Dias Turner Létrehozva: Augusztus 15, 2023 Megosztás Létrehozva: Augusztus 15, 2023 (módosított) Johnny Vegas pályázata az Országos Mentőszolgálatra Tartalom: OOC UCP IC Frakció felépítése Célom Választásom Alkalmasság Rólam Szép napokat! Molnár Bencének hívnak és 18 éves vagyok. Jelenleg még ötödéven tanulok egy közgazdasági gimnáziumban Pápán, természetesen az érettségit letettem idén és természetesen meg is lett minden tantárgyból elég jó szinten. MTA-val 2019 óta játszok, 2021 óta kisebb-nagyobb kihagyásokkal azonban éppen tervezek visszatérni egy jó-jó időre. Én magamat törzs gyökeres "nextesnek" tartom mivel itt kezdtem el legelőször játszani még 2019 decemberében. Természetes azért játszottam máshol is, mint például: See v2, HL. De a Next számomra még akkor is verhetetlen marad, túlságosan is sok emlék köt engem ide ( ). Tanulmányaim és az MTA mellett is van életem bőven, szabadidőmben zenélek (pontosabb műfaj megnevezés: new wave hiphop), mint előadó és mint "ceo", hiszen van egy saját előadói és produceri kollektívám már lassan 3 éve. Mint előadó, közel sem vagyok egy ismert ember (azonban elérhető vagyok minden streamingplatformon), de mint "ceo", mint a kollektíva vezetője, lassan kezdek nevesebb lenni. Idén már 5 önálló koncertet szerveztem le Pesten, melyből 3 telt házas is lett. Tanulmányaimból érthetően bennem van a szakmai tudás ami kell is ehhez (cég vezetés, management, marketing), amit véleményem szerint itt is teljes mértékben tudok hasznosítani. UCP UCP Karakter önéletrajz Johnny Vegas Önéletrajz Frakció felépítése Rangok Vezetőség 1. Vezérigazgató ((Leader)) 2. Vezérigazgató helyettes ((Al-Leader)) 3. Igazgató ((Al-Leader)) Kórházi dolgozók 1. Önkéntes ((Pródaídős/OOC)) 2. Ápoló 3. Orvos 4. Főorvos 5. Professzor Balesetmentős osztály 1. Sofőr 2. Ápoló 3. Tiszt 4. Orvos Rohammentős osztály 1. Sofőr 2. Ápoló 3. Tiszt 4. Orvos Légiegység 1. Sofőr 2. Ápoló 3. Tiszt 4. Orvos (A fent említett rangok a valóságot tükrözik.) Kérelmezett járművek 10 darab Mercedes Sprinter 3 darab Audi RS6 2 darab mentőhelikopter 1 darab vontató, külön az OMSZ használatára Célom a frakcióval Mivel jelenleg a szerveren nem üzemel OMSZ (ami véleményem szerint beletartozik az alap frakciók közé), így magaménak érzem ezt a feladatot, hogy kialakítsam a szervere e frakciót. Továbbá természetesen az a célom ennek a létrehozásával, hogy színesítsem a szerveren lévő rp-zést és átvigyük minőségi rp-zésbe, hogy mindenki úgy jöjjön fel játszani, hogy "Na akkor rp-zek ma egy jót!" Reményeim szerint, ha megkapom a frakció vezetését és elkezdem vezetni akkor egy kisebb tömeg észreveszi, hogy még van élet a szerveren és vissza jönnek játszani újra, mint én is. Célom, hogy a szerver visszakapja a játékosait. Miért ezt a frakciót választottam és milyen szerepe van a szerveren? Azért ezt a frakciót választottam, mivel már sok féle frakcióban volt részem, mint tag, mint vezető, és mint legál és illágal frakcióban. Azonban számomra az OMSZ egy picit mindig kiesett a képből és ezt most be szeretném pótolni. A szerveren véleményem szerint (mint ahogyan fent is említettem) fontos szerepe van és alap frakciónak mondható egy RP szerveren. Napi gyakorisággal hal meg egy játékos a szerveren csupán (akár) figyelmetlenségből és (rossz esetben) 20 percig várhat míg újraspawnol, ezt mi teljes mértékben meg tudjuk akadályozni és meg egy jó, minőségi rp-t is tudunk a story mellé keríteni. Miért lennék alkalmas a pozíció betöltésére? Aki ismer engem még régebbről az tisztában van vele, hogy miket értem a szerveren, de mivel a többség jelenleg már nem ismer, így kifejtem magam. Több alkalommal is vezettem frakciót (kettő legjelentősebb: 14th Willowfield Crips és Piru Bloods) és miden alkalommal egy jó baráti környezetet sikerült meg alkotnom, ahol minőségi volt az RP és azóta tartó barátságok alakultak meg. Az említett 2 frakció élettartama mind meghaladta a fél évet emlékeim szerint és az aktivitás mindenki részéről magas volt. Véleményem szerint jól tudok vezetni csoportokat/csapatokat és jól tudok szervezni. Illetve ahogyan fentebb említettem a szakmai tanulmányaim is stabil alapot/hátteret adnak ennek. Köszönöm szépen, hogy szántál a pályázatomra időt és elolvastad, ha szabad megkérni akkor osszad meg a véleményed egy hsz-ben, hogy lássam a reakciókat. Továbbá előre köszönöm az elbíráló válaszát! További szép napot nektek és jó játékot! (ui.: terveztem képeket beszúrni és azokkal is színesíteni a pályázatot azonban valamiért jelenleg nem működik ez a funkció sajnálatosan, utólagosan ezen megpróbálok változtatni még) Edited Augusztus 15, 2023 by Dias Turner 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
gajdi_ Hozzászólva: Augusztus 15, 2023 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2023 Helló! Elolvastam a pályázatot, szerintem tök jó lett. Szépen formáztad, és alakítottad, fogalmaztad. Szerintem képes vagy vezetni a frakciót. Ezt a pályázatot én támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Augusztus 15, 2023 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2023 Csak előre barátom. Hajrá! Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Augusztus 22, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Augusztus 22, 2023 Kedves Jelentkező! A pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, azaz elfogadásra került! ((Olyan feltétellel kapod meg a frakciót, hogy visszatér a régi, megszokott aktivitásod, amennyiben ez nem fog teljesülni kénytelen leszek megvonni a frakció vezetésétől)) Kérlek keress fel privátban, TeamSpeak3 meghallgatás egyeztetésének céljából. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések