Ervin fazakas Létrehozva: Április 11, 2023 Megosztás Létrehozva: Április 11, 2023 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < fazkas ervin > Mikor születtél? < 2006.04.13 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < nekem a hobbim a foci nagyon szeretem a focit > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < nem voltam még frakcioba > Miért ezt a frakciót választottad? < mert nagyon szeretem az ORFK és jo a társaság is meg szeretem az embereket hogy nem közösitenek ki mindenhonan > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < nem > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/d3CBapf > IC Rész Jelentkező neve: < JoneSwace > Jelentkező születési helye, ideje: < las venturas > Jelentkező anyjának leánykori neve: < bubroba amanda > Jelentkező apjának neve: < bubroba jaston > Előző munkahelye(i): < olajfinomito > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < nagyon jó szerepe van és a kolégák ngayon szeretnek baráti környezetbe leni mint pld én is szeretek ojan környezetbe leni ahol nem közösitenek ki > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < az én nevem Jone Swace 23 éves vagyok édesanyám beiratot iskolába ki jártam a szakiskolát las venturasban születem 170cm magas vagyok és 60 kg szeretem a pizzat és szeretnnék a rendörök közé tartozni > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Április 11, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Április 11, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Rövid lap, sok helyesírási/megfogalmazási hibák. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések