Geleben Bishop Létrehozva: Május 14, 2023 Megosztás Létrehozva: Május 14, 2023 Miknek kell szerepelnie az adminisztrátori jelentkezésedben? A jelentkezésed címében benne kell lennie az IC nevednek (Pl.: Alex Drett adminisztrátornak jelentkezik) Mesélj magadról pár szót Lazar Istvan Botond a nevem (isti) 15 eves vagyok altalanos iskolaba de most fogok ballagni es faipari technikumba megyek tovabb bringazas,focizas,sporthorgaszat,motorozas,festes,rajzolas,zongorazas egy atlag 15 eves tini vagyok aki sokat kockul de azert a friss levegon is kint szoktam lenni nemreg koltoztem ide magyarorszagra vagyis hat lassan 2-3 eve 3-4 eve mtazok nagyon sok szeverem volt illetve nagyon sok rp es admini elettel reldekeezek nagyon sokszor voltam admin minden rangban tudom a dolgokat kedves ember vagyok mindig vidam es melletem az ember nem tud szomoru lenni jofej vagyok mindenkivel es tudok csapatban dolgozni Mit értél el a NextGamingen? egy jofej kedves ember aki dolgozik es az alma egy bmw m5 10k es egy bicikli de majd lesz tobb is mivel ujra aktivan jatszok a szerveren sikerek koze neveznem azt is hogy mint ig jatekos mint irl ember a szerver illetve a kozosseg tagja lehetek meg nem voltak frakcioim es meg nem voltam frakcioba szereti a HOTDOGOT kedvenc autoja az bmw m5 Az UCP-d tartalma volt egy 30 perces non rp miatt mert baratom non rp zett es en is bele keveredtem meg nem volt 407 Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata? Az admin feladata az nem mas mint, megvedeni a szervert a non rp-s es a nem rp-s emberektol akik funolnak dm elnek stb. az admin feladat hogy segitsen a kezdo jatekosok illetve segitsen az osszes jatekosnak ha nem tudnak valamit. Aktivitási idő hetfotol csutortokig 2-3 orat tudok dutyban lenni pentektol vasarnapig peddig 4-5 orat tudok dutyban lenni hetkoznap suli miatt hetvegen meg raerek Mi a véleményed a csapatmunkáról? a csapat munka az egy olyan dolog hogyha az nincs a szerveren akkor nincs szerver1! a csapat munka a valo eletben is nagyon fontos es hogyha van csapatmunka itt a szerveren az adminok kozt akkor ez a szerver lesz az egyik legjobb mivel a plazerek is latni fogjak hogy na ez igen is szerver mivel van csapatmunka Miért pont téged válasszunk? azert pont engem mivel az atlag 15 evesek hez hasonlitva akik mtaznak sokkal tobb a atapasztalatom es ezt neketek is meg szeretnem mutatnu ezen a szerveren 15 eves vagyok erett illetve tudok csapatban dolgozni Miért jelentkeztél adminisztrátornak? meloztam es lattam hogy van admin tgf es ugy gondoltam meg probalom magam az motivalt hogy en is segitek egy nagyon szep jovot teremteni a szervenek Pozitív tulajdonságok kedves vagyok tudok csapatban dolgozni jofej vagyok erett komolyan tudom venni a dolgokat Negatív tulajdonságok nagyon hamar el tudok kattani nem szeretem ha valaki anyazik valakinek nem szeretem ha pisti,pityu,pista stb nak hivnak vagy isti vagy portás - Bármi egyéb, amit úgy érzed, hogy szívesen közölnéd, vagy úgy érzed hogy le kell írnod a lapodban remelem hogy sikerul!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Május 14, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Semmi formázás, mindössze az elvárások részt másoltad ki, és helyettesítetted be. Szerezz még tapasztalatot a szerveren.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések