmi frakciókban voltam különböző szervereken. Egy igen tapasztalt és összeszokott csapattal érkeznék ha ez lehetséges.(Bár ez nem biztos)~ Tulajdonságok: Pozitívumok: ~Szeretek és szerencsére tudok is csapatban dolgozn - Véleményem szerint türelmes típus vagyok Átgondoltan cselekszek, nem kapkodok el semmit se. Nem szeretnék egoistának tűnni, de értelmes vagyok Nincsenek előítéleteim, a szememben minden ember egyenlő.~ Negatívumok: ~Ha valaki nem adja meg a tiszteletet, ne is várjon tőlem viszonzást. Nem tűröm el ha valaki az elvártnál kisebb színvonalat nyújtja ~ Magamról(Pár mondatban): ~Balázsnak hívnak, 17 éves vagyok jelenleg. Csongrádon élek, és most szeptemberben fogom kezdeni a 12. osztályt. Rendszeresen röplabdázok és néha napján eljárok konditerembe is haverokkal. Körülbelül másfél hete szereztem meg a B kategóriás jogosítványt. Szabadidőmben általában Gépezek(tudom nem a legjobb szokás) azon belül legötbbet MTA-n vagyok elérhető. Informatikusnak tanulok, mivel ez tűnt számomra a legjobb megoldásnak a jövőmre nézve. Viszont mindig is érdekelt engem ez a Rendvédelmis téma, ezért is pályázom meg ezt a frakciót. Mint azt már mondtam rengeteg tapasztalatom van e téren Való igaz a szervert szinte még el se kezdtem, de remélem ez nem ez a fő ok ha éppen elutasítjátok a lapomat~ Számomra Fontos Dolgok: ~Egy adott értelmiségi szint, Csapatban tudjanak azok akik ebbe a frakcióba szeretnének csatlakozni. Beszédkésség,helyesírás. RP Szabályokat hiba nélkül tudni kéne és a KRESZ Szabályok ismerete Én általában megadok egy minimum életkort de úgy is az értelmi szintje alapján döntenék.~ Felvétel Menete: ~Elgondolásom szerint 3 részre bontanám a felvételt. 1. rész: Fórum lap kitöltés, amit én és az alleader állítanánk össze 2.rész: Teamspeak3 meghallgatás amin figyelnénk az illető beszédkészségét illetve értelmi szintjét 3.rész: Ha mindenen átment és még mindig szeretne jönni a frakcióba: Akkor egy IC Rendőr Akadémiát még megkéne csinálni De erről lentebb olvashattok még~ BTK és a Nyílvántartás amit használnék: ~Nyílvántartás: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1s99ycQCQWZTCc0f2Gus2IRrxyIyg6sjHA-EivJPPxjU/edit?usp=sharing ~ ~BTK: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Kpya3OTJk63e8boOaOxvTDUD7lYXgWtwUrrevO5MgbE/edit?usp=sharing ~ IC Önéletrajz Neve: ~Lewis Austins~ Neme: ~Férfi~ Születési év, hely: ~San Fierro Kórház, 1983.10.20~ Bejelentett lakcím: ~Los Santos , Lindell Ave str. 15.~ Meséljen magáról: ~Becses nevem Lewis Austins, 35 éves vagyok. A San Fierro Szülészeti osztályán hozott világra engem édesanyám. Rendőrjárőr édesapám 8 éves koromban elhunyt, gyilkosság áldozata lett. Gondolom ez sodort engem a rendvédelem irányába. 13 évesen elkezdtem járni Rendészeti gimnáziumban. Szerencsére mindig is jóeszű fiú voltam, így rengeteg tanulással. Kitűnő tanulóként zártam az éveket. Érettségin megint csak kiemelkedően teljesítettem, így tehát felvettek engem az egyetemre. Az egyetemen több szakból is diplómáztam, de a rendvédelemre vagyok a legbüszkébb. Édesanyám a diplomaosztó napjára rá 3 héttel elvesztette életét, egy autóbalesetben. 2003. januárjában vettek fel a San Fierro Police Department-be Kadét ként természetesen. Teltek az évek és egyre jobban megtetszett nekem a Nyomozói pálya, így tehát 2005 januárjában áthelyeztem arra az alosztályra. 4 Évet töltöttem el Nyomozással és Helyszíneléssel. Majd egyre csak feljebb törtem a ranglétrán. Észbe se kaptam és máris Rendőrfőkapitány lettem, bár 2017-es év elején sajnos le kellett mondanom, egyéb okok miatt. Láttam a híradóban, hogy tapasztalt embert keresnek erre a posztra így hát vettem a bátorságom és remélem, hogy nem okozok csalódást.~ Mivel jellemezné magát: ~Előre törő, Magabiztos vagyok és szerintem jó vagyok abban amit csinálok. Szeretem ezt a munkát, a sok tapasztalat jó vezetőt faragott belőlem.~ Miért érzi alkalmasnak magát: ~Rengeteget dolgoztam ilyen szakmában, ismerem a várost és tudom, hogyan kell vezetni egy ilyen szervezetet. Míg a San Fierro Police Department Rendőrfőkapitánya voltam, a város békében élvezte az életet. Szeretnék itt is békét teremteni mert az embereknek joga van a nyugodt élethez.~ Önéletrajzról kép: ~~ Terveim a Frakcióval Rangok: ~A Rangokat láthatjátok az előre megírt Nyílvántartásban, amit már más szervereken is használtam és mindenhol tökéletesen bevált és mindenki szerette hasznáálni. könnyű elérhetőse és átláthatósága miatt. Alosztályok: ~Több alosztályt is terveztem a frakcióba: Mindenféleképpen lenne egy helyszínelő/Nyomozó alosztály De természetesen nem vennénk el a munkát az N.N.I-től, csakis a Rendőrségen belül működne ez a tevékenység. Gondolkodtam még egy bevetési egységen a T.E.K létrehozásában. Komoly felszereléssel, külön parancsnokokkal, de mindenféleképpen a Rendőrfőkapitány vagy Vezérezredes alá lenne rendelve. Ezek az alosztályok mind mennének a Készenléti Rendőrség néven futó alakulatba, Amiknek más kocsiai lennének/skinjei.(mint mondtam tudok szerezni ha kell)~ Skinek,kocsik ~Saját skinekkel nem rendelkezek, meg kocsi modokkal se. De ha nagy szükség van rá tudok csinálni egyet kettőt.~ Rendőr Akadémia: ~Mindenféleképpen legalább 3-4 szakaszból állna az akadémia. 1.szakasz: Fegyver kezelési gyakorlatok: Gondolok itt újratárazásra,Célzás,Állóképesség 2.szakasz: Vezetési gyakorlatok: Kíváncsi vagyok rá, hogy az Illetők hogyan vezetnének élesben, a cél az lenne,hogy egyszerre gyorsan vezessenek, hogy ne hagyják el a bűnözőket és tartsák be a KRESZ szabályait 3.szakasz: Állóképesség, futás gyakorlatokkal gugolás, kúszás, mászás - Megszeretném tudni hogy teljesítenének egy üldözésben, mondjuk mikor a bűnöző is meg a rendőr is gyalog van 4.szakasz: Harctudás - Megkell tanulniuk a rendőröknek, az önvédelmet és a körülöttük lévők megvédését, ha éppen nincsen náluk a fegyverük. 5.szakasz: Be kell őket tanítani, a csapatmunka titkaiba, hogyan csinálják, hogyan váljanak egy csapattá.~ Remélem ez a lap megüti azt az elvárt szintet Köszönöm szépen a figyelmeteket Készítette: Lewis Austins//Balázs Edited Augusztus 24, 2019 by Lewis Austins Enyhe fogalmazási hibák kijavítása 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wolfren Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Nagyon szép lapot rittyentettél össze . TÁMOGATOM és hatalmas pacsi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Köszönöm Szépen! Remélem így gondolja a vezetőség is! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Tényleg szép pályázatot írtál és csicsás meg minden, de muszáj negatív kritikákat írnom mert én is ezt a frakciót pályáztam. 1. BTK-d ha már van Dollárban kellett volna írnod. 2. NNI dolgozói halálra unnák magukat mert IC nem tudnák magukat lefoglalni, én ezért nem is tüntettem fel a pályázatomban. 3. Ismét btk. ( Jogsi nélküli vezetést ugyan úgy bötetnéd mit tilosban parkolást? ) 4. Rendőrakadémiás résznél a 2.-ik pot. Üldözésnél tartsák be a kresz szabályait ? 5. Túlbonyolítottnak tartom. Semmi kedvem nem volna így jelentkezni... Idézet Felvétel Menete: ~Elgondolásom szerint 3 részre bontanám a felvételt. 1. rész: Fórum lap kitöltés, amit én és az alleader állítanánk össze 2.rész: Teamspeak3 meghallgatás amin figyelnénk az illető beszédkészségét illetve értelmi szintjét 3.rész: Ha mindenen átment és még mindig szeretne jönni a frakcióba: Akkor egy IC Rendőr Akadémiát még megkéne csinálni De erről lentebb olvashattok még~ 6. Nagyon hasonlít az enyémre a szerkezete... Egyéb: Nyilvántartás : Létrehozás dátuma 2018. jún. 28. BTK: Létrehozás dátuma2018. ápr. 22. Azt hittem most csináltad a pályázatra. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dominic Westbrook Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Tipp:Ha már lopsz egy BTK-t,akkor legalább az összegeket átírhatnád dollárba ne úgy,hogy forint legyen.A szerveren dollárvan. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 (módosított) 1.Ha túl bonyolultnak érzed... egyszerű nem kell jelentkezni. Komoly Frakciót szeretnék összehozni, ezért lenne a tagfelvétel menete is nehéz. Már ott essenek ki azok akik nem ütik meg a mércét. 2.Csicsás lapot írtam, igen. Ezzel is látható, hogy komolyan veszem az egészet. Körülbelül 2 óra talán több volt míg megírtam a lapot, és így is maradtak ki dolgod sajnos. 3.Mint Írtam, nem vennénk el az NNI munkáját de teljes mindegy, ezt úgy se én szabnám meg. 4. A BTK-t bármikor szívesen át szerkesztem, az csak egy minta, FT-hoz állított reális árakkal és büntetésekkel ellátva. 5.Attól, hogy ugyan azt a frakciót pályáztad meg. Nem kötelező negatív kritikát írni... nekem például eléggé tetszett a tiéd, direkt nem kommentáltam oda semmit se. 6.Minden szerveren így zajlik a felvételek menete. De mindegy is. Ui.: A Nyílvántartást + BTK-t már másik szervereken használtam, de az eredeti tulaja én vagyok, kaptam némi segítséget még régi Admin illetve Frakció társaimtól. Edited Augusztus 23, 2019 by Lewis Austins Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 (módosított) Westbrook, van egy tippem melyik szerveren láttad a BTK-t, direkt nem írom le a nevét nem fogok hirdetni. Mint mondtam más szervereken is voltam leader, és nekem onnan maradt meg. Azon a szerveren Admin ként kezdtem egyben NNI majd ORFK főleader lettem, márha arra gondolsz. Ui.: Egyáltalán nem lopott a BTK, tehát a jövőben kérlek hanyagold az efféle kommenteket, ha a háttér történetről fogalmad sincsen. Köszönöm. Ha nem hiszel nekem, nyugodtan írj rá annak a szervernek a tulajára(nevét direkt nem írom le mert azzal, ismételten szervert hirdetnék.) Hozzátenném.: A Nyílvántartást is ugyan azon a szerveren készítettem el elsőre és ott már használatban is volt. Edited Augusztus 23, 2019 by Lewis Austins Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stark Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 (módosított) Ne haragudj ha megbántottalak, de a kritikát sajnos el kell viselni és elengedni majd mérlegelni. Tetszik a te pályázatod nekem is, csak a gyengeségekre akartalak rávezetni. Ezért ne legyen harag köztünk. Nem feltétlen célravezető az hogy egy hétig kínlódjon valaki a frakcióért ha játszani szeretne mert hangulatromboló. RP-k és szituációk közben is rengetegszer elmegy a kedve az embernek, nem kell hogy napokig még szenvedtessük a játékostársainkat. Te sem és a jelentkező sem lesz boldogabb ha ebben a formában kivitelezed csak gondold át. Neked sem lesz hangulatod sokáig ezt a verziót vezetni ebben a formában hidd el, tapasztalat. Edited Augusztus 23, 2019 by Stark Fuente Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 (módosított) Nincs semmilyen harag köztünk, legalább is remélem, és hidd el nem bántódtam meg a kritikán. Nem mondta senki, hogy 1 hétig tartana a felvétel. Gyorsan meglenne minden. De erről még túlságosan korai beszélni. De, szívesen elvezetném, ebben a formában a frakciót, tapasztalat, leader voltam, ott is ugyan ezeket a formációkat alkalmaztam. Edited Augusztus 23, 2019 by Lewis Austins Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 A BTK-t valóban ajánlom, hogy alakítsd át. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Meglesz, ahogy hazaérek neki ülök. Megpróbálom majd a szerveren lévő árakhoz, fizetesékhez viszonyítani. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2019.08.25. 20:00 vagy 2019.08.26. 20:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések