Sayaka Hachiro Tsukiko Létrehozva: Augusztus 24, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 24, 2019 (módosított) ~Yakuzáról~-Második világháború végén alakult a Yakuza, mikor Hiroshimát lebombázták, és mondhatni a földdel egyenlővé tették. Ekkor a háborúból visszatérő katonáknak nem volt semmijük, szegények voltak. Nem tudtak legális munkát szerezni, éheztek. A maradék fegyvereket és egyéb katonai dolgokat árultak a feketepiacon, ebből lett a Yakuza mint szervezet. -Több "klánra/bandára" oszlik szét a szervezet, és mindegyiknek megvan a területe, ahol védelmipénzt szednek. Minden klán tiszteletben tartja a másik területét, de ha kell egy terület védelméért akár egymással is háborúznak. -Ezek a "bandák" név szerint |Létszámszerint csökkenő sorrendben| (Jamaguchi-gumi,Sumiyoshi-kai, Inagawa-kai, Aizukotetsu-kai) -Általában öltönyben és fehér ingben jelennek meg. -Minden kisebb "klánnak/bandának" megvannak a szabályai. (Nem erőszakolnak meg nőket, nem rabolnak nyilvánosan, nem hordanak maguknál fegyvert az utcán. Így kevesebb esély van arra, hogy kirabol egy Yakuzás mint egy MS13, Crip vagy Piru tag) ~Sumiyoshi-kai -ról~-A második legnagyobb "banda" a Yakuzán belül, körülbelül 20.000 tagja van. -Szerkezetileg eltér a Yamaguchi-gumi-tól, hiszen "lazább" vezetőségi lánc van, hiszen az egyedüli Oyabun megosztja hatalmát pár emberrel. -Területei előkelő kerületek, te van egy pár kisebb területe is ahol védelmi pénzt szed. -Eredetileg 1958-ban alakult, de több neve is volt pl.: Minato-kai, 3rd socho, Sumiyoshi-ikka, majd Sumiyoshi-kai. ~Karaktertörténet~A nevem Sayaka Hachiro Tsukiko. 1958 március 24-én születtem, Tokióban egy jómódú családban. Édesapám Takashi Tsukiko az egykori Yamaguchi-gumi oyabunja volt, édesanyám Akiko Fukunaka pedig az egyik Kyodai lánya, akit egy tartozás miatt adtak oda édespámnak. 8 éves lehettem, mikor először láttam édesapámat félmeztelenül, és eléggé érdekes tetoválás fedte be az egész hátát, amely kicsit furcsa volt, hiszen nálunk Japánban elitélik a tetovált embereket. Éppen egy inget vett fel, közben csengettek. Édesanyám kinyitotta az ajtót, 4 ember állt a küszöbön. Tisztelettel bántak vele, beengedte őket, majd megmutatta az utat a szoba felé. Épp a küszöbön álltam, mikor az a négy tolakodó ember fellökött, majd bevertem a fejem a küszöb szélébe. Felszakadt a szemöldököm, és a helye még ma is látszik. Furcsa volt, hiszen mindenki Oyabunnak, azaz főnöknek szólította, pedig mi sosem láttuk őket. Bezárkóztak a szobába, és egy fél óráig ki sem jöttek onnan. Miután kinyílt az ajtó, a négy ember sietősen távozott. Feltehetően egy feladatot adhatott ki, vagy egy üzletet üthettek nyélbe. Másnap este a rádióbol egy furcsán szóló hírre emeltük meg a fejünket. *Délután 4 óra tájékán egy cipősboltból lövések hallatszódtak ki. 4 gyanús férfit a gyorsan kiérő hatóságok elkaptak. Feltehetően a helyi Yakuza emberei.* Édesapám kikapcsolta a rádiót. "Ez minket nem érdekel" mondta. Véget sem ért a rádióban a híradó, már kopogások hallatszódtak az ajtón. Édesanyám ismét ajtót nyitott, majd a két ember sietősen alrébblökte és édesapámat a szobába rántották. Ekkor jöttünk rá, hogy valami nincs rendben. Kiabálások hallatszottak ki a szobából, majd egy üvöltés. Édesapám hibázott, és le kellett vágnia az egyik ujjpercét. Lelövette az egyik legnagyobb és legbefolyásosabb embert a yakuzában. A két ember egy táska pénzt hagyott az asztalon, és elküldtek minket amerikába. Kaptunk 3 jegyet az asztalra a táska mellé. A jegyek másnap 14:20-ra szólt, Las Venturas-ba tartott. Mindent elpakoltunk és Las Venturasba költöztünk. Kaptunk egy lepukkant kaszinót, és egy 3 helyiséges házat. Az volt a feladatunk, hogy javítsuk ki a hibákat a Kaszinóban és üzemeltessük. Teltek az évek, kijavítottuk az apró hibákat, kiépítettünk egy irodát és egy sztriptíz bárt is, és dolgoznom kellett a kaszinónkban. 1976-ban betöltöttem a 18. életévemet ekkor édesapám az irodába hívott, majd bemutatta a sofőrömet. "Ő itt Akiyoshi, ő lesz a sofőröd. Van egy kocsma Idlewoodon, védelmi pénzt kell beszedni, amit havonta fizetnek" Rábólintottam, majd elmentünk a kocsmához. Egy afro-amerikai pultos volt ott, Carl. Elmeséltem neki, hogy ki vagyok, miért mentem. Megkaptuk a pénzt, majd ezt a feladatot egy jópár évig. Ezután amiért helyesen végeztem a feladatomat, édesapám elárulta miért hívják Oyabunnak, és mi is folyik a háttérben. Esküt kellett tennem, hogy bármi történjen a családom mellett állok, majd egy Szakét kellett innom. Telt az idő, egyre befolyásosabb lettem, a család szemében egyre nagyobbat nőttem. Esküt tettem eskü hátán. 2010-ben kaptam egy feladatot édesapámtól. "Építess egy olyan helyet ahol még több pénzt tudunk szerezni!" 2011-re kiépítettem az éttermünket, melyben japán ételeket, italokat, édességeket kezdtünk el felszolgálni. Nem kellett sokat várni mire belendült az üzlet, hiszen a fáradt kaszinóból kijött éhes emberek egyből hozzánk tértek be. 2017-ig minden rendben ment. December elsején két testőr hívott be a házunkba ahol édesapám a halálos ágyán feküdt. Bementem, majd odamentem mellé, megfogta a kezemet és így szólt: "Fiam, az én időm lejárt. Megbízok benned, hogy méltó utódom leszel, és jó kezekbe kerül a kaszinó. Tegyél nekem esküt rá!" Megesküdtem, hogy továbböregítem a kaszinó, az étterem, és a biztonsági szolgálat hírnevét. Fél évbe telt mire újraépítettem, illetve új emberekkel töltöttem meg a pozíciókat, helységeket, és a mai napon készen áll minden a nyitásra. ~Tagfelvétel/Kikerülés.~A tagfelvétel mindenhol egy érdekes kérdés. Mivel szeretném, hogy egy szervezett maffia legyen, ezért minimum 1-2 hétig kellene dolgoznia valamelyik legális részen.~Feltételei~ -14 életév -Alapszintű ismeret. -Kellő komolyság -Napi aktivitás -Kreativitás RP terén. (Ha a leader nem mondja mit csinálj akkor el tudd magad foglalni valami RP-vel) -ÉLMÉNYKÉP készítésének ismerete (Ezt még megtanulhatja) -Légy aktív TS-en és rendelkezz mikrofonnal. - +pont, ha japán neved van.~Menete~ Amikor meg van hírdetve, vagy a TGF szobába TS-en ON van kiírva akkor van TGF. Befáradsz TS-en a váróba ha látsz leadert, közben IC felkeresel minket. Ha megtaláltad a leadert akkor RP-zel vele, majd ha lát TS-en akkor behúz. Ha megfelelő az RP-d akkor legális munkásnak felveszünk.~Beavatás~ A beavatás 1 hét legális munka után történik, ha megfelel az RP-d akkor kapsz feladatokat. Be kell szedni egy adott helyről a védelmipénzt és/vagy el kell adnia sikeresen valamilyen illegált. Ha ez megtörtént (élményképpel fórumon bizonyítva) akkor megtörténik az eskütétel és a szakéivás, melyet mire visszatér ki fognak készíteni. Az Oyabun irodájába fogják vezetni ha visszatért, ilyenkor találkozhat vele először, és neki kell esküt tenni, és a szakét meginni a szeme előtt. Ha mindez megtörtént akkor be lesz avatva és a többi tag mindent elmond neki, mit és hogyan kell csinálni.~Hibázás~ Hibázást úgy kezelnénk mint IRL. Le kellene az Oyabun szeme előtt vágnia az egyik ujjpercét. (Ezt is élményképben feltennénk fórumra, és ahhoz hűnek kell lenni, és úgy RP-zni)~Kirugás/Kilépés~ Ez minden esetben CK-val történne, akkor ha nagyon nagy hibát vétett el. Ilyenkor megkínozzák, majd a fejét katanával levágják. ~Rangok~-Oyabun |Fő-leader| Ő feladata a szervezet üzemeltetése, és anyagi gondok helyreállítása. Minden ember főnöke, szava szent. Csak a beavatottak ismerik, de nem látják, csak ha olyat követnek el. -Wakagashira |Al-leader| Ő figyeli a tagokat, ő az "Oyabun szeme" -Sateigashira |Al-leader| Ő az aki kiosztja a feladatokat. -Saiko-komon |Kaszinó/Étterem vezető| Ő felel a legális munkásokért -Kyodai |Tiszteletbeli tag| -Shatei |Beavatott tag| -Kaikei |Legális munkás| ~Szabályok~-Magasabb rangú szavára IC és OOC is hallgatni kell. -Nem vágunk TS-en egymás szavába. -Rendőrt tilos a Legális területre behozni. -MINIMUM Al-leader engedélyével lehet bankot rabolni. -Tilos a magánakció (Egyedül sehova nem mész illegállal kereskedni) -Tilos az MG bármilyen formája. -A beavatottaknak való rádiót csak Japánul használjuk. -Tilos 30 percnél nagyobb Jailt kapni, hiszen az esetek 90%-ban kirugással és CK-val jár. -Ezt a listát bővíteném, ha valami nem lenne egyértelmű. ~Terveim a frakcióval~A tervem az, hogy egy szervezett, ütőképes frakciót hozzak össze, olyan tagokkal amelyek megfelelőek a feladatra. -Megfelelő kapcsolatok kiépítése -Aktív tagok keresése -Jó viszonyt ápolni mindenkivel -IRL alapúan felépíteni a maffiát, és úgy is RP-zni, hiszen sokszor nem az IRL-t reprezentálta és elég furcsa dolgot csinált a frakció. -Egy normális baráti társaság kiépítése, melyre ritkán lenne panasz. -Minnél szervezettebb, és igényesebb RP szituációk kialakítása amely a frakcióhoz hű lenne.~RP ötletek~ -Biztonsági cég kialakítása, védelmi pénz szedés a területekről. -Kaszinó üzemeltetése. -Sztriptízbár üzemeltetése. -Étterem üzemeltetése. -Befolyásos személyek, melyek hátráltatják a Sumiyoshi-kai-t azok elrablása/kivégzése. ~Magamról~Márkónak hívnak, 16 éves vagyok, Békés megyében élek. 7 éve játszok az MTA-val Először voltam HL-en beleöltem kb 1000 órát majd monoton lett átmentem Seere abba is beletettem 400órát utána rátaláltam erre a szerverre azóta itt játszom .Nincs sok órám ebben a szerverben de sok tapasztalattal rendelkezem a többi szerverről. A többi szerveren több frakciót is volt szerencsém vezetni akár fő, akár al-leaderként. Legjobban megszervezett frakcióm Az OMSZ volt Még a HL-en! Ezen a nagyobb emléken kívül voltam Bulldogs, OMSZ, Crips, MS13 Fő-leader és al-leader is. Yakuzában megfordultam , de nagyon sok emlék nem köt hozzá, inkább az olasz és az orosz maffiát preferáltam és ott voltam pár hónapig. Mondhatni mindent megjártam a szervereken, és nem úgy, hogy 2 hetet voltam, hanem hónapokat töltöttem el egy frakcióban, illetve többször voltam admin másik szervereken. Szerintem a szerveren lévő dolgok a fontosak amit elértem frakciók terén, hiszen régebb óta játszom és a playerek nagy százaléka már ismer a többi szerveren. Ha kell akkor szivesen mesélek magamról még.~Miért lennék jó leadernek?~ -Aktivitásommal nincsen probléma, naponta több órát fentvagyok a szerveren, illetve nyáron többet is aktív tudok majd lenni. -Voltam már leader, nagyon kedvelték ahogyan összeraktam a frakciót, egy kis tapasztalatom van. -Hű vagyok a frakcióhoz. Ha egy frakcióban vagyok akkor az nem 2 hét, hanem több hónap. -Amit megpályázok, azután utána olvasok, megnézek egy pár videót, szóval eléggé könnyen és hamar megismerem a szokásokat, mondhatni ismerem már a Yakuzát és a Sumiyoshi-kai.-t, hogy vezessem. Köszönöm hogy elolvastad : David P Alvarez ( Névváltásom lesz ha megkapom! ) Edited Augusztus 24, 2019 by David P Alvarez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sayaka Hachiro Tsukiko Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Ui : a formázás elrontottodott valamiért mert előnézetben nem így nézett ki Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Hali! Nagyon szép lett a lapod viszont tudtommal már van yakuza =/ De azért TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jahseh Onfroy Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Szia. Nagyon jo lett. TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 24, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2019.08.25. 20:00 vagy 2019.08.26. 20:00 Igazából van egy yakuza a szerveren, de mivel tetszik a lap, van egy deal-ünk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések