AnthonyBendson Létrehozva: Április 11, 2023 Megosztás Létrehozva: Április 11, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Csik Tamás > Mikor születtél? < 2001 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < 2023 Márciusával fejeztem be a Rendőrségi Tiszképzőt és szereltem fel mint Hadnagy, Szabadidőmben Labdarúgással foglalkozok mint játékosi mint edzői szinten. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Igen voltam itt még nem de volt Saját szerverem is ahol ORFK Leader voltam Fine MTA szerverén voltam Őrnagy és NeXon life szerveren pedig szintén Leader voltam > Miért ezt a frakciót választottad? < Közel áll a szivemhez a rendvédelem és minden szerveren ahol játszottam már mindig ezt választottam > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < Discorddal Rendelkezem > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://kepkuldes.com/image/xllrQy > IC Rész Jelentkező neve: < Anthony Bendson > Jelentkező születési helye, ideje: < San Fierro 1997.04.08 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Hannah Stinson > Jelentkező apjának neve: < Drake Bendson > Előző munkahelye(i): < Járműimportáló > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen B Kategória > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < A rendőség alapfogalma a kollágák közötti együttműködés hiszen esetleges akcióknál való egymásra nézés értetlenül az akár az életükbe is kerülhet, egyik legfontosabb dolog ez a rendőrségnél. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Anthony Bendson Született 1997.04.08 San Fierro, 18 éves koromig Édesanyámékkal éltem utana amikor elkerültem a Rendőr főiskolára, akkor Los Santos-ban Béreltem egy lakást és ott éltem, persze melette dolgoztam és ebből sikerült egy saját lakást beszerezni ahol jelenleg is élek. Sikeresen Levizsgáztam a Főiskolán és Tiszti képzettséget kaptam. San Fierroi kapitányságra nem kerestek embert és amikor hallottam róla hogy itt Los Santosban keresnek jó fiatal kollégákat egyből felcsillant a szemem hogy itt a lehetőség hogy megkapjam álmaim munkáját amiért 6 éven keresztül tanultam majd vizsgáztam belőle. > Edited Április 12, 2023 by AnthonyBendson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Április 12, 2023 Megosztás Hozzászólva: Április 12, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: UPC kép hiánya, szerezz egy kis tapasztalatott a szerveren. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések