Jump to content

Tihanyi Hunor jelentkezése Taxitársasághoz

Meggy226

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
Pazár Patrik
Mikor születtél?
2008.08.12
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
Napjaim nagy részét a gép előtt töltöm. Segítőkész vagyok. Napi 4-5 órát tudnék játszani. Szeptembertől kb. 2-3.
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
Nem

Miért ezt a frakciót választottad?

Mert szeretek vezetni, szeretem az autókat. Tudom milyen mikor nincs taxis és ezen szretnék segíteni.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

Ha nagyon fontos akkor igen

Csatolj képet az UCP-dről!

https://imgur.com/a/N12ElOk

IC Rész

Jelentkező neve:
Tihanyi Hunor
 Jelentkező születési helye, ideje:
Magyarország. 1995.05.15
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Szabó Éva
 Jelentkező apjának neve:
Tihanyi Attila
 Előző munkahelye(i):

Buszsofőr 5 évig

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
Szerintem nagyon fontos, hogy jól müködjön együtt a csapat. Sokkal jobb egy olyan mukahelyre bemenni ahol jó a hangulat.

Én sokáig voltam buszsofőr, ott a kollegák szinte utálták egymást, mert seni nem segitett senkinek, nem beszélgettek. Itt a taxinál remélem hogy jó lesz a csapatmunka, hisz nagyon fontos.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Tihanyi Hunor vagyok 28 éves. Magyarországon egy kis faluba, Fülén születtem. Édesanyám belehalt a szülésembe, így Édesapám nevelt fel.

19 éves koromig vele éltem, aztán ő mondta hogy próbáljak szerencsét külföldön. Így is tettem, ki jöttem Los Santosba és itt folytattam az iskolát.

Egy autókaroszériás szakközépet végeztem. Itt megszereztem az Érettségim és a nyelvvizsgám is. 23 éves koromban elhatároztam, hogy buszsofőr leszek.

5 évig birtam, míg a munkatársaim felidegesitettek, mert senki nem segített másikon. Most 28 éves koromban eldöndöttem, hogy Taxis szeretnék lenni. Mert itt úgy hallotam fontos a csapatmunka, és jók a munkatársak. Remélem sikerül, mert hasznos tagja lehetnék a Taxitársaságnak. 

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.