Diego_Martinez Létrehozva: Május 1, 2023 Megosztás Létrehozva: Május 1, 2023 (módosított) Panaszkönyv játékosra Panaszt benyújtó játékos IC neve: Diego Martinez Panaszra tett játékos IC neve: Robert Santos Panasz oka: Kulcs lopás Panasz kifejtése: -Vettem tőle egy Audi A8-at, ki fagytam, azonnal visszaléptem de a tag addigra lelépett és a kulcsot meg magánál hagyta így az autó használhatatlan. Bizonyíték (videó, kép, log): Edited Május 1, 2023 by KR3MX Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Május 1, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 1, 2023 (módosított) Sziasztok ezt az ügyet én fogom intézni! Mivel a szándékosság nem bebizonyítható ebben az ügyben, a kifagyást követően lehet dolga akadt Robert Santosnak vagy akár csak elfelejtette. - Mindkét ok előfordulhat. Ezért ezt az ügyet le is zárom. Diego Martineztől elkértem egy képet, ahol tisztán látható, hogy az adott autó ténylegesen az övé és megnéztem az inventoryában nem található ilyen kulcs. Ezért Szuperadmin / Főadmin fog neked új kulcsot másolni. A régi kulcs pedig törlésre fog kerülni. Az említett kép: https://imgur.com/dd6lA2U Zárom / Helyezem. Edited Május 1, 2023 by KR3MX 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések