balintkalc Létrehozva: Október 1, 2023 Megosztás Létrehozva: Október 1, 2023 (módosított) Szerveren legyenek "questek" az illegális frakcióknak. Lényegük, hogy ha nincsen rendőr vagy player tudj illegálisan pénzt szerezni és le tudd foglalni magad valamivel(végülis a szerver érdeke hogy minél több időt eltölts rajta.), és megérje frakcióba csatlakozni.(ahogy egy tipp is mondja, fogsz még eleget sima munkát dolgozni a való életben. 1.Lehetnének olyan questek ahol a saját otthon legyárott drogojaidat kell kézbesiteni valakinek. 2. Autót lopni, fegyvert leszállitani egy ügyfélnek, mindent npc-kkel megoldani. Jelenleg egyáltalán nem tudsz mit kezdeni illegálban. Nincsen fiz fizetésed, nincsen semmi script amivel emberek nélkül letudod magad kötni (egy kivétel a fegyverhajó). Ha drogot akarsz eladni keresel darabján 500-at és már boldog vagy, ha elkapnak elmegy 45+ perced mire bevisznek, előállitanak + még a jail. Kapsz minimálisan egy 20 ezer körüli csekket meg egy 1 órás jailt.(természetesen ha volt nálad fegyver+lőszer buktad, vele együtt a drogot is ). Nem kell hogy egy FFS szerver legyen de amig nincsen player valamit kéne ezzel kezdeni. Edited Október 1, 2023 by .Connor. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Október 2, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Október 2, 2023 Szia, én úgy gondolom, hogy elsősorban a szerveren az RP életet kéne felpezsdíteni, és nem egy újabb NPC-vel megoldani dolgokat. Az illegál FK-ból, ha már legalább 2-3 ember fent van közösen egymással ellehet RP-zni, értelemszerűen minél többen vagytok annál könyebb. Ezen felül, ha meg teljesen egyedül vagy fent, ott van a horgászás lehetősége alkatrészért, hogy tudj fegyvert craftolni, vagy a drogtermesztés is előtted áll, mint opció. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Október 5, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Október 5, 2023 (módosított) És ha lecraftoltam a fegyvert és a drogot, mit kezdjek vele? Másrészt az RP életet úgy lehet a legkönyebben felpezsditeni ha vannak fent playerek, az meg már ne legyen gond hogy ha ezt egy NPC oldja meg. (akár csak ideiglenesen). Edited Október 5, 2023 by .Connor. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Október 13, 2023 Megosztás Hozzászólva: Október 13, 2023 Egyébként Connornak igazat tudok adni jelenleg, hogy előbb a player számot kellene fel felfelekerekíteni. Egyébként, hogyha a drog NPC-k apró pénzért felvásárolnák a drogokat, vagy a drog növényeket már az is egy cselekmény lehetőséget jelentene az illegális fk-knak. Én elképzelésem szerint így nézne ki a drog npc: Lenne egy pár fix helye az npc-nek ami mindig változtatja a pozícióját, mindig mást vásárolna fel(akár ezt lehetne limitálni is.), ezt lehetne akár egyéb dolgokkal kiegészíteni, pl: egy minigame által határozhatná meg az összegeket, hogy mégis mennyi darab árba vásárolná fel az X mennyiségű tárgyat. Akinek már van fegyvere, annak nincs szüksége további alkatrészekre, mivel illegális kereskedelem se működik, így kizárja az eladás lehetőségét is. ui: Asszem horgászatból már nem jön alkatrész, csak a Reeferrel lehet fogni. (tudtommal, ha még sincs így javítson ki valaki.) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Október 14, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Október 14, 2023 (módosított) Én is úgy tudom, hogy csak Reeferrel lehet. Csak azon kell elgondolkodni hogy mit is ad jelenleg egy maffia/banda FRAKCIÓ, mert jelenleg semmi olyan dolog nincsen amiért bárkinek is megérné illegális frakcióba csatlakozni. Konkrétan a skineken kivül mindent megtudsz oldani ugyanúgy civilként. A szerveren fontos szerepük van a frakcióknak mivel ha egy civil frakiba megy jóval nagyobb eséllyel marad a szerveren. Ahhoz, hogy frakiba csatlakozzon lapot kell irnia(legális oldal, itt legalább van fix fizetésed), vagy IC kapcsolatot kell kialakitania(illegális oldal), miután bejut a frakcióba azt kapja hogy nem tud semmivel sem többet csinálni mint egy civil, szóval szerintem bőven ráférne egy kis erősités az illegál frakiknak. Edited Október 14, 2023 by .Connor. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Október 15, 2023 Megosztás Hozzászólva: Október 15, 2023 Talán az illegális hirdetés is adna egy kis könnyítést amivel kicsit akármilyen formában is, de az illegális kereskedelmet megteremtse a szerveren. Csak ehhez az kell, hogy a civileknek is megérje fegyvert szerezni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Október 15, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Október 15, 2023 (módosított) Autórablást én simán elérhetővé tenném civileknek is, legalább ha végre van rendőr többször lenne használva, és plusz egy ok lenne fegyver beszerzésére.( De ezek a dolgok csak kis nüanszok, és ilyesmivel nem lehet megoldani a problémát.) Edited Október 15, 2023 by .Connor. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Október 15, 2023 Megosztás Hozzászólva: Október 15, 2023 2 órája , .Connor. said: Autórablást én simán elérhetővé tenném civileknek is Egyetértek ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Október 16, 2023 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Október 16, 2023 Azt már leírtam discordon is, hogy multiplayerből nem csinálunk singleplayer játékot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
balintkalc Hozzászólva: Október 17, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Október 17, 2023 (módosított) Azt a részét kell a szervernek single player irányba tolni, amit máshogy nem lehetne megoldani. Ezt továbbra is tartom, nem az a lényeg hogy mindenből singeplayer-t csináljunk és eltünjön az RP a szerverről, de jelenleg amúgy sincs RP, akkor legalább single player lehetőségek legyenek.(amiből később ugyanúgy RP-k jöhetnek létre.) Edited Október 17, 2023 by .Connor. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Október 17, 2023 Megosztás Hozzászólva: Október 17, 2023 On 2023. 10. 16. at 16:28, Peter said: nem csinálunk singleplayer játékot. Melyik állításomban érződött leginkább, hogy ezt következtetted le belőle? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Október 18, 2023 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Október 18, 2023 (módosított) Nem neked szólt, nem is hiszem, hogy beszéltünk mi erről discordon. Edited Október 18, 2023 by Peter 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass
Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.
Felhasználó létrehozása
Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!
Új felhasználó létrehozásaBejelentkezés
Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.
Bejelentkezés