Jump to content

Charquez Wright hirdetésekkel kapcsolatos ötlete.

Bob Russell

Ajánlott bejegyzések

Sziasztok! 

1. Én nekem egy olyan ötletem támadt, hogy esetleg az itteni hirdetéseket [https://forum.nextgamingrp.com/forum/30-hirdetések/], mint például ingatlanokat/autókat. Át helyezni vagy DC-n is meg jeleníteni. Mivel a playerek többsége inkább a Discord-ot nézi.

2. Még a [DW] vagyis Darkweb-es hirdetéseket szerintem vissza kéne hozni mivel az illegálosoknak sokat tudna segíteni. 

Edited by Charquez Wright
  • Like 2

• GameAdmin 5

Szia Bobikám!

Ez egy igazán jó ötlet egyébként, támogatom!

Úgy valahogy lehetne megvalósítani, mint az inaktivitás-jelentéseket. 

Minta alapján ugyanúgy meghirdetni ott az autót, majd ottani hozzászólásban IC alkudozni, stb.

• Bob Russell changed the title to Charquez Wright hirdetésekkel kapcsolatos ötlete.

Szia!

On 2023. 07. 04. at 12:13, Charquez Wright said:

1. Én nekem egy olyan ötletem támadt, hogy esetleg az itteni hirdetéseket [https://forum.nextgamingrp.com/forum/30-hirdetések/], mint például ingatlanokat/autókat. Át helyezni vagy DC-n is meg jeleníteni. Mivel a playerek többsége inkább a Discord-ot nézi.

Technikailag jelenleg ez csak gagyi módon lehetne kivitelezhető, így most nem tudjuk kilátásba helyezni.

On 2023. 07. 04. at 12:13, Charquez Wright said:

2. Még a [DW] vagyis Darkweb-es hirdetéseket szerintem vissza kéne hozni mivel az illegálosoknak sokat tudna segíteni. 

A DarkWeb jövője kivizsgálás alatt van, ugyanakkor most szintúgy nem tudunk semmit sem ígérni ezt illetően.

• Like 1

• Engi locked this téma
  • Laci unlocked this téma
  • 4 months later...
  • Főadmin

Szia. Az első ötlet másképp lett kivitelezve, mégpedig, hogy a szerveren történő hírdetéseket írja ki dc-n is. A második ötlet, mint ahogy korábban Laci is írta, kivizsgálva lett, de mivel ez az ötlet máshol is szerepel, ezért ezt az ötletet zárom.

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.