Jump to content

Geleben Bishop admin jelentkezesi lapja

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

OOC:

Sziasztok Lázár István Botond a nevem 15 eves vagyok!

kedves vagyok es jofej en vagyok az az ember aki mellet nem tudsz szomoru lenni mert en mindig boldog vagyok es mindenki kedvet feldobom 

vannak olyan idoszakok amikor nagyon offon vagyok es jelenleg most ebben az idoszakban vagyok ezert is keres egy olyan dolgot ami kiszakit egy picit a valo eletbol 

nemreg koltoztem magyarorszagra eddig romaniaban laktam amikor meg erkezetem elso nap romanoztak szorostapluztak meg minden nagyon nem szerettek akkor ez ment kb 2-3 honapig aztan csak meg szerettem arra voltam buszke hogy nem hagytam magam nem hagytam hogy padlora tegyenek talpon maradtam 

es ki birtam mostmar jo minden!

az elmult 1 honapban lett egy baratnom aki mindig megcsalt stb stb vele szakitottam aztan most picit szomoru vagyok mert en tenleg szerettem ot de mind egy mostmar vege 

szuleim 6 eves kormoba elvaltak  azota volt egy nevelo apukam de os is elhagyott igy most en meg anyukam vagyunk de igy s jo nekunk 

nagyjabol ennyit kell tudni rolam szeretek focizni horgaszni motorozni es rajzolni zongorazni 

jelelnleg 8-os vagyok altalanos iskolaba jarok nemreg volt felvetelim es fel is vettek abba a suliba ahova szerttem volna menni ami nem mas mint a Kaesz Gyula Fa ipari technikum

3 eves asztalosi szakmara jelentkeztem 

Karakterem bemutatása:

a nevem Geleben Bishop 34 eves vagyok.

nagyon fiatal voltam amikot elveszitettem apukamat mindossze 4 eves anyukammal eltem es a 2 testverem zolival es tomival 

zoli meghalt 23 eves egy motor balesetben tomi peddig ongyilkos lett a baratnoje miatt

igy en es anyukam maradtunk amikor 25 eves lettem anyukam meghalt agy daganatban 

nagypn szomoru voltam es nagyon magam alatt voltam.

aztan egyszer csak csorgott a telefonom 

Bishop: halo 

Marcus: csao Bishop 

Marcus: figyelj nem szeretnel hozzam koltozon NextGaming varosaba?

Biahop: hat figyelj benne vagyok mivel nagyon egyedul erzem magam 

Marcus: oke akkor holnap ulj repcsire es gyere erted megyek 

Bishop:oke 

masnap repcsire ultem es meg aznap meg erkeztem ertem jott Marcus baratom es  hozza koltoztem 

aztan egyszer csak jott a hir hogy marcus meghalt es ram hagyta a hazat 

marcus rendor volt es egy akcioban eletet veszitette

terdre estem es zogoktam 

eladtam a hazat es boldog voltam egy picit de most olajszalito kent dolgozok es elem az eletem 

UCP:

https://imgur.com/a/duu137N

baratom non rp zett es en is bele keveredtem de mar nem fordul elo tobbet 

Adminisztrátor feladata:

az admin feladat az az hogy megvedej a szervert a non rp,funolos,dm elos emberektol es

egy jo szervert illetve egy jo kozosseget biztositsanak a plazereknek 

Aktivitás:

Hetkoznap: 6-8  tudok lenni iskola miatt es jogsizok is 

hetvegen: 13:00-23:00

jelenleg 

448 percem van de lesz az tobb is mert ujra aktivan fogok jatszani 

Csapatmunka:
a csapat munka minimum 3 emberbol al es ha nincs csapatmunka akkor nincs szerver es nincs jovoje a szervenek 

es a valo eletben is nagyon fontos a csapatmunka

A munkára való alkalmasságom/Miért engem válasszatok:

Koromhoz kepest erett vagyok,tudok csapatban dolgozni 

szamos sajat szerverem is volt illetve szamos szerveren voltam admin 

volt olyan szerver is amin napi 100 player volt es volt sa 

de voltam mar

admin 1

admin 2

admin 3

admin 4

admin 5

Fo admin

Szuper admin

fejleszto

tulajdonos

community manager

mapper

voltam en mar minden 

Az indok amiért jelentkezem:

azert szeretnek adminnak jelentkezni mivel latom hogy van jovoje a szervernek es en ezt szeretnem biztositani  tudok hirdetni nromalis jofej admin leszek es igy en megprobalok egy szep jovot biztositani a szervenek es itt jon szoba a csapat munka hogyha van 3-4 ilyen admin meg akinek ugyan ez a celjon ott is van hogy mar 1000x jobb a szerver elete es jovoje 

.

Pozitív tulajdonságaim:

- Kedves

- Jol tanulo

- Megértő

- Komoly

- pontos 

Negatív tulajdonságaim:

- Néha szókimondó vagyok

- Kevés az önbizalmam

- Néhány napon kicsit túlságosan hiperaktív vagyok

- Ami  a szivemen az a szamon is neha 

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.