Dantee Létrehozva: Június 30, 2023 Megosztás Létrehozva: Június 30, 2023 (módosított) OOC Kovács Dominiknak hívnak, Pest megyében élek. Jelenleg a 15. életévemet töltöm. Van egy lány testvérem. Jászberényben tanulok a Terplán Zénó-Kolping Technikum, Gimnázium és Szakképző Iskolában. A hobbiaim közé sorolnám a kosarazást, véleményem szerint jó vagyok benne. Szabadidőm nagy részében számítógépes játékokkal játszom, mivel a gépem specifikációi gyengék ezért csak MTA-val játszom. Van két kutyám akikkel nagyon szeretek foglalkozni. Szeretek biciklizni, szabadban lenni. Könnyen barátkozom, jól kijövök mindenkivel. Szeretem a sport autókat, illetve zenét hallgatni, mert olyankor kikapcsol az agyam például, ha ideges vagyok, akkor megnyugtat. IC Bemutatkozás: A neve Benito Quintana, 2001. 01. 14-én született Mexikó. Édesanyja Eva Lopez, édesapja Edvardo Quintana, ő az egyetlen gyerek a családban. Gyerekkor: Születésekor édesanyja elhunyt, édesapja egy fontos, gazdag ember volt. Egy gyönyörű birtokon élt, mindene meg volt ami kellett. Szuper gyerekkora volt, a szomszéd gyerekekkel néhány délután a közeli játszótéren játszottak. Amikor nem, akkor bébiszitterek vigyáztak rá az otthonában. Egyre idősebb lett, amikor egyik este öltönyös emberek jelentek meg a háza előtt, kinézett az ablakon és látta, hogy az apjával együtt hagyják el a helyet, azóta nem látta őt így nevelő otthonba került. Sok gyanús emlék maradt meg gyerekkorából, 16 éves lehetett kiderítette, hogy édesapja egy maffia tagja volt. Felnőtkor: Amikor 18 éves lett elment dolgozni egy targoncás céghez, nem sok pénzt keresett épphogy meg tudott élni. Egy nap össze ismerkedett egy lánnyal akit úgy hívtak, hogy Luna. Ez a lány segített neki, viszonylag sok időt töltöttek együtt. Elhatározták, hogy illegális szerekkel, fegyverekkel szeretnének kereskedni, jól is ment a biznisz az egyik ügyfél egy maffiának a vezére volt, össze ismerkedtek egy picit, kialakítottak egy bizalmas kapcsolatot és csatlakoztak a maffiába. Azóta ott tevékenykednek és élik a napjaikat. UCP https://imgur.com/a/gR6VoB6 Játszott percek: 34746 perc Adminisztrátor feladata. Szerintem egy admin legfontosabb feladata a playerek segítése, emellett RP szituációk felügyelése és a szabályzat betartatása. Fontos, hogy egy admin korrekten kezelje az ügyeket és békét tartson a playerek között. Aktivitás Tanítási napokon 2-3 óra Hétvégen 4-5 óra Iskola szünetekben 5-6 óra Iskola időben a tanulástól függ álltalában, ha rossz jegyet szerzek akkor van, hogy nem tudok lenni egyáltalán. Csapatmunka A csapatmunkához összhang kell amihez álltalában idő kell, hogy kialakuljon. Ha csapatban lévők jól tudnak csapatban dolgozni akkor jobb teljesítményt érnek el. Ezért fontos, hogy a tagok jól tudjanak csapatban dolgozni. Fontos, hogy a közösségben lévők bízzanak egymásban, őszinték legyenek egymáshoz és segítsenek egymásnak. Miért pont engem válasszatok? Voltam már más szerveren admin, rám fér még, hogy tanuljak és tapasztalatokat szerezzek. Könnyen kontrollálható vagyok, jól dolgozom csapatban, barátságos vagyok, illedelmes, tisztelettudó és szerintem könnyen be tudnék alkalmazkodni. Szeretnék esélyt kapni a szerveren, hogy próbára tegyem magam és fejlődjek, sokat jelent számomra adminnak lenni és már régóta szerettem volna jelentkezni, csak nem hittem magamban. Az indok amiért jelentkezem Nagyon szeretnék admin lenni ugyan is ez az egyik fő célom a szerveren, illetve szeretnék egy jó közösség része lenni, szeretek segíteni az embereknek amiben csak tudok. Szeretnék hozzájárulni a munkámmal a szerverhez. Itt kezdtem a RP-zni, sok mindent tanultam meg. Sok ismerősöm játszik a szerveren, sok emberrel kijövök itt. Pozitív tulajdonságok: - Tisztelettudó - Türelmes - Gyorsan tanulok - Vicces Negatív tulajdonságok: - Ha valami nem tetszik, akkor azt megszólom - Szókimondó - Türelmetlen vagyok - Izgulós vagyok Edited Június 30, 2023 by Csak_Dante 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Július 1, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 1, 2023 (módosított) Hali! Véleményem szerint tökéletes lennél adminisztrátornak, mivel amennyire megismertelek jófej vagy mindenkivel, szabályokat betartod, játékosokkal is jól kijössz. A lapod elég tartalmas lett, kinézetileg elég minimalista ami nekem személy szerint nagyon bejön, igaz hogy volt pár félrelépésed de fejlődőképes vagy, szóval a jelentkezésedet csak TÁMOGATNI tudom. Edited Július 1, 2023 by .Connor. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Raymond West Hozzászólva: Július 1, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 1, 2023 (módosított) Szia! Tetszik a lapod, tejes mértékű megfogalmazása. Betartod a szabályokat, kedves vagy néha azért elviszi a ló a prímet de tudod kezelni. A formázást nem vitted túlzásba, ugyanakkor nem is hanyagoltad el nekem bejön. A lapod minden esetre én TÁMOGATOM sok sikert a továbbiakban! Edited Július 1, 2023 by Dr Thomas Febel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 1, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 1, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! (Apróbb helyesírási hibák, friss jail, "egyszerre vagy türelmes és türelmetlen" (lásd: pozitív és negatív tulajdonságok, javaslom az AS-nek való jelentkezést). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések