Saverio Donato Létrehozva: Május 18, 2023 Megosztás Létrehozva: Május 18, 2023 Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap OOC RÉSZ Mi a neved? Kovács Benjámin Zsolt Hány éves vagy? 17 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Hétköznap 2-3 órát, hétvégente több is lehet. Ennek az időnek a nagy részét is rátudom szánni. Jelenlegi játszott perceid száma: 41463 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! https://imgur.com/a/ywsULAc Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Igen, természetesen voltam. 1. La Famiglia Maffia 2. Los Santos Brotherhood 3. Bears of Finland 4. La Cosa Nostra Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki) Azért ezt a frakciót választom, mert nagyon érdekesnek találom. Szeretek csapatban dolgozni, és az autók is nagyon érdekelnek. Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel? Igen, természetesen Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. ) Kovács Benjámin vagyok. Nagykanizsán élek a keleti városrészben. Zsigmondyba járok informatika szakra. Nagyon szeretek barátokkal lenni, kocsikázni és a barátnőmmel lenni, szabadidőmben itthon segítek a családnak, és gépezek. A hobbim az, hogy a barátaimnak szoktam segíteni autót szerelni. IC Rész Jelentkező neve: Saverio Donato Jelentkező születési helye, ideje: Olaszország Velence, 1980. 06. 25. Jelentkező anyjának leánykori neve: Valeria Fenucci Jelentkező apjának neve: Don Donato Előző munkahelye(i): Kertész, Címkéző, Autószállító Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat) Az én véleményem a csapatmunkáról. Nos, először is a csapatmunkának fontos, hogy minden tagja aktív résztvevője legyen. Muszáj lennie egy főnöknek aki vezényli a többieket, hogy mit, hogyan, miképpen csináljon. Fontos az hogy a csapat minden tagja feltudja osztani a munkát igazságosan. Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat) Saverio Donato vagyok, 1980 Június 26-án. születtem Velencében. Lassan töltöm a 43. életévemet. 19 évesen végeztem a szakközép iskolában autószerelő szakon. Van 1 darab érettségim, és egy autószerelő szakmám, amire büszke vagyok. És már lassan 3 éve itt élek Los Santos-ban. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Május 18, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2023 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések