Jump to content

LS-AMV jelentkezési lapom

Ajánlott bejegyzések

Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Fazakas ervin -
Hány éves vagy?
- 15 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 4-5 -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 2789 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

https://imgur.com/a/1b7sOhm -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- nem még nem voltam -

Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki)

- Mert ugy gondolomhogy ez a frakció nekem be jöne és tudnám csinálni a dolgokat és hogy a kolégák is el fogadnának! -
Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel?
- discordal csak! -
Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. )
 Fazakas Ervin a becsületes nevem, Erdélyben élek élek! Nyáron fogom tölteni a 16  életévemet szeretem az elektronikát és az informatikát,szeretném ha be töltöm a 18 életévem akor mehetnék szerelönek és most szeretném ezt az egészet ki probálni barátsagos vagyok és szeretem mikor valakivel tudok rp-zni de hát hátha be valósul ez a dolog! -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Jone Swace -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos 2006.02.13-
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- adela teoda -
 Jelentkező apjának neve:
- janos Swace -
 Előző munkahelye(i):
 Hát igazábol nem nagyon dolgozok, inkább rákászni szoktam! -
 Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat)
- Hát szerintem könyeben lehet csapatba dolgozni,és szerintem jó hogy van ez az egész csapat mert ahogy én ismerem, nagyon kedvesek és mindenkivel dolgoznak együt nem közösitenek ki senkit! -
 Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat)
- Hello Jone Swace a nevem itt szülletem Los Santosba 35 éves vagyok. Ugy ismerem már a várost mindha én fedeztem volna fel. Szeretnék egy jó csapatba tartózni aki ösze fog velem és becsületesek de szerintem ijenel nincsen gond. Már látom magamba hogy meg felelnék ere a pozicióra. És hamar meg szókom a dolgokat és nem lesz vele baj. Volt mikor olajfinomitoztam hogy sokan beszólogatak hogy miért nem megyek frakcioba de akor még ugy éreztem kevés a tudásom és ere eröt vettem magamon és ugy gondolom egy jó hej lene ez nekem.

Hét magamrol igazábol enyit tudok mondani!-

Edited by Ervin fazakas

Kedves jelentkező!

A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk.

Indoklás, megjegyzés:

Kisebb-nagyobb helyesírási hibák (mindhárom lapodban máshogy írtad le a valódi nevedet, de egyiket sem helyesen); Nem látunk elég tapasztaltnak ahhoz hogy ebben a frakcióban hatékonyan tudj tevékenykedni

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.