Jump to content

Jelentkezési lap!

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?

Ádám

Mikor születtél?

2008.04.22

Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!

Hát hobbim nem igazán van még nem találtam rá milyen hobbim legyen, re pihenésként Rpzek, általában 3-4 óra, fe hogy most kezdődik az iskola, Nemtudom hogy leszek aktív de megpróbálok minnél többet aktív lenni!

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?

Sampon voltam SD leader 2 évig, voltam 4 hónapig Gov leader, és 6 hónapig meg EMS Leader 

Miért ezt a frakciót választottad?

Szeretném felhasználni a Rendvédelmi tudásomat az MTA világában 

<

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)

Mikrofon igen! Ts nem!

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

Súly: 80 kg
Magasság: 186 cm
AccountID: 10081
KarakterID: 10081
Rádió frekvencia: 989796
Másodlagos rádió frekvencia: 0
Játszott perc: 1585
Készpénz: 3 975 $
Banki egyenleg: 203 $
PP: 135 PP
SlotCoin: 0 SC
Admin börtönben: Nem
IC börtönben: Nem

IC Rész

Jelentkező neve:

Anthony Gates

Jelentkező születési helye, ideje:

1968.04.22

Jelentkező anyjának leánykori neve:

Sophia Clayton 

Jelentkező apjának neve:

William Gates

Előző munkahelye(i):

Autószállító 

Rendelkezel jogosítvánnyal?

Rendelkezem igen!

Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)

Hát szerintem ha egy jó csapatot ki szeretnénk alakítani akkor szükséges a csapatmunka.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

1968. 04.22.- én született San Fierroban

Édesanyámat. Sophia Clayton hívták, édesapámat William Gatesnekhívták. LSPD-nél dolgozott, Colonel-in-Chief ként ő vezetett az egész kapitányságot. 10 éves koromban mindig bevitt engem a rendőrségre, hogy elmondhassa a kollégáinak hogy az én fiam fog majd ebben a székben ülni ahol én ülök, S én erre nagyon büszke voltam hogy édesapám volt a rendőrség vezetője, eléggé jó kis csapat volt. Miután elvégezte a gimnáziumot, utánna tovább mentem rendvédelmi egyetemre, és elvégeztem, a Special Weapons And Tactics egyetemet és tovább mentem Swathoz dolgozni. 2 év után a Swattol leszerelt mivel, úgy érezte hogy az apjának csalódást okozott és ezért átvette a helyét a rendőrségen.

(Amerikai a karalterem azért nem magyar rendvédelmi szerv van benne)

Edited by Anthony_Gates

• GameAdmin 5

Szia!

Nem az én dolgom ezt a lapot bírálni, viszont kötelességemnek érzem hogy véleményt írjak.

A lapod elég minimalista lett, bár tartalmilag nincs is vele igazán baj, egy kivétellel.

Rossz képet küldtél az UCP-dről. 

Ezt kérlek javítsd ki.

(Oda is van írva, hogy az AdminJail-jeidet, illetve a banjaidat mutasd, ha esetleg van, de tudtommal nincs.)

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.