Mate Létrehozva: Június 29, 2023 Megosztás Létrehozva: Június 29, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Hogy hívnak? < Máté> Mikor születtél? < 2008.10.13> Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! <Máténak hívnak 14 éves vagyok. Magyarországon élek, azon belül egy kisebb városba Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyébe. A kedvenc sportom a foci amit hobbiszinten űzök. A hobbimhoz tartozik még a számítógépezés és a horgászás is. Naponta 2-3 órát tudnék a frakcióra szánni.> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? < OMSZ,ORFK,Taxi,BOF> Miért ezt a frakciót választottad? < Régebben már tagja voltam a frakciónak, és újra van kedvem a rendvédelem munkáját végezni IC.> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) < TeamSpeak3-mal igen, mikrofonnal nem.> Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) < > IC Rész Jelentkező neve: < Coral Rizzo> Jelentkező születési helye, ideje: < 1990 szeptember 24. Las Venturas. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Sophia Shah> Jelentkező apjának neve: < Lorenzo Rizzo> Előző munkahelye(i): < Országos Mentőszolgálat.> Rendelkezel jogosítvánnyal? < Természetesen.> Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) < A Csapatmunka egy ilyen fajta rendvédelmi szervnél elengedhetetlen. Annak érdekében hogy minden olajozottan és gördülékenyen legyen végrehajtva, mindenkinek a maximumot kell kihoznia magából. Egy jó és kitartó csapattal bármit elérhetünk.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Las Venturasban születtem, 1990 egyik hűvős,őszii napján, Bone Countyban..Van 2 testvérem akikkel nagyon jól megvagyunk. Nagyon rossz gyerek voltam, de hamar megneveltek az Iskolában. Nagyon sokat tanultam, első tanuló voltam, a 20 gyerekből. Már gyerekkorom óta érdekeltek az autók, sokan furcsáltak emiatt. csomó kis autóm volt. Mivel Red Countyban, nagyon rosszak voltak a fizetések, elköltöztünk Los Santosba, ahol még most is élek.. A szüleim, azóta visszamentek Bone Countyban. Minden héten látogatom őket.Mindig is egy törvény tisztelő ember voltam, Az Országos Mentőszolgálatnál megtanultam mi az a tisztelet és a csapatmunka.> Edited Június 29, 2023 by Coral Rizzo Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 29, 2023 Megosztás Hozzászólva: Június 29, 2023 (módosított) Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezése elfogadásra került! ((Megjegyzés: Várunk TS-en 2023.07.02 18:00-kor. Ha nem megfelelő az időpont keress fel privátban TS- időpont egyeztetésre. ) Edited Június 30, 2023 by Ryder 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések