Ervin fazakas Létrehozva: Április 15, 2023 Megosztás Létrehozva: Április 15, 2023 (módosított) Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap OOC RÉSZ Mi a neved? - Fazakas ervin - Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4-5 - Jelenlegi játszott perceid száma: - 2789 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/1b7sOhm - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - nem még nem voltam - Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki) - Mert ugy gondolomhogy ez a frakció nekem be jöne és tudnám csinálni a dolgokat és hogy a kolégák is el fogadnának! - Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel? - discordal csak! - Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. ) - Fazakas Ervin a becsületes nevem, Erdélyben élek élek! Nyáron fogom tölteni a 16 életévemet szeretem az elektronikát és az informatikát,szeretném ha be töltöm a 18 életévem akor mehetnék szerelönek és most szeretném ezt az egészet ki probálni barátsagos vagyok és szeretem mikor valakivel tudok rp-zni de hát hátha be valósul ez a dolog! - IC Rész Jelentkező neve: - Jone Swace - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 2006.02.13- Jelentkező anyjának leánykori neve: - adela teoda - Jelentkező apjának neve: - janos Swace - Előző munkahelye(i): - Hát igazábol nem nagyon dolgozok, inkább rákászni szoktam! - Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat) - Hát szerintem könyeben lehet csapatba dolgozni,és szerintem jó hogy van ez az egész csapat mert ahogy én ismerem, nagyon kedvesek és mindenkivel dolgoznak együt nem közösitenek ki senkit! - Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat) - Hello Jone Swace a nevem itt szülletem Los Santosba 35 éves vagyok. Ugy ismerem már a várost mindha én fedeztem volna fel. Szeretnék egy jó csapatba tartózni aki ösze fog velem és becsületesek de szerintem ijenel nincsen gond. Már látom magamba hogy meg felelnék ere a pozicióra. És hamar meg szókom a dolgokat és nem lesz vele baj. Volt mikor olajfinomitoztam hogy sokan beszólogatak hogy miért nem megyek frakcioba de akor még ugy éreztem kevés a tudásom és ere eröt vettem magamon és ugy gondolom egy jó hej lene ez nekem. Hét magamrol igazábol enyit tudok mondani!- Edited Április 15, 2023 by Ervin fazakas Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Április 15, 2023 Megosztás Hozzászólva: Április 15, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Kisebb-nagyobb helyesírási hibák (mindhárom lapodban máshogy írtad le a valódi nevedet, de egyiket sem helyesen); Nem látunk elég tapasztaltnak ahhoz hogy ebben a frakcióban hatékonyan tudj tevékenykedni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések