Daniel Firth Létrehozva: Május 13, 2023 Megosztás Létrehozva: Május 13, 2023 Panaszkönyv játékosra Panaszt benyújtó játékos IC neve: -Daniel Firth- Panaszra tett játékos IC neve: -Felix Dello- Panasz oka: -Dm, NonRP- Panasz kifejtése: - Egy rendőr üldözte Jason Torrente játékost, és Felix segíteni akart neki. A rendőr elment Felix utánna futott, én meg Felix után, hogy szóljak neki hogy hagyja a rendőrt, és barátját. Majd elővette a baseball ütőjét RP nélkül, és animba ütött.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/a/wvB8ipM- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Május 14, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2023 (módosított) Sziasztok! Ezt a PK-t én fogom bírálni. Először is, várom Felix válaszát, 24 órán belül. Másodszor, @Daniel Firth, addig szeretnék kérni egy logot az eseményről. (Homályosak a képek, ezért a chatbe nem látom, mi van írva). Edited Május 14, 2023 by Matteo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Firth Hozzászólva: Május 14, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2023 https://pastebin.com/Tb2Dg55i Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Május 14, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2023 Szuper, köszönöm. Továbbra is várom Felix válaszát. Ha az nem érkezik meg 24 órán belül, abban az esetben a meglévő bizonyítékok alapján fogom a szankciót kiosztani. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Gilberto Calderon Hozzászólva: Május 14, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2023 Sziasztok, Én voltam a szóban forgó rendőr aki Jason Torrentét üldözte. Annyi hozzátennivalóm van, hogy Felix Dello az üldözés közben Jason segítségére sietett, próbált engem hátráltatni. Az üldözés során azonban Felix egy táblába hajtott, meghalt. Ettől függetlenül újraéledés után az üldözésbe visszacsatlakozott, immár gyalog, és az elfogásnál szintén hátráltatni próbálta az eseményeket. Ez látszik Daniel Firth logjában is, amikor többször felszólítom, hogy menjen hátrébb. Továbbá miközben Jason kihallgatása folyt, Felix beszökött a rendőrségre, ahol az autómmal körözött. Két lyukas kereket is szerzett, de ez sem hátráltatta őt. A mellékelt klipben látszik még, hogy 17 perce éledt újra, azaz hajnal 1:00-kor pontosan, ezután jött vissza az rp-be. Klip: https://streamable.com/dp6yxy Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Május 14, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2023 Sziasztok, Bobi részére még annyi információt hozzátennék, ami egy súlyosbító tényező lesz Felix részére, hogy tegnap már kapott egy AdminJailt olyan indokkal, hogy NONRP (Nem szöksz be a PD-re). És ahogy látom sikerült még aznap bemenni még egyszer és ellopnia egy rendőrautót, plussz nem beszélve, hogy 2 kilőtt kerékkel száguldozott... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Május 14, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2023 Igen-igen, átnéztem Felix előző adminjail-jeit, de köszönöm hogy szóltál KR3MX. Figyelembe fogom venni őket. Donald-nak pedig köszönöm a videót, illetve a részletes kifejtést a történtekről. A vádak, amikkel mindannyian Felix-et illetitek teljesen jogosak, illetve a logból is és a videóból is egyértelműen kivehető mindaz, ami történt. Kötelességemnek érzem mindezek ellenére is megvárni Felix válaszát, hátha neki is akad némi hozzáfűzni valója, esetleg indoka a cselekedeteire. Ha érkezik válasz, ha nem, a részletesen megindokolt szankciót holnap, 2023.05.15-én, a kora reggeli órákban fogom kiosztani. Előre is köszönöm mindenki türelmét. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Május 15, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2023 (módosított) Nos, Felix-től nem érkezett válasz, tehát a meglévő bizonyítékok alapján fogom a szankciót kiosztani. Az alábbi szabályszegések történtek: •Dm+RP hiánya fegyver elővételnél: Indokolatlanul animba verte a sértettet, ráadásul forgalmas helyen, RP nélkül •MG: Mivel Felix meghalt egy IC cselekmény közben, így újraéledés után csak OOC van tudomása a történtekről, tehát OOC információt használt fel IC •NonRP: Indokolatlanul, RP nélkül, beszökött a rendőrségre (Súlyosbító tényező az, hogy nemrég kapott Jail-t azzal az indokkal, hogy ne szökjön be oda). Ezután szintén indokolatlanul, illetve RP nélkül ellopott egy rendőautót, mellyel a rendőrség mélygarázsában száguldozott, 2 (vagy több) defektes kerékkel. A szankció a következő: Felix Dello játékost 60 perc tanító adminjail-ben részesítem. A panaszkönyvet zárom, és helyezem. Edited Május 15, 2023 by Matteo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések