thomasray Létrehozva: Április 16, 2023 Megosztás Létrehozva: Április 16, 2023 (módosított) IC/InGame neved: < Thomas Raymond > A ban időpontja: < 2021-11-01 10:16:22 > A ban oka: <Súlyos OOC stÃlus, minÅ‘sÃtés [nincs UB, se egy új több esély]#PK> A ban időtartama: < 2036 > Admin neve, aki bannolt: < @Laci > Miért szeretnéd az unbant? < Újra szeretnék játszani a szerevren azóta sok helyen megfordultam évek teltek el, láttam az új updateket újra a régi emlékeket akarom átélni igazából. és a ban oka máig emlékszek és állítom évek után is hogy senki sem mondtam el előtte hogy ez az utolsú ub-d, az előző figyelmezetésnél sem volt ilyen vagy akárhol is is, ezt csak ugy bele lett írva, de teljesen mindegy szeretnék újra játszani a szerveren, körbe nézni.> Edited Április 17, 2023 by Peter Hicks Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Április 16, 2023 Megosztás Hozzászólva: Április 16, 2023 Szia! Egy kitiltás utáni visszatérés új esélynek számít, Te pedig rendelkezel összesen 5 darabbal. Én most adok neked egy újabb, de ténylegesen utolsó esélyt, értékelem hogy 1,5 év után szeretnél visszanézni, vagy akár visszatérni a szerverre. A feltételek a következők: 100 perces tanító adminjail, a visszarázódás érdekében. Akár csak egy rossz szó csússzon ki az OOC chatre, vagy bármilyen NextGaminges platformon tőled, visszakerül a végleges, esély nélküli kitiltás. Amennyiben bármilyen olyan szankciót kapsz, ami a negatív cselekedeted miatt történik, szintúgy visszakerül a végleges, esély nélküli kitiltás. Remélem világosak a részletek, ha megfelelnek a leírtak, várunk vissza a szerverre, nincsen semmilyen egyéb kompromisszum vagy kifogás ezt tekintve. Z/H 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések