Meggy226 Létrehozva: Július 31, 2023 Megosztás Létrehozva: Július 31, 2023 OOC RÉSZ Hogy hívnak? Pazár Patrik Mikor születtél? 2008.08.12 Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról! Napjaim nagy részét a gép előtt töltöm. Segítőkész vagyok. Napi 4-5 órát tudnék játszani. Szeptembertől kb. 2-3. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben? Nem Miért ezt a frakciót választottad? Mert szeretek vezetni, szeretem az autókat. Tudom milyen mikor nincs taxis és ezen szretnék segíteni. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal? Ha nagyon fontos akkor igen Csatolj képet az UCP-dről! https://imgur.com/a/N12ElOk IC Rész Jelentkező neve: Tihanyi Hunor Jelentkező születési helye, ideje: Magyarország. 1995.05.15 Jelentkező anyjának leánykori neve: Szabó Éva Jelentkező apjának neve: Tihanyi Attila Előző munkahelye(i): Buszsofőr 5 évig Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat) Szerintem nagyon fontos, hogy jól müködjön együtt a csapat. Sokkal jobb egy olyan mukahelyre bemenni ahol jó a hangulat. Én sokáig voltam buszsofőr, ott a kollegák szinte utálták egymást, mert seni nem segitett senkinek, nem beszélgettek. Itt a taxinál remélem hogy jó lesz a csapatmunka, hisz nagyon fontos. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Tihanyi Hunor vagyok 28 éves. Magyarországon egy kis faluba, Fülén születtem. Édesanyám belehalt a szülésembe, így Édesapám nevelt fel. 19 éves koromig vele éltem, aztán ő mondta hogy próbáljak szerencsét külföldön. Így is tettem, ki jöttem Los Santosba és itt folytattam az iskolát. Egy autókaroszériás szakközépet végeztem. Itt megszereztem az Érettségim és a nyelvvizsgám is. 23 éves koromban elhatároztam, hogy buszsofőr leszek. 5 évig birtam, míg a munkatársaim felidegesitettek, mert senki nem segített másikon. Most 28 éves koromban eldöndöttem, hogy Taxis szeretnék lenni. Mert itt úgy hallotam fontos a csapatmunka, és jók a munkatársak. Remélem sikerül, mert hasznos tagja lehetnék a Taxitársaságnak. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Hywel Tegwen Hozzászólva: Július 31, 2023 Megosztás Hozzászólva: Július 31, 2023 Kedves Jelentkező! Örömmel értesítem, hogy a vezetőség a lap átolvasása után úgy döntött, hogy a lapja ELFOGADÁSRA került! megjegyzés.: elbeszélésre várom a taxitelepen! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések