Joja Létrehozva: Július 18, 2023 Megosztás Létrehozva: Július 18, 2023 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Hadzsi Dániel Mikor születtél? 2008.06.20 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! Szia(sztok), Dani vagyok, 2020 elején regisztáltam a szerverre. Legfőbb hobbim az a gitározás, de emellett Röplabdázok a sulimban. leginkább mostanába ebbe a két dologba fektetem az időm. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Igen voltam,itt Nexten: -OMSZ -ORFK -Illegálba Miért ezt a frakciót választottad? Hiányzik a Rendvédelem RP. Mindig is szerettem és most ezért jelentkezek. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? (igen, vagy nem?) Igen,bár nem gyakran használok TS-t. Csatolj képet az UCP-dről! (AJ-k, banjaid, játszott perceid) https://pasteboard.co/3hed5ukLniVU.png https://pasteboard.co/cMaQtojtDfrQ.png IC Rész Jelentkező neve: Thomas Harden Jelentkező születési helye, ideje: Miami,1988.07.21 Jelentkező anyjának leánykori neve: Amelia Anderson Jelentkező apjának neve: William Harden Előző munkahelye(i): OMSZ Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Az együttműködés fontos része ennek a munkának (is). Fontos hogy figyeljünk a másikra,dolgozzunk eggyütt a másikkal. A kollégk közötti együttműködés szerintem flottul kell hogy menjen,ha az adott illetővel a civil életben nem is ápolunk jó kapcsolatot, legalább szolgálat közbe működjünk eggyütt, és segítsük egymást! Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) A nevem Thomas Harden,35 éves vagyok édesanyám (Amelia Anderson) ápolónő volt,édesapám (William Harden) rendőrtiszt. A szüleim 10 éve költöztek San Fierroba. Én 3 éve érkeztem hogy segítsek édesanyámnak ápolni édesapám. Előtte Miami-ban laktam és tanultam is. Ott elvégeztem a rendőrtiszt képzést majd szakosodtam az egészségügyre. Hét éven át szolgáltam Miami-ban majd utána ideköltöztem ahogy említettem is. Itt jelentkeztem az OMSZ-be ahol Ápolói ranggal dolgoztam hisz nincs orvosi vizsgám. Viszont hiányoltam a rendőrtiszti életet, ezért jelentkezek most önökhöz. Remélem a lapom elnyerte a tetszésüket, és szívesen fogadnának állományukba! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Július 20, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 20, 2023 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezése elfogadásra került! ((Megjegyzés: Várunk TS-en 2023.07.21 19:00-kor. Ha nem megfelelő az időpont keress fel privátban TS- időpont egyeztetésre. )) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések