Jump to content

Almighty Vice Lord Nation // James Brody

Marcos Loyd

Ajánlott bejegyzések

26 Willie Lloyd / Vice Lords ideas | vice lords, lord, vice

OOC

Sziasztok, Virág Máténak hívnak, Zala megyében élek. Szófogadó és fegyelmezett vagyok, a nálam idősebb emberekkel tisztelettudó. Csapatban tudok a legjobban dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rp-zni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy James Brody. Meghallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni. Jelenleg 14. életévemet élem. Sok időt tudok tölteni a szerveren. A hobbijaim közé sorolnám: a focizás, motorozás, videó készítés, film és egyéb más sorozat nézését is.

Úgy gondolom, hogy az aktivitásommal nem lenne gond, úgy naponta olyan 2-4 órát tudnék elérhető lenni a szerveren. Ezt az egész időt a frakcióra tudom szánni. Körülbelül 3 éve játszok Roleplay szervereken, emellett szoktam játszani más játékokkal, például lövöldözős  játékokkal (CS:GO), illetve szimulációs játékokkal.  Rendszeresen sportolok football-t, ugyanis be szeretném bizonyítani magamnak, hogy ha valamit nagyon el szeretnék érni, akkor azt képes vagyok teljesíteni.

IC
Apámnak volt egy sikeresen jól működő vállalkozása anyám pedig otthon foglalkozott velem. A birtokunktól nem messze volt egy banda akik a 2000-es évek  idején élték a fénykorukat és kiló számra adták el a drogokat.  Ez sajnos apámat sem kímélte. De ez eleinte senkinek nem tűnt fel de nagyon rászokott a drogra. Egy nap 2007 nyarán apám durván beállva megverte anyámat annyira, hogy korházba kellett szállítani. 12 éves voltam ekkor még azt hittem amilyen életet élek, hogy az a normális, de a váló per után anyámhoz kerültem, de az apánk pénze az már nem volt nálunk. Ezután azt kellett megtapasztalnom, hogy a luxus életem ami volt, eltűnt.  2010 Májusán megismertem egy srácot aki a legjobb barátom volt. Mint utólag kiderült, hogy ő már akkor egy banda tagja volt. Az rivális banda rengetegszer jöttek oda hozzánk arcoskodni, de mi természetesen nem  hagytuk magunkat. Egy nap arra ösztönöztük magunkat, hogy minden tagot elpusztítunk. Ketten 5 emberüket tudtuk elintézni, de sajnos a barátom belehalt. Az ő tiszteletére csatlakoztam a bandába és 5 hónapra rá be is avattak és otthagytam az iskolát és a bandának szenteltem az életem. Több évtizedes tagságom után sikeresen elértem a Banda Vezér dicsőséget.

Bandáról tudnivalók:

1957-ben a Vice Lords bandát több afroamerikai fiatal alapította, akik eredetileg Chicago North Lawndale negyedéből származtak. Ezek a fiatalok a St. Charles-i Illinois Állami Fiúképző Iskolában találkoztak. Abban az időben Edwin "Pepalo" Perry alapító tag vezette őket. A Vice Lord nevet akkor választották, amikor egy bandaalapító utánanézett a szótárban a kifejezésnek, és azt találta, hogy "általános hajlam a gonoszságra".

10 VICE LORD ALL DAY ideas | vice lords, lord, vice

Tagok:
Tagok(kezdésben):Neven Markovic, Nikola Miskatovic

Rangok:
 T.Y.G (Tiny Young Gangster): tagok, akik 18 év alattiak.
O.Y.G. (Original Young Gangster):
 kis gengszter, információkat szállít.
                Y.G (Young Gangster): első 10 éves tagság alatt, az olyan tagoknak, akik legalább 18 évesek.

B.G (Original Young Gangster): tagok, akik 15+ éve bangelik a set-et.

O.G (Original Gangster): tagok, akik 25+ éve bangelik az adott set-et.
Capone: nem beavatott tag.
Ridaz: beavatott tag.
Conquer: drogkereskedő.
Choppa: fegyverkereskedő.
GP: veterán tag.

images?q=tbn:ANd9GcSiUeofpyGRgdLaxbdt-nS

Célom a frakcióval:

A célom az, hogy a lehető legjobb banda és frakció legyünk a szerveren, minél több elérhető taggal és rp-vel. Emelet az is fontos számunkra, hogy a tagoknak, a rendvédelem tagjainak és akár ha az adott roleplay szituáció úgy adja a civileknek is a legjobban bemutassuk a  legnormálisabban és leghitelesebben, hogy milyen a mi bandánk. Az is főbb szerepet játszik céljainkban, hogy minél több játékosnak megfelelő illegális frakciót tudjunk biztosítani, ahol élveznek rp-zni és tölteni szabadidejüket. Szeretném, ha a frakciót sikeresen megpályázom, az rp szempontjából a rendvédelem legaktívabb "ellenfele" lehetnénk. Minél nagyobb és összetartóbb csapatot kialakítani. Szeretnénk minél hihetőbbé, valósághűbb, és normális közösséget kialakítani.

Milyen tapasztalataim vannak a leaderség terén?:
 Boulevard Maffia Crips

Los Santos Taxitársaságot

16th Street Bloods

Úgy gondolom magamról, hogy vezető egyéniség vagyok, eltudok vezetni egy szervezetet. Jól bírom a stresszt, tudom kontrollálni az embereket ha úgy van. Nagyon szeretek csapatban dolgozni. Tudom motiválni az embereket a közös céljainkért. Rengeteget gondolkozok a frakción, hogy hogyan tudnám szebbé és minőségibbé tenni. Tudom nyújtani a maximumot. Szinte minden szabadidőmet próbálom rászánni a frakcióra. 

Csapatmunkáról:
Csapatban a legkönnyebb dolgozni, 

Szerintem a játékosok és a barátok közötti együttműködés nagyon fontos egy ilyen frakcióban.

Közösen sokkal hamarabb meg lehet oldani egy problémát, ha összetartó a csapat.

Én szívesen dolgoznék együtt másokkal. Bírom a negatív kritikákat.

Játszott percek és UCP:
https://imgur.com/a/wXfrY73

Szlengek:
bro, homie, haver, tesó - barátságos megszólítás nem cripses tagokra is 
diru - pirus bandákra való gúnyos megszólítás
snoova - hooverekre való gúnyos megszólítás
peon, local - Helyi személy, nem bangel
glizzy - pisztoly
draco - AK47
gaugage - sörétes
Hoovers - Hoocies, Snoochies, Snoovas
Grave/Graves/Grave Street: tiszteletlen
Gay/Gays/Gay Street: tiszteletlen
Blood: üdvözlés, tiszteletteljes
Family: üdvözlés, tiszteletteljes
OG/Original Gangster: magas rangú, befolyásos tag, aki sokat tesz a közösségben
BK/Blood Killer/Blood Killa: Tiszteletlen kifejezés, a Bloodsosokra használják
Ball-Sacks/Ball-pushers/Ball-less: Tiszteletlen kifejezés, a Ballasokra használják ("Herezacskó", "herétlen")
VK/Vago Killer/Vago Killa
Va-Hoes: Tiszteletlen kifejezés, a Vagosra használják (Va-kurvák)
AK/Azteca Killer/Azteca Killa: Tiszteletlen kifejezés, az Aztecasra használják.
Varrio Goats/Ass-takers/Burrito boys: Tiszteletlen kifejezés, az Aztecasra használják.
Hood: szomszédság
Homie/Home boy/Home girl: tesó, haver
Busta/Buster: Hangember, szájhős.
Loud/Cloud/Mary Jane, Fű/Marijuhana

ab45298af5fac17df3bfc850d68c4f08.jpg

Köszönöm, hogy időt szántál rá és, hogy elolvastad!
  • Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.