Marcos Loyd Létrehozva: Június 6, 2023 Megosztás Létrehozva: Június 6, 2023 OOC Sziasztok, Virág Máténak hívnak, Zala megyében élek. Szófogadó és fegyelmezett vagyok, a nálam idősebb emberekkel tisztelettudó. Csapatban tudok a legjobban dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rp-zni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy James Brody. Meghallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni. Jelenleg 14. életévemet élem. Sok időt tudok tölteni a szerveren. A hobbijaim közé sorolnám: a focizás, motorozás, videó készítés, film és egyéb más sorozat nézését is. Úgy gondolom, hogy az aktivitásommal nem lenne gond, úgy naponta olyan 2-4 órát tudnék elérhető lenni a szerveren. Ezt az egész időt a frakcióra tudom szánni. Körülbelül 3 éve játszok Roleplay szervereken, emellett szoktam játszani más játékokkal, például lövöldözős játékokkal (CS:GO), illetve szimulációs játékokkal. Rendszeresen sportolok football-t, ugyanis be szeretném bizonyítani magamnak, hogy ha valamit nagyon el szeretnék érni, akkor azt képes vagyok teljesíteni. IC Apámnak volt egy sikeresen jól működő vállalkozása anyám pedig otthon foglalkozott velem. A birtokunktól nem messze volt egy banda akik a 2000-es évek idején élték a fénykorukat és kiló számra adták el a drogokat. Ez sajnos apámat sem kímélte. De ez eleinte senkinek nem tűnt fel de nagyon rászokott a drogra. Egy nap 2007 nyarán apám durván beállva megverte anyámat annyira, hogy korházba kellett szállítani. 12 éves voltam ekkor még azt hittem amilyen életet élek, hogy az a normális, de a váló per után anyámhoz kerültem, de az apánk pénze az már nem volt nálunk. Ezután azt kellett megtapasztalnom, hogy a luxus életem ami volt, eltűnt. 2010 Májusán megismertem egy srácot aki a legjobb barátom volt. Mint utólag kiderült, hogy ő már akkor egy banda tagja volt. Az rivális banda rengetegszer jöttek oda hozzánk arcoskodni, de mi természetesen nem hagytuk magunkat. Egy nap arra ösztönöztük magunkat, hogy minden tagot elpusztítunk. Ketten 5 emberüket tudtuk elintézni, de sajnos a barátom belehalt. Az ő tiszteletére csatlakoztam a bandába és 5 hónapra rá be is avattak és otthagytam az iskolát és a bandának szenteltem az életem. Több évtizedes tagságom után sikeresen elértem a Banda Vezér dicsőséget. Bandáról tudnivalók: 1957-ben a Vice Lords bandát több afroamerikai fiatal alapította, akik eredetileg Chicago North Lawndale negyedéből származtak. Ezek a fiatalok a St. Charles-i Illinois Állami Fiúképző Iskolában találkoztak. Abban az időben Edwin "Pepalo" Perry alapító tag vezette őket. A Vice Lord nevet akkor választották, amikor egy bandaalapító utánanézett a szótárban a kifejezésnek, és azt találta, hogy "általános hajlam a gonoszságra". Tagok: Tagok(kezdésben):Neven Markovic, Nikola Miskatovic Rangok: T.Y.G (Tiny Young Gangster): tagok, akik 18 év alattiak. O.Y.G. (Original Young Gangster): kis gengszter, információkat szállít. Y.G (Young Gangster): első 10 éves tagság alatt, az olyan tagoknak, akik legalább 18 évesek. B.G (Original Young Gangster): tagok, akik 15+ éve bangelik a set-et. O.G (Original Gangster): tagok, akik 25+ éve bangelik az adott set-et. Capone: nem beavatott tag. Ridaz: beavatott tag. Conquer: drogkereskedő. Choppa: fegyverkereskedő. GP: veterán tag. Célom a frakcióval: A célom az, hogy a lehető legjobb banda és frakció legyünk a szerveren, minél több elérhető taggal és rp-vel. Emelet az is fontos számunkra, hogy a tagoknak, a rendvédelem tagjainak és akár ha az adott roleplay szituáció úgy adja a civileknek is a legjobban bemutassuk a legnormálisabban és leghitelesebben, hogy milyen a mi bandánk. Az is főbb szerepet játszik céljainkban, hogy minél több játékosnak megfelelő illegális frakciót tudjunk biztosítani, ahol élveznek rp-zni és tölteni szabadidejüket. Szeretném, ha a frakciót sikeresen megpályázom, az rp szempontjából a rendvédelem legaktívabb "ellenfele" lehetnénk. Minél nagyobb és összetartóbb csapatot kialakítani. Szeretnénk minél hihetőbbé, valósághűbb, és normális közösséget kialakítani. Milyen tapasztalataim vannak a leaderség terén?: Boulevard Maffia Crips Los Santos Taxitársaságot 16th Street Bloods Úgy gondolom magamról, hogy vezető egyéniség vagyok, eltudok vezetni egy szervezetet. Jól bírom a stresszt, tudom kontrollálni az embereket ha úgy van. Nagyon szeretek csapatban dolgozni. Tudom motiválni az embereket a közös céljainkért. Rengeteget gondolkozok a frakción, hogy hogyan tudnám szebbé és minőségibbé tenni. Tudom nyújtani a maximumot. Szinte minden szabadidőmet próbálom rászánni a frakcióra. Csapatmunkáról: Csapatban a legkönnyebb dolgozni, Szerintem a játékosok és a barátok közötti együttműködés nagyon fontos egy ilyen frakcióban. Közösen sokkal hamarabb meg lehet oldani egy problémát, ha összetartó a csapat. Én szívesen dolgoznék együtt másokkal. Bírom a negatív kritikákat. Játszott percek és UCP: https://imgur.com/a/wXfrY73 Letöltő linkek: https://imgur.com/a/GSZ0bFR https://www.upload.ee/files/15311337/Vice_Lord_Fk.zip.html Szlengek: bro, homie, haver, tesó - barátságos megszólítás nem cripses tagokra is diru - pirus bandákra való gúnyos megszólítás snoova - hooverekre való gúnyos megszólítás peon, local - Helyi személy, nem bangel glizzy - pisztoly draco - AK47 gaugage - sörétes Hoovers - Hoocies, Snoochies, Snoovas Grave/Graves/Grave Street: tiszteletlen Gay/Gays/Gay Street: tiszteletlen Blood: üdvözlés, tiszteletteljes Family: üdvözlés, tiszteletteljes OG/Original Gangster: magas rangú, befolyásos tag, aki sokat tesz a közösségben BK/Blood Killer/Blood Killa: Tiszteletlen kifejezés, a Bloodsosokra használják Ball-Sacks/Ball-pushers/Ball-less: Tiszteletlen kifejezés, a Ballasokra használják ("Herezacskó", "herétlen") VK/Vago Killer/Vago Killa Va-Hoes: Tiszteletlen kifejezés, a Vagosra használják (Va-kurvák) AK/Azteca Killer/Azteca Killa: Tiszteletlen kifejezés, az Aztecasra használják. Varrio Goats/Ass-takers/Burrito boys: Tiszteletlen kifejezés, az Aztecasra használják. Hood: szomszédság Homie/Home boy/Home girl: tesó, haver Busta/Buster: Hangember, szájhős. Loud/Cloud/Mary Jane, Fű/Marijuhana Köszönöm, hogy időt szántál rá és, hogy elolvastad! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Június 12, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Június 12, 2023 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került. Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot privát üzenet formájában TS3 meghallgatás időpont egyeztetés céljából. 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések