Ervin fazakas Létrehozva: Április 15, 2023 Megosztás Létrehozva: Április 15, 2023 OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Fazakas Ervin > Mikor születtél? < 2008.jul.17 > Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! < Én szeretem a focit kedvenc,játékom a foci,akár ki jöhet ellenem éngem senki nem gyöz le fociba aban az egyben szeretném ha a rendvédelmi munkát is igy meg tanulnám mint a focit> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < Válaszod > Miért ezt a frakciót választottad? < Azért ezt a frakciót választom mert voltam munkán meg szerintem hamar meg kedvelnének a kolégák jó lene minden,aminek jó kell legyen! > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < nem > Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < https://imgur.com/a/GYIxTbn játszot percem:2888 > IC Rész Jelentkező neve: < Jone Swace > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 2006.02,23 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Adela edane > Jelentkező apjának neve: < Janos Swace > Előző munkahelye(i): < olajfinomitó > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < Nagyon jó lene az együtmüködés nem lene baj vele hamar be tudok ileszkedni a csapatba,ugyhogy aval nem lene baj és a kolégák is hamar meg szóknának már rég egy ijen jó csapathoz akarok tartózni de az a hejzte soha nem sikerült még de most hátha sikerülni fog és nem lesz baj és veszekedés szeretek ojan kolégákal dolgozni akik velem egyet értenek ojanal nem szeretek akik csak maguknak menek és velem nem is barátkoznak de ijen szerintem nem lesz!> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Hello én Jone Swace vagyok 17 éves vagyok. Los Santosban születem 2006.02.23. És édesapám be iratot tanulni el végeztem az egyetemet azután meg csináltam a jogositványt vetem magamnak egy kocsit egy bmw x5. Édesapám neve:Janos Swace. Édesanyámé:Adela edane. Elsö munkahejem az olajfinomitó de azt gondoltam szeretem volna egy jó társaságbaa kerülni de akor azt mondtam hagyom mert ugyse vesznek fel de most meg probálom hátha egy jó munkába be kerülhetek ahol szeretni fognak a munkatársak és én is öket én mikor 15 éves voltam akor már azon gondolkodtam mijen lehet egy ijen munkahely és már most jelentkezek is ere remélem meg értö voltam és elég ahoz hogy meg feleljek enek a munkának > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rock. Hozzászólva: Április 18, 2023 Megosztás Hozzászólva: Április 18, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Rövid lap, sok helyesírási/megfogalmazási hibák. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések