balintvecsei Létrehozva: Május 14, 2023 Megosztás Létrehozva: Május 14, 2023 Sziasztok! Nem tudom mennyire lenne jó, de egy ötlet, hogy a szerveren lehetne utánfutót vásárolni és akinek például van verseny autója vagy lefoglaltakból váltatta ki akkor azzal a házához lehetne fuvarozni. (Csak bizonyos autókra lehetne utánfutót csatlakoztatni itt gondolok: Ford Raptor) Köszönöm ha elolvassátok! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Diego_Martinez Hozzászólva: Május 17, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2023 Arra gondoltam hogy lehetne egy trailer modot Trailer for GTA San Andreas (gtaall.com) például ilyet betenni, ami természetesen autokertől külön megvásárolható lenne viszont csak olyan járművekkel lehetne vontatni ami valóságban is elbírna vele, pld BMW X5, Range Rover, Mercedes Sprinter, Ford F150, Ford E150, Dodge Ram és hasonló nagy teherbírású autók és például engedéllyel lehessen vele vontatni, meg 1 millió körül lehetne az ára is hogy ne tudja mindenki megvenni csak aki tényleg használni is tudná RP-hez. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: Május 18, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2023 Szia nekem tetszik ez az ötlet támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Május 18, 2023 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2023 Moderátori megjegyzés: Mivel két egyforma téma volt, ezért a kettőt egybefűztem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marcos Loyd Hozzászólva: Május 18, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2023 (módosított) Peter. Mit? @Peter Hicks Edited Május 18, 2023 by Zlatan Jagoda Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Diego_Martinez Hozzászólva: Május 18, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2023 Az én topicom lett ide fűzve. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Május 19, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 19, 2023 Nekem tetszik az ötlet, biztosan nyújtana pluszban néhány RP lehetőséget. Támogatom. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Notdogo Hozzászólva: Július 3, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 3, 2023 Szerintem is jó ötlet lenne én is támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass
Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.
Felhasználó létrehozása
Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!
Új felhasználó létrehozásaBejelentkezés
Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.
Bejelentkezés