Geleben Bishop Létrehozva: Május 14, 2023 Megosztás Létrehozva: Május 14, 2023 OOC: Sziasztok Lázár István Botond a nevem 15 eves vagyok! kedves vagyok es jofej en vagyok az az ember aki mellet nem tudsz szomoru lenni mert en mindig boldog vagyok es mindenki kedvet feldobom vannak olyan idoszakok amikor nagyon offon vagyok es jelenleg most ebben az idoszakban vagyok ezert is keres egy olyan dolgot ami kiszakit egy picit a valo eletbol nemreg koltoztem magyarorszagra eddig romaniaban laktam amikor meg erkezetem elso nap romanoztak szorostapluztak meg minden nagyon nem szerettek akkor ez ment kb 2-3 honapig aztan csak meg szerettem arra voltam buszke hogy nem hagytam magam nem hagytam hogy padlora tegyenek talpon maradtam es ki birtam mostmar jo minden! az elmult 1 honapban lett egy baratnom aki mindig megcsalt stb stb vele szakitottam aztan most picit szomoru vagyok mert en tenleg szerettem ot de mind egy mostmar vege szuleim 6 eves kormoba elvaltak azota volt egy nevelo apukam de os is elhagyott igy most en meg anyukam vagyunk de igy s jo nekunk nagyjabol ennyit kell tudni rolam szeretek focizni horgaszni motorozni es rajzolni zongorazni jelelnleg 8-os vagyok altalanos iskolaba jarok nemreg volt felvetelim es fel is vettek abba a suliba ahova szerttem volna menni ami nem mas mint a Kaesz Gyula Fa ipari technikum 3 eves asztalosi szakmara jelentkeztem Karakterem bemutatása: a nevem Geleben Bishop 34 eves vagyok. nagyon fiatal voltam amikot elveszitettem apukamat mindossze 4 eves anyukammal eltem es a 2 testverem zolival es tomival zoli meghalt 23 eves egy motor balesetben tomi peddig ongyilkos lett a baratnoje miatt igy en es anyukam maradtunk amikor 25 eves lettem anyukam meghalt agy daganatban nagypn szomoru voltam es nagyon magam alatt voltam. aztan egyszer csak csorgott a telefonom Bishop: halo Marcus: csao Bishop Marcus: figyelj nem szeretnel hozzam koltozon NextGaming varosaba? Biahop: hat figyelj benne vagyok mivel nagyon egyedul erzem magam Marcus: oke akkor holnap ulj repcsire es gyere erted megyek Bishop:oke masnap repcsire ultem es meg aznap meg erkeztem ertem jott Marcus baratom es hozza koltoztem aztan egyszer csak jott a hir hogy marcus meghalt es ram hagyta a hazat marcus rendor volt es egy akcioban eletet veszitette terdre estem es zogoktam eladtam a hazat es boldog voltam egy picit de most olajszalito kent dolgozok es elem az eletem UCP: https://imgur.com/a/duu137N baratom non rp zett es en is bele keveredtem de mar nem fordul elo tobbet Adminisztrátor feladata: az admin feladat az az hogy megvedej a szervert a non rp,funolos,dm elos emberektol es egy jo szervert illetve egy jo kozosseget biztositsanak a plazereknek Aktivitás: Hetkoznap: 6-8 tudok lenni iskola miatt es jogsizok is hetvegen: 13:00-23:00 jelenleg 448 percem van de lesz az tobb is mert ujra aktivan fogok jatszani Csapatmunka: a csapat munka minimum 3 emberbol al es ha nincs csapatmunka akkor nincs szerver es nincs jovoje a szervenek es a valo eletben is nagyon fontos a csapatmunka A munkára való alkalmasságom/Miért engem válasszatok: Koromhoz kepest erett vagyok,tudok csapatban dolgozni szamos sajat szerverem is volt illetve szamos szerveren voltam admin volt olyan szerver is amin napi 100 player volt es volt sa de voltam mar admin 1 admin 2 admin 3 admin 4 admin 5 Fo admin Szuper admin fejleszto tulajdonos community manager mapper voltam en mar minden Az indok amiért jelentkezem: azert szeretnek adminnak jelentkezni mivel latom hogy van jovoje a szervernek es en ezt szeretnem biztositani tudok hirdetni nromalis jofej admin leszek es igy en megprobalok egy szep jovot biztositani a szervenek es itt jon szoba a csapat munka hogyha van 3-4 ilyen admin meg akinek ugyan ez a celjon ott is van hogy mar 1000x jobb a szerver elete es jovoje . Pozitív tulajdonságaim: - Kedves - Jol tanulo - Megértő - Komoly - pontos Negatív tulajdonságaim: - Néha szókimondó vagyok - Kevés az önbizalmam - Néhány napon kicsit túlságosan hiperaktív vagyok - Ami a szivemen az a szamon is neha Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Május 14, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Rengeteg helyesírási hiba, rettentő formázás, magyar karakterek használatának elhanyagolása.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések