Luke Waker Létrehozva: Július 15, 2023 Megosztás Létrehozva: Július 15, 2023 IC/InGame neved: < Luke Waker > A ban időpontja: < 2022-11-04- 17:53:00 > A ban oka: < Súlyos Dm, nonRP, fun, rendvédelmis autó ellopása > A ban időtartama: < 2037-11-04-17:53:00 > Admin neve, aki bannolt: < Laci > Miért szeretnéd az unbant? < Hirtelen felindulásból kezdtem el funolni meggondolatlanul tettem akkor aztgondoltam az RP-világa nem érdekel tovább de tévedtem szeretnék visszatérni a szerverre és újra kezdeni, a közösség aktív tagja lenni ismét azóta már felkészültebb és tapasztaltabb vagyok az RP-ben és komolyan venném amennyire csak tehetem. Ha jól emlészek semmilyen trágár szavakkal nem illettem Lacit de azért elnézést kérek hogy akkor erre kellet pazarolnia az idejét RP-zés helyett . > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 15, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 15, 2023 Szia! Az UB-t megadom 100 perces tanító jail fejében. Jó időtöltést a szerveren! Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések