Ármin_Way Létrehozva: Augusztus 23, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 23, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Jason Tod- Panaszra tett játékos IC neve -Jonshon Grande- Panasz oka: -dm, fuvarozott engem, majd amikor kifizettem bezárta a motort és elkezdett rajta ok nélkül ütni- Bizonyíték (videó, kép, log): Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 23, 2019 Sziasztok! Én fogom ezt az ügyet intézni! Mindenképp leszeretném tisztázni, hogy Jason te meghaltál-e? Illetve, hogy esetleg van-e ingame screenshot? Várom az érintettek válaszát 24 órán belűl! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Jason Tod-tól azt a választ kaptam, hogy meg is halt.(PM-ben beszéltünk) Ezért Jonshon Grande büntetése: 120 perc indok: DM+ Súlyos NONRP(Nem reális ha valakit bezársz a motorodra és úgy kezded el verni!). Ezzel zárom az ügyet, helyezem és osztom az AJ-t! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések