Jump to content

Anthony Bendson ORFK-hoz való Jelentkezési kérelme

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Csik Tamás >
Mikor születtél?
< 2001 >
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< 2023 Márciusával fejeztem be a Rendőrségi Tiszképzőt és szereltem fel mint Hadnagy, Szabadidőmben Labdarúgással foglalkozok mint játékosi mint edzői szinten. >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Igen voltam itt még nem de volt Saját szerverem is ahol ORFK Leader voltam Fine MTA szerverén voltam Őrnagy és NeXon life szerveren pedig szintén Leader voltam >

Miért ezt a frakciót választottad?

< Közel áll a szivemhez a rendvédelem és minden szerveren ahol játszottam már mindig ezt választottam >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Discorddal Rendelkezem >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://kepkuldes.com/image/xllrQy >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Anthony Bendson >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< San Fierro 1997.04.08 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Hannah Stinson >
 Jelentkező apjának neve:
< Drake Bendson >
 Előző munkahelye(i):

< Járműimportáló >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen B Kategória >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
< A rendőség alapfogalma a kollágák közötti együttműködés hiszen esetleges akcióknál való egymásra nézés értetlenül az akár az életükbe is kerülhet, egyik legfontosabb dolog ez a rendőrségnél. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Anthony Bendson Született 1997.04.08 San Fierro, 18 éves koromig Édesanyámékkal éltem utana amikor elkerültem a Rendőr főiskolára, akkor Los Santos-ban Béreltem egy lakást és ott éltem, persze melette dolgoztam és ebből sikerült egy saját lakást beszerezni ahol jelenleg is élek. Sikeresen Levizsgáztam a Főiskolán és Tiszti képzettséget kaptam. San Fierroi kapitányságra nem kerestek embert és amikor hallottam róla hogy itt Los Santosban keresnek jó fiatal kollégákat egyből felcsillant a szemem hogy itt a lehetőség hogy megkapjam álmaim munkáját amiért 6 éven keresztül tanultam majd vizsgáztam belőle.  >

Edited by AnthonyBendson

• AnthonyBendson changed the title to Anthony Bendson ORFK-hoz való Jelentkezési kérelme
  • Rock. locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.