Jump to content

Geleben Bishop Admin tgf lapja!

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Miknek kell szerepelnie az adminisztrátori jelentkezésedben?

• A jelentkezésed címében benne kell lennie az IC nevednek (Pl.: Alex Drett adminisztrátornak jelentkezik)

• Mesélj magadról pár szót
    • Lazar Istvan Botond a nevem (isti)
    • 15 eves vagyok
    • altalanos iskolaba de most fogok ballagni es faipari technikumba megyek tovabb
    • bringazas,focizas,sporthorgaszat,motorozas,festes,rajzolas,zongorazas
    • egy atlag 15 eves tini vagyok aki sokat kockul de azert a friss levegon is kint szoktam lenni 
    • nemreg koltoztem ide magyarorszagra vagyis hat lassan 2-3 eve 3-4 eve mtazok nagyon sok szeverem volt illetve nagyon sok rp es admini elettel reldekeezek nagyon sokszor voltam admin minden rangban tudom a dolgokat
    • kedves ember vagyok mindig vidam es melletem az ember nem tud szomoru lenni jofej vagyok mindenkivel es tudok csapatban dolgozni 
  • Mit értél el a NextGamingen?
    • egy jofej kedves ember aki dolgozik es az alma egy bmw m5
    • 10k  es egy bicikli de majd lesz tobb is mivel ujra aktivan jatszok a szerveren 
    • sikerek koze neveznem azt is hogy mint ig jatekos mint irl ember a szerver illetve a kozosseg tagja lehetek 
    • meg nem voltak frakcioim es meg nem voltam frakcioba
    • szereti a HOTDOGOT kedvenc autoja az bmw m5
  • Az UCP-d tartalma
    • volt egy 30 perces non rp miatt mert baratom non rp zett es en is bele keveredtem 
    • meg nem volt
    • 407
  • Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata?
  • Az admin feladata az nem mas mint, megvedeni a szervert a non rp-s es a nem rp-s emberektol akik funolnak dm elnek stb. az admin feladat hogy segitsen a kezdo jatekosok illetve segitsen az osszes jatekosnak ha nem tudnak valamit.
  • Aktivitási idő
  • hetfotol csutortokig 2-3 orat tudok dutyban lenni pentektol vasarnapig peddig 4-5 orat tudok dutyban lenni hetkoznap suli miatt hetvegen meg raerek 
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról?
  • a csapat munka az egy olyan dolog hogyha az nincs a szerveren akkor nincs szerver1! a csapat munka a valo eletben is nagyon fontos es hogyha van csapatmunka itt a szerveren az adminok kozt akkor ez a szerver lesz az egyik legjobb mivel a plazerek is latni fogjak hogy na ez  igen is szerver mivel van csapatmunka
  • Miért pont téged válasszunk?
  • azert pont engem mivel az atlag 15 evesek hez hasonlitva akik mtaznak sokkal tobb a atapasztalatom es ezt neketek is meg szeretnem mutatnu ezen a szerveren 15 eves vagyok erett illetve tudok csapatban dolgozni
  • Miért jelentkeztél adminisztrátornak?
  • meloztam es lattam hogy van admin tgf es ugy gondoltam meg probalom magam az motivalt hogy en is segitek egy nagyon szep jovot teremteni a szervenek 
  • Pozitív tulajdonságok
    • kedves vagyok
    • tudok csapatban dolgozni
    • jofej vagyok
    • erett
    • komolyan tudom venni a dolgokat
  • Negatív tulajdonságok
  • nagyon hamar el tudok kattani
  • nem szeretem ha valaki anyazik valakinek 
  • nem szeretem ha pisti,pityu,pista stb nak hivnak vagy isti vagy portás
  • -
  • Bármi egyéb, amit úgy érzed, hogy szívesen közölnéd, vagy úgy érzed hogy le kell írnod a lapodban
  • remelem hogy sikerul!!

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.