patriik Létrehozva: Május 23, 2023 Megosztás Létrehozva: Május 23, 2023 LS-AMV -Nagy Patrik OOC rész: Mi a neved? -Patrik- Hány éves vagy? -18- Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Hétköznap 2-3 óra Hétv. változó- - Fk.:2 óra- Jelenlegi játszott perceid száma: -4652- Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! https://imgur.com/a/cPZnbG2 Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? -nem voltam. Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki) - Gondolkodtam melyik legyen és ez maradt,ez tetszik a legjobban .Úgy gondolom erre több időt tudnék forditani .- Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel? -Discord fiókkal rendelkezem ,TeamSpek 3 sajnos nem.- Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. ) - Patriknak hivnak álltalában ékezet nélkül szoktam irni , de ha muszáj akkor ékezettel.Erdélyben élek itt is születtem Jelenleg még suliba járok . Még van egy évem. Mezőgazdásznak tanulok mivel ezt szeretem ,és kiskorom óta ezt csinálom.Próbálok mindig mindenre időt forditani ,ami a leg- -fontosabb nálam mindig az az első.Egy másik szerveren nagyon aktiv voltam ,de úgy érzem itt is az leszek.Szerintem minden rend- -ben lesz és megállom a helyem a frakcióban is. IC rész: Jelentkező neve : - Nagy Patrik- Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos,1999- Jelentkező anyjának leánykori neve: -Nagy Petra- Jelentkező apjának neve: - Nagy Gábor- Előző munkahelye(i): - Olajszálitó.- Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat) -Szerintem egy jó dolog a csapatmunka, mert több ember töbre halad.Általában hamar összehangolódok bárkivel ha megvan az a közös pont,és szerinem egy munkahelyen meg kell legyen .- Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat) -Szép napot! Engem Nagy Patriknak hivnak . 1999 ben születtem , azaz 24 éves vagyok.Nagyon szeretek autókat bütykölni ,kiskorom óta csak mert,apám is ezt csinálta..de sajnos már nem igy valaki át kellet vegye a helyét.Egy kisseb faluban születem ahol ,én a két báttyám ,apám, és édesanyám éltünk.De mára már egyedűl élek.Apám autószerelő volt igy mindig amikor tudtam csak mentem vele és lestem el amit csinál. Mivel magamra maradttam igy elköltöztem.Megvettem egy-két kedvenc autóimat. Sokáig dolgoztam az olajfinomitónál ,de néha elromlott az autóm és egyedül csináltam meg,és megint megjött a kedvem ehez . Ezért miért is ne csinálnám azt amit szeretek,és tudok is. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Május 23, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2023 (módosított) Hali! Ezt a pályázatot nem a frakció pályázatokba kellett volna írnod, így áthelyeztem az LS-AMV jelentkezésekhez. Edited Május 23, 2023 by Matteo 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Május 23, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2023 Szia! Sajnálom, de a jelentkezésedet nem támogatom. (Indok: Telis-teli van helyesírási hibákkal, illetve borzasztó a formázás, külalak. Javaslom tekintsd át az eddigi elfogadott jelentkezéseket, hogy onnan inspirálódj.) 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Május 23, 2023 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Kisebb-nagyobb helyesírási hibák, a mintában megjelent formázás hiánya, nem szeretnék olyan tagot felvenni, aki nem csak egy szerverre összpontosít. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések