Jump to content

LS-AMV-Nagy Patrik

patriik

Ajánlott bejegyzések

LS-AMV  -Nagy Patrik

OOC rész:                              
                                                                                                      Mi a neved? 
                                                                                                        -Patrik-
                                                                                                Hány éves vagy? 
                                                                                                            -18-  
                             Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
                                                                                            -   Hétköznap 2-3 óra Hétv. változó-
                                                                                            -  Fk.:2 óra-
                                                                               Jelenlegi játszott perceid száma:
                                                                                                     -4652-
                             Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!
                                                                                            https://imgur.com/a/cPZnbG2

Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
                                                                                                      -nem voltam.

Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki)

- Gondolkodtam melyik legyen és ez maradt,ez tetszik 
                                                                                                     a legjobban .Úgy gondolom erre több időt tudnék 
                                                                                                        forditani .-

Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel?

-Discord fiókkal rendelkezem ,TeamSpek 3
                                                                                                         sajnos nem.-

Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. )

- Patriknak hivnak álltalában ékezet nélkül szoktam irni ,
                                                                                                  de ha muszáj akkor ékezettel.Erdélyben élek itt is születtem
                                                                                                    Jelenleg még suliba járok . Még van egy évem.
                                                                                                    Mezőgazdásznak tanulok mivel ezt szeretem ,és kiskorom óta
                                                                                                    ezt csinálom.Próbálok mindig mindenre időt forditani ,ami a leg-
                                                                                                    -fontosabb nálam mindig az az első.Egy másik szerveren nagyon 
                                                                                                      aktiv voltam ,de úgy érzem itt is az leszek.Szerintem minden rend-
                                                                                                       -ben lesz és megállom a helyem a frakcióban is. 

IC rész:

Jelentkező neve :

- Nagy Patrik-

Jelentkező születési helye, ideje:

- Los Santos,1999-

Jelentkező anyjának leánykori neve:

-Nagy Petra-

Jelentkező apjának neve:

- Nagy Gábor-

Előző munkahelye(i):

- Olajszálitó.-

Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat)

-Szerintem egy jó dolog a csapatmunka,
                                                                                    mert több ember töbre halad.Általában
                                                                                    hamar összehangolódok bárkivel ha megvan
                                                                                    az a közös pont,és szerinem egy munkahelyen
                                                                                     meg kell legyen .-

Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat)

-Szép napot! Engem Nagy Patriknak hivnak . 1999 ben születtem ,
                                                                                azaz 24 éves vagyok.Nagyon szeretek autókat bütykölni ,kiskorom óta
                                                                                csak mert,apám is ezt csinálta..de sajnos már nem igy valaki át kellet 
                                                                                vegye a helyét.Egy kisseb faluban születem ahol ,én a két báttyám ,apám,
                                                                                és édesanyám éltünk.De mára már egyedűl élek.Apám autószerelő volt 
                                                                                 igy mindig amikor tudtam csak mentem vele és lestem el amit csinál.
                                                                              Mivel magamra maradttam igy elköltöztem.Megvettem egy-két kedvenc 
                                                                               autóimat. Sokáig dolgoztam az olajfinomitónál ,de néha elromlott az 
                                                                             autóm és egyedül csináltam meg,és megint megjött a kedvem ehez .
                                                                             Ezért miért is ne csinálnám azt amit szeretek,és tudok is.              

• GameAdmin 5

Szia!

Sajnálom, de a jelentkezésedet nem támogatom.

(Indok: Telis-teli van helyesírási hibákkal, illetve borzasztó a formázás, külalak. Javaslom tekintsd át az eddigi elfogadott jelentkezéseket, hogy onnan inspirálódj.)

• Like 1
  • Köszi 1

Kedves jelentkező!

A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk.

Indoklás, megjegyzés:

Kisebb-nagyobb helyesírási hibák, a mintában megjelent formázás hiánya, nem szeretnék olyan tagot felvenni, aki nem csak egy szerverre összpontosít.

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.