Jump to content

Dr Thomas Febel - Adminisztrátori jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

RAsmQsQ.png

Dr Thomas Febel Adminisztrátori jelentkezés

OOC Önéletrajz:

Bíró Milánnak hívnak egy 14 éves srác vagyok. Magyarországon belül Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

élek azon belül is egy szerény kisvárosban Bereg szívében, Vásárosnaményban.

Tanulmányaim fejlettek, főleg Matematika, Biológia, Kémia, Földrjaz és fizika terén is.

Mindez tanulmányaim mutatják azt hogy hova is szeretnék továbbmenni tanultak alapján

ezeket a jövőben ezeket milyen célra szeretném felhasználni.

Kilehetett találni szerveren elért teljesítményemből is hogy az orvosolás, mentős élet felé szeretnék húzózkodni.

Ez egyben azért is van mivel egy egészségügyi családban élek. Édesanyám osztályvezető főorvos, az

Országos Mentőszolgálatnál Mentőtiszt és egyben 2 helyen is igazgatónő, ami nem más helyen van mint

városunk mentőállomásán és az ügyeleti osztályon. Apám Ápoló a mentőknél, vele egyhuzamba jár

nagyapám is hiszen lassan 65 évesen is szolgálja hivatását, emellett bő 500 kaptáros méhészete van, és mikor

időm engedi szívesen segítek neki és nagymamámnak mivel ketten dolgoznak. Apám rokonommal emelett egy nem kicsi

céget vezetnek mely egy mezőgazdasági cég. Ha nem is sikerül eljutnom az orvosi pályára és bekerülni az

Országos Mentőszolgálathoz akkor egy önkéntes 24 órás munkát választok mely civil szervezet az Országos Vérellátó Szolgálatnál tevékenykedik, ezek nem mások mint a vérlovagok. Ha erre húz a sors ezt is szívesen választanám de akár, ha mentős leszek akkor is lesz elég erőm, hogy még itt tudjak önkénteskedni.

Bővebben ennyit tudtam mesélni kicsiny zárt életemről, megvan a napi kenyerünk mindig, nem állunk meg, nem

dől össze sose a világ, fejlődnünk kel!

IC karakterem kiléte a szerveren:

Dr Thomas Febel-nek hívnak 1995.03.04 születtem a Las Venturas-i kórházban tehát 28. életévemet töltöm jelenleg.

Megszülettem csodás hajnalon anyám fogod ölébe egy orvosi kötönyeg volt rajta, apám is ott volt.

Akkor még csak gondolkoztam mi ez a lila anyán, és zöld öltözék apán, na vajon mivolt.

Fejlődtem fejlődtem és ugyancsak anyám egyszer elmesélte a szobában hogy mi is ez az öltözék.

"Kisfiam én orvos vagyok apád pedig mentős."

Ekkor tudtam hogy örökölni fogom ezt a munkát és hivatást anyámtól és apámtól.

Kijártam az általános iskolát, végig kitűnő  tanuló voltam. Kijártam a gimnáziumot, hát ott már az angol nyelvel mivel arra

hivatkoztam volt 1-2 probléma de azt is letudtam megkaptam az 5-öst félévkor, és évvégekor is. Na itt mennem kellett

volna Főiskolára viszont vártam egy évet közben dolgozgadtam folyton váltogattam munkám volt amikor kertészkedtem, volt amikor fát vágtam, vagy épp gyümölcsöket szedtem le a fáról, vagy ananászt a bokorról. Aztán egyik nap megkeresett a Los Santosi Autómentő Vállalat, hogy betanítás után nem-e lennék szerelő. Mondtam legyen!

Hát mit ne mondjak jó fizetést kaptam meg pénzt mindig csak unalmasnak éreztem magam, voltak igaz munkatársak,

de én akkor is azt mondtam 2 hónap kemény munka után elnézést továbbállok!

Ezután vezetgettem vezetgettem na hol lehet vezetni? Hát a taxiban, igen ezután a taxis melóba vánszorogtam

ahol még annyit se töltöttem el mint szerelőben mindössze csak 1 hónapot.

Nemsokidő kellett megkeresett az Országos Rendőrfőkapitányság hogy nem-e jelentkeznék-e hozzájuk, mondtam legyen. Tanulgattam, felvettek, áthelyeztettem magam Törzsőrmester rendfokozatban a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz.

Ezt az állást egyszerűen imádtam, de sajnos felkellett mondanom, melyet nehezen tettem ugyanis jött a főiskola.

Kijártam a főiskolát meglepődtem ott is a 4 év alatt végig kitűnő eredménnyel büzkélkedhettem. Na ezután nincs mese,

jöhet az Országos Mentőszolgálat. Egyszerűen annyira szeretem ezt a hivatást és állást, hogy egy héten 3 24 órát is letolok simán. Fejlődgettem fejlődgettem, egyik nap a Kórházigazgató úr felhivott az irdoába beszéde van velem.

Beszélgettünk beszélgettünk, s mikor oda került a sor kérte vegyem le a jelvényem, levettem. Megkaptam az újat melyen

az állt Dr Thomas Febel Kórházigazgató-helyettes. Elsírtam magamat az örömtől hogy ideáig eltudtam jutni, de ezt is mindent a szüleimnek köszönhetek az én csodás édesapámnak és édesanyámnak, de nem felejtjük el a nagyszülőket sem. Akik ismét sokat segítettek, hogy egyre jobban a kis józan eszemmel fejlődjek.

"Mi egy vérből valók vagyunk" Isten megsegített minket mindennel!

Frakciók ahol megfordultam:

Országos Rendőrfőkapitányság

Országos Mentőszolgálat

Los Santos Autómentő Vállalat

Los Santos Taxi Társaság

(NAV-ot nem emelem ki, mert egy alosztály az ORFK-ban.)

UCP-d tartalma (Jailek, bannok, játszott percek):

https://imgur.com/a/5udj1yV

https://imgur.com/a/BN9X5nn

(Január 1. előtt sem volt sok jailem, ha volt ezen a szerveren tanultam meg játszani,

itt értettem meg mi az az RP, az összes fogalmat. Köszi főként Engi, Terciusz, Laci.)

Mit gondolsz, mi egy adminisztrátor feladata?

Az adminisztrátor nem más mint a játék koordinátor ami annyit jelent hogy ő tartja karban

játék idelye alatt a szervert. Nekik lehet elmondani kisebb nagyobb gondjaink, ők ügyelnek a szerver

biztonságáért, hogy béke, és élvezhető játékélmény szülessen. Minden admin saját maga feladatát látja el

hiszen csapatban kell dolgozni. Segíteni a játékosokat, akár másik admint aki még új a szerepben,

és az egész szervert. Nagyon nagy felelőség van rajtuk és küzdelem.

Aktivitási idő:

Hétköznap minden este 2-3 óra (Van olyan nap mikor egész nap.)

Hétvégén 4-5 órát is tudok tevékenykedni.

(Tudom-tudom nem voltam eddig a legaktívabb ember a szerveren, ennek különböző okai

is vannak pl az IRL életem. Ezt hozta nekem a sors így tudom megoldani.)

Mi a véleményed a csapatmunkáról?

A csapatmunka rendkívül fontos mint, vezetőségi tagok, adminisztrátorok, adminsegédek és főleg frakciók terén is.

A csapatmunka egy elszánás feladata segítjük egymást, bekell osztani egymás között a feladatot, mindenki

tudjon egymáson segíteni, senki ne unatkozzon. Ha nincs csapatmunka, nincs összetartás,

mindenki ugyanazt a feladatot egyedül szeretné megoldani. Ennek következménye főként a játékosok elűzése a szerverről, a veszekedés, civakodásm kármomkodás és még had ne soroljam a különbnél különféle kritikus végződéseket.

Ha a csapat összetartó, mindenki boldog, belefér egy kis viccelődés, de nem túl sok mert könnyen elviheti a prímet, segíteni kell csapatban a játékosokon főleg nagy adminisztrátori ügy közben, ha nem ért valaki valamit neki is.

Legyünk összetartók egy jó szerver érdekében.

Miért pont téged válasszunk?

Elég régóta fejlődök fejlődök és játszok különbnél különféle RP szervereken, és úgy érzem eljutottam

arra a szintre hogy jelentkezzek egy adminisztrátori posztra. 2 hónappal ezelőtt ez nem sikerült, jogosan lettem elutasítva, az azelőtt történtek miatt Terciuszhoz szólok főként remélem nincs harag, tisztában vagyok mindennel,

okosodtam és tudom hogy nem szabad az ilyet mert csúnya vége lehet. Tudom a szerverszabályzatot, érettem RP-ek szerveren is, frakció alleader is vagyok, szóval érettnek tekintem magam eme felelőteljes feladatra.

Pozitív tulajdonságok:

-Kedves

-Segítőkész

-Jószívű

-Bizakodó

-Tisztelettudó

Negatív tulajdonságok:

-Nem szeretem ha valaki káromkodik

-Gyűlölöm az olyan embereket akik nem ismerik azt a szót hogy kedvesség

-Nem szeretem ha valaki tiszteletlen de ezt általában kezelés alá gyűröm

-Nem szeretem ha társaimat szidalmazzák vagy egyéb dologgal fenyegetik

Elért eredményeim:

N.G.H Adminsegéd

Országos Mentőszolgálat-----Mentőigazgató-helyettes

Los Santos Taxitársaság-----Tanuló sofőr

Los Santos Autómentő Vállalat-----Próbaidős vontatós

Országos Rendőrfőkapitányság-----Őrmester

Nemzeti Adó- és Vámhivatal-----Törzsőrmester

Készítette: Dr Thomas Febel 2023.06.29.

((Bármilyen öltete vagy kritikája van a lapot olvasónak chatelje a topic alá, szívesen fogadom.

UI.: Remélem elnyeri a lapom a vezetőség tetszését próbáltam minél érthetőbb, letisztultabb lapot az előzőhöz létrehozni,

ahol alá van húzva az azért van mert angol stílusú. Továbbá mégegyszer elnézést a pár hónappal ezelőtti kellemetlenségért amit okoztam, hibás voltam, többet nem fordul elő. A színjátékot az előző lapomból merítettem és az elrendezést is így van a fejemben megragadva, így oldottam meg még az Adminsegéd lapomnál is. Próbáltam színt belevinni hogy az olvasónak ne legyen unalmas.))

Edited by Dr Thomas Febel

Kedves Jelentkező!

A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül!

(1-2 apróbb helyesírási hiba, a tartalom tömör és az olvasó számára "untató" felosztású, jelenleg nem tartunk alkalmasnak adminisztrátori pozícióra, javaslom az AS-nek való jelentkezést.)

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.