Marcos Loyd Létrehozva: Június 13, 2023 Megosztás Létrehozva: Június 13, 2023 James Brody Jelentkezése adminisztrátornak! OOC Sziasztok, Virág Máténak hívnak, Zala megyében élek. Szófogadó és fegyelmezett vagyok, a nálam idősebb emberekkel tisztelettudó. Csapatban tudok a legjobban dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rp-zni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy Zlatan Jagoda. Meghallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni. Jelenleg 13. életévemet élem. Sok időt tudok tölteni a szerveren. A hobbijaim közé sorolnám: a focizás, motorozás, videó készítés, film és egyéb más sorozat nézését is. Úgy gondolom, hogy az aktivitásommal nem lenne gond, úgy naponta olyan 2-4 órát tudnék elérhető lenni a szerveren. Ezt az egész időt a frakcióra tudom szánni. Körülbelül 3 éve játszok Roleplay szervereken, emellett szoktam játszani más játékokkal, például lövöldözős játékokkal (CS:GO), illetve szimulációs játékokkal. Rendszeresen sportolok football-t, ugyanis be szeretném bizonyítani magamnak, hogy ha valamit nagyon el szeretnék érni, akkor azt képes vagyok teljesíteni. IC Apámnak volt egy sikeresen jól működő vállalkozása anyám pedig otthon foglalkozott velem. A birtokunktól nem messze volt egy banda akik a 2000-es évek idején élték a fénykorukat és kiló számra adták el a drogokat. Ez sajnos apámat sem kímélte. De ez eleinte senkinek nem tűnt fel de nagyon rászokott a drogra. Egy nap 2007 nyarán apám durván beállva megverte anyámat annyira, hogy korházba kellett szállítani. 12 éves voltam ekkor még azt hittem amilyen életet élek, hogy az a normális, de a váló per után anyámhoz kerültem, de az apánk pénze az már nem volt nálunk. Ezután azt kellett megtapasztalnom, hogy a luxus életem ami volt, eltűnt. 2010 Májusán megismertem egy srácot aki a legjobb barátom volt. Mint utólag kiderült, hogy ő már akkor egy banda tagja volt. Az rivális banda rengetegszer jöttek oda hozzánk arcoskodni, de mi természetesen nem hagytuk magunkat. Egy nap arra ösztönöztük magunkat, hogy minden tagot elpusztítunk. Ketten 5 emberüket tudtuk elintézni, de sajnos a barátom belehalt. Az ő tiszteletére csatlakoztam a bandába és 5 hónapra rá be is avattak és otthagytam az iskolát és a bandának szenteltem az életem. Több évtizedes tagságom után sikeresen elértem a Banda Vezér dicsőséget. A vagyonomat 500ezer és 1 millió dollár közé tenném. Mindennapjaimat a Grove Streeten töltöm. Eddigi frakcióim ahol leader voltam: Boulevard Maffia Crips Los Santos Taxitársaságot 16th Street Bloods Ahol csak tag: ORFK Játszott percek és UCP: https://imgur.com/a/wXfrY73 Hogy mi is egy admin feladata?: Nos, én úgy vélem hogy az admin ne a rangért vagy hatalomért legyen admin, sőt ne is azért hogy kiemelkedjen a játékosok közül. Az admin feladata a játékosok segítése, akik pedig szabályszegnek őket pedig szankcióban részesíteni. Ezek közt az admin feladatkörébe tartozik az RP oktatás is, azok számára akik most találtak rá az RP világára. Ezek mellett figyeli a szerveren tevékenykedő szabályos embert, hogy mindent helyes csinál. Mellesleg a játékosok között lévő felszültséget és a vitákat dönti el, hogy ki követett el rossz tevékenységet. Ő ezeket az ügyeket bírálja és ezek után kiosztja a megfelelő büntetéseket a megfelelő playereknek. Aktivitás: napi 3-4 óra Hétköznaponként néha kevesebbet de mivel itt a nyár a nyakunkon többet Csapatmunkáról: Csapatban a legkönnyebb dolgozni, Szerintem a játékosok és a barátok közötti együttműködés nagyon fontos egy ilyen feladatban az adminok között. Közösen sokkal hamarabb meg lehet oldani egy ügyet, ha összetartó a csapat. Én szívesen dolgoznék együtt másokkal. Bírom a negatív kritikákat. Miért engem válasszatok? Elsősorban, mert van tapasztalatom RolePlay szerverekkel kapcsolatban. Sok szituációt "megéltem" már több oldalról ezen a téren. Emellett pártatlan vagyok minden szituációban és könnyen alkalmazkodom. Úgy gondolom, hogy elég érett vagyok már erre a feladatra. Érett vagyok, felnőtt ember módjára viselkedem. Barátságos vagyok és nyitott az emberek felé. A konfliktusokat jól tudom kezelni és a legtöbb esetben sikerül is! Miért jelentkeztem adminisztrátornak? Azért jelentkezem adminisztrátornak, mert szeretnék hozzáadni egy jó nagy pluszt a közösséghez. Szeretném segíteni a játékosokat és be tartatni velük a szabályzatot, elmagyarázni neki mi mire való és hogy miért nem jó valami, ami miatt pl. jailbe kerültek. Szeretném a közösségnek ezt a vonalát is megismerni, illetve összehaverkodni pár emberrel és tartozni egy jó társaságba. És még az is hozzá tartozik, hogy szeretném fenntartani a rendet a szerveren és segíteni mások játékát. Szeretnék még több embert megismerni ebben a közösségben is. Kiszeretném magam próbálni ebben a formában is. Pozitív tulajdonságok: -Segítőkész vagyok. -Illem tudó. -Gyors. -Figyelmes. -Megbízható vagyok. Negatív tulajdonságok: -Ha fáradt vagyok nehezen tudok koncentrálni. -Legtöbbször lusta. -Ha nagyon jó kedvem van hiperaktív vagyok. -Sokszor kötök bele valakinek a véleményébe és ez akár veszekedéshez is vezethet ha nem tudom kontrollálni magam. Nagyon köszönöm ha időt szántál rá és megnézted a lapomat! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Június 18, 2023 Megosztás Hozzászólva: Június 18, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Plágium, mások lapjából nem árt inspirálódni, ugyanakkor több jelentkezésből kivágdosni a tartalmakat, majd azokat beilleszteni és átformázni már sok.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések