Jessica Delaney Létrehozva: Április 20, 2023 Megosztás Létrehozva: Április 20, 2023 Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap OOC RÉSZ Mi a neved? -Banka Bálint- Hány éves vagy? -16- Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? -Pénteken és Szombaton tudnék fent lenni a szerveren, mivel kollégista vagyok, de ameddig fent vagyok akkor olyan 5-6 órát tudok játszani és a frackióra szánni.- Jelenlegi játszott perceid száma: -52565- Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! -https://imgur.com/Vtnwm7A- Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? -igen voltam LSAMV, OMSZ és a Los Santosi Taxitársaságban.- Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki) -Azért szeretném ezt a frakciót választani, mert ahogy leírtam én már voltam LSAMV-s, de akkor sajna ezt nem értékeltem és kiléptem. Szerintem az LSAMV egyik legjobb frakció pénzszerzéshez és egy jó közösség kiépítéséhez. Azért szeretnék LSAMV-s lenni, mert jelenleg is az autószerelés az egyik hobbim.- Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel? -TeamSpeak 3-mal nem rendelkezem, de Discordal igen.- Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. ) -Banka Bálint vagyok 16 éves. Jelenleg a szakács szakmát végzem amit nagyon szeretek. Szabad időmben az autó szereléssel foglalkozom. Nagyon szeretek utazni és újabb helyeket meg ismerni hiszen egy emlék minden pénzt megér. Nagyon szeretek a barátaimmal lenni. Kedvenc időtöltésem a főzés az autószerelés, és játszani a számítógépemen főleg a NextGaming roleplay-en. Én magamat egy barátságos személynek tartom és szeretek újabbnál újabb embereket meg ismerni. Azt elfelejtettem írni, hogy Veszprém vármegyében élek egy kisebb faluban amit személy szerint szeretem, mert egy csendes kis falu. A szüleimmel nagyon jól kijövök, mert eléggé szó fogadó embernek tartom magam. Az iskolában elég jól teljesítek, ezt azért gondolom mert jelen voltam az országos történelem versenyen ahol 3-dik helyen végeztünk a csapatomal. Röviden ennyit szerettem volna magamról mesélni. - IC Rész Jelentkező neve: -Jessica Delaney- Jelentkező születési helye, ideje: -Los Santos 1998/04/10- Jelentkező anyjának leánykori neve: -Elisabeth Olivia- Jelentkező apjának neve: -Franklin Delaney- Előző munkahelye(i): -OMSZ, LSAMV, Los Santosi Taxitársaság- Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat) -A csapatmunkában lévő tagok mind kiegészítik egymást. Számomra fontos, hogy csapatmunka legyen mivel nélküle nem lehet dolgozni. Egy jól összetartó csapatba kevesebb konfliktus van. Egy jó csapatmunkában kevésbé feszült, és stresszes dolgozni. A csapatmunka célja, hogy a kollégák közös megegyezés alapján hozzanak döntéseket.-- Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat) -Jessica Delaney vagyok 25 éves. Kiskoromban a szüleim nem foglalkoztak velem, ezért nevelő intézetbe kerültem. A nevelő intézetbe szerencsére sokáig nem voltam mert örökbe fogadott egy nagyon aranyos házaspár. Örökbe fogadásom után nevelőapám kérésével segítettem neki rákászni. A rákászat arra tanított meg, hogy soha ne kapkodjak és, hogy a sok várakozás meghozza "gyümölcsét". Miután nevelőapám ezt megmutatta nekem utána megkérdem, hogy mutassa meg hogyan és miből áll össze egy autófelépítése mert érdekelt. Az autószerelés sokkal jobban kezdett el érdekelni igaz nem könnyű feladat, de meg bírkoztam vele. A 8-dik évem után egy autószerelő iskolában kezdtem tovább tanulni. Az eleinte nehéz volt beilleszkednem mert nem sokan voltak lányok. A középiskolát sikeressen letettem és szereztem egy éretségit és egy technikumi bizonyitványt. Nevelőapám nagyon beteges volt és 20 éves koromban elhunyt ami nagyon padlóra tett. Nevelőapám halála után elkezdtem a szakmámban dolgozni mert ez segített a újra felállni. Az elöző munkahelyemen elég jól teljesíttem, de onnan felmondam mert nem éreztem jól magam abban a csaptaba és csapatmunka sem volt. Szeretnék itt Los Santosba újra a szakmában dolgozni és elhelyeszkedni.- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Április 20, 2023 Megosztás Hozzászólva: Április 20, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Sajnálom hogy csak pénteken és szombaton tudnál tevékenykedni, mivel korrekt lapot írtál, viszont jelenleg egész héten elérhető tagot keresünk sajnos. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések