Jump to content

Zachary Hooley Unban kérelem

Chriss

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

IC/InGame neved:

< Zachary Hooley >

A ban időpontja:

< 2022-12-01 19:36:03 >

A ban oka:

< OOC Kereskedelem >

A ban időtartama:

< Örök [2037-12-01 19:36:03] >

Admin neve, aki bannolt:

< Laci/Peter >

Miért szeretnéd az unbant?

< Azért szeretném az UB-t, mert lassan itt a nyár és szeretnék vissza térni a szerverre, de azon belül tisztázni szeretném magam Peter és Laci szemében is. Teljesen megértem azt, hogy így döntöttek, én is így döntöttem volna, ez az OOC ker szinte nyílt titok volt a szerveren, mindenki tudott róla, nem tudom, miért csak most jutott el a vezetőséghez, de most ez lényegtelen. Szeretnék kapni egy új esélyt, akár egy vagyontörléssel vagy bármivel. Úgy gondolom, hogy az RP-mmel sosem volt gond, nem NON-oztam sose az elmúlt 2 évben szinte és próbáltam segíteni a szervernek, hogy haladjon, illetve rengeteg bugot segítettem fixálni, mikor még jelen voltam rendszeresen a szerveren. Elnézést szeretnék kérni Peter-től amit megengedtem magamnak vele szemben Facebookon, nem kellett volna. Remélem, hogy minimálisan ő is megtud feledkezni az elvárásaitól amit privátban mondott. >

Edited by Peter Hicks

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.