Bob Russell Létrehozva: Július 4, 2023 Megosztás Létrehozva: Július 4, 2023 (módosított) Sziasztok! 1. Én nekem egy olyan ötletem támadt, hogy esetleg az itteni hirdetéseket [https://forum.nextgamingrp.com/forum/30-hirdetések/], mint például ingatlanokat/autókat. Át helyezni vagy DC-n is meg jeleníteni. Mivel a playerek többsége inkább a Discord-ot nézi. 2. Még a [DW] vagyis Darkweb-es hirdetéseket szerintem vissza kéne hozni mivel az illegálosoknak sokat tudna segíteni. Edited Július 4, 2023 by Charquez Wright 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: Július 4, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Július 4, 2023 Szia Bobikám! Ez egy igazán jó ötlet egyébként, támogatom! Úgy valahogy lehetne megvalósítani, mint az inaktivitás-jelentéseket. Minta alapján ugyanúgy meghirdetni ott az autót, majd ottani hozzászólásban IC alkudozni, stb. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 6, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 6, 2023 Szia! On 2023. 07. 04. at 12:13, Charquez Wright said: 1. Én nekem egy olyan ötletem támadt, hogy esetleg az itteni hirdetéseket [https://forum.nextgamingrp.com/forum/30-hirdetések/], mint például ingatlanokat/autókat. Át helyezni vagy DC-n is meg jeleníteni. Mivel a playerek többsége inkább a Discord-ot nézi. Technikailag jelenleg ez csak gagyi módon lehetne kivitelezhető, így most nem tudjuk kilátásba helyezni. On 2023. 07. 04. at 12:13, Charquez Wright said: 2. Még a [DW] vagyis Darkweb-es hirdetéseket szerintem vissza kéne hozni mivel az illegálosoknak sokat tudna segíteni. A DarkWeb jövője kivizsgálás alatt van, ugyanakkor most szintúgy nem tudunk semmit sem ígérni ezt illetően. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: November 18, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: November 18, 2023 Szia. Az első ötlet másképp lett kivitelezve, mégpedig, hogy a szerveren történő hírdetéseket írja ki dc-n is. A második ötlet, mint ahogy korábban Laci is írta, kivizsgálva lett, de mivel ez az ötlet máshol is szerepel, ezért ezt az ötletet zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések