Zechariah_Kegan Létrehozva: Április 30, 2023 Megosztás Létrehozva: Április 30, 2023 IC/InGame neved: < Zechariah Kegan > A ban időpontja: < 2022.07.31 15:29:52 > A ban oka: < Admin minősités, jailek sokasága > A ban időtartama: < 2037-07-31 15:29:52 > Admin neve, aki bannolt: < Laci > Miért szeretnéd az unbant? < Úgy gondolom az idő múltával tudtam változni, jobban meg tudom gondolni a dolgokat és szeretnék bizonyitani, hogy nekem a NG-n van a helyem. Meg bántam amiket tettem/mondtam, jobban oda figyelek az ooc stilusomra stb. Röviden, szeretnék újra játszani a szerveren, mint egy veterán játékos. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Május 2, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 2, 2023 Szia! Ahogy régebben is írtam, a múltbeli cselekvéseid alapján nagyon nem szívesen oldjuk fel a kitiltásod, utolsó esély már nem egyszer lett eljátszva. Ugyanakkor értékelem, hogy ennyire kitartasz amellett, hogy visszatérhess a szerverre, ennyi idő után is. Sajnos van súlya a dolgoknak, így a következők mellett tudom elfogadni a kérelmed. 600 perces tanító jail, a visszarázódás és a szabályzat bevésése céljából Bármilyen szankciót is kapsz, bármi miatt, azonnal visszakerül a kitiltásod, és nem lesz még egy újabb esély, még véletlenül sem Nagyon oda kell figyelned a stílusodra az összes NextGaminges platformon, akár egy rossz szó, vagy nem megfelelő stílus látható Tőled, visszakerül a kitiltásod, és nem lesz még egy újabb esély, még véletlenül sem Továbbá szeretnénk látni azt, hogy a szerveren minőségi időt szeretnél eltölteni: keress minél több RP lehetőséget A feltételek adottak, ha megfelel, várunk vissza a szerverre. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések