Gordon Fridgeral Létrehozva: Május 20, 2023 Megosztás Létrehozva: Május 20, 2023 IC/InGame neved: < Gordon Fridgeral > A ban időpontja: < 2023-04-04 20:42:09 > A ban oka: < Folytonos toxikus és szabályellenes cselekedetek > A ban időtartama: < 2038-04-04 20:42:09 > Admin neve, aki bannolt: < Laci > Miért szeretnéd az unbant? < Szeretnék a barátaimmal és a szerveren is játszani.Azóta illedelmesebb lettem és megtanultam jobban RPzni. A szabályokat is betartanám. Azóta már máshol is RPz gettem és sokat fejlődtem benne. Megbántam tetteimet.Nem fogok többet funolni/fun rpz-ni.> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Május 20, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 20, 2023 Szia! Nagyon-nagyon sok jailed van percre arányosan, lehet rekorder is vagy, ami nagyon szomorú. Beszéltem a többi adminisztrátorral, ők úgy gondolják érdemelsz egy esélyt (én ezt nem így gondolom, ezt hozzáteszem), és a véleményüket tiszteletben tartva a következő feltételekkel megadom az UB-t: 200 perces tanító jail az UB fejében és a visszaszokás érdekében Bármilyen nagyobb szabálytalanságért vagy szabályszegésért járó szankció esetén visszakerül a ban, azzal együtt a #nincsUB kiegészítés is bekerül a ban indoklásába Elvárom hogy aktív legyél a szerveren, és szeretném megtapasztalni, hogy tudsz értékes tagja lenni a közösségnek A bant feloldottam, a fentebb írt jailt kiosztottam, ha megfelel, várunk vissza a szerverre. Jó játékot! Z/H 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések