Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

James Harden jelentkezési lapja az ORFK-hoz

M4rcell99

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
Balogh Marcell
Mikor születtél?
2008.01.11
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
Szia(sztok)! Balogh Marcell vagyok Borsod vármegyében élek, 15éves vagyok, édesanyámmal, két nővéremmel és a sógorommal élek, édesapám Németországban dolgozik.Legtöbb időmet a zenéléssel töltöm(dob,dj), emellet az iskolámban röplabdázok.
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
Nem, eddig még semilyen frakcióban nem vettem részt.

Miért ezt a frakciót választottad?

Mindig is kiakartam próbálni a rendvédelmi frakciót, és most lehetőségem van rá ezért jelentkezem.
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
igen

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://imgur.com/6yYDXFn

https://imgur.com/lAgDa7Y

IC Rész

Jelentkező neve:
James Harden
 Jelentkező születési helye, ideje:
Miami,1985.08.14.
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Amelia Anderson
 Jelentkező apjának neve:
William Harden
 Előző munkahelye(i):

Irodai munkás

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
Az én meglátásom szerint az együttműködés fontos része a munkakörnek, hiszen ha ez megvan zökkenőmentesebben megy a munka.

A munka során kialakult feszültséget hanyagolni kell, mert az rontja a munkahelyi légkört.

Szerepe igen fontos ebben a munkában, hogy közösen, problémák nélkül tudjuk kezelni a kialakult helyzeteket.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

A nevem James Harden, 38éves vagyok édesanyám(Amelia Anderson) ápolónő , édesapám(William Harden) rendőrtiszt.

A szüleim 10 éve érkeztek San Fierroba, ahol letelepedtek. Öcsém (Thomas Harden) 3éve érkezett, hogy segítsen édesapánkat ápolni.

Én pár napja érkeztem látogatóba a családomhoz, de annyira megtetszett ez a környék, hogy úgy döntöttem ideköltözök.

Ezelőtt Miami-ban éltem és tanultam is. Testvéremmel együtt elvégeztük a rendőrtisztképzést, ahol kitűnő eredménnyel végeztem. Azonban a szolgálatomat nemtudtam megkezdeni, mivel volt egy nagyon csúnya autóbalesetem, amiben lebénult mindkét lábam. Azóta különböző terápiás kezeléseken vettem részt, melynek eredményeképp helyrejöttem.

Azóta vágyom vissza a rendvédelmi kötelékbe, melyre most lehetőségem nyílt, ezért jelentkezek önökhöz.

Remélem a lapom elnyerte tetszésüket, és rövid időn belül az állományukba fogadnak.

• Like 2

Tisztelt jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezése elfogadásra került!

((Megjegyzés: Várunk TS-en 2023.08.06 18:00-kor. Ha nem megfelelő az időpont keress fel privátban TS- időpont egyeztetésre. ))

• Köszi 1

• Ryder locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.