Jump to content

Ötlet..

Ajánlott bejegyzések

Szerveren legyenek "questek" az illegális frakcióknak. Lényegük, hogy ha nincsen rendőr vagy player tudj illegálisan pénzt szerezni és le tudd foglalni magad valamivel(végülis a szerver érdeke hogy minél több időt eltölts rajta.), és megérje frakcióba csatlakozni.(ahogy egy tipp is mondja, fogsz még eleget sima munkát dolgozni a való életben.

1.Lehetnének olyan questek ahol a saját otthon legyárott drogojaidat kell kézbesiteni valakinek.

2. Autót lopni, fegyvert leszállitani egy ügyfélnek, mindent npc-kkel megoldani.

Jelenleg egyáltalán nem tudsz mit kezdeni illegálban. Nincsen fiz fizetésed, nincsen semmi script amivel emberek nélkül letudod magad  kötni (egy kivétel a fegyverhajó). Ha drogot akarsz eladni keresel darabján 500-at és már boldog vagy, ha elkapnak elmegy  45+  perced mire bevisznek, előállitanak + még a jail. Kapsz minimálisan egy 20 ezer körüli csekket meg egy 1 órás jailt.(természetesen ha volt nálad fegyver+lőszer buktad, vele együtt a drogot is ).

Nem kell hogy egy FFS szerver legyen de amig nincsen player valamit kéne ezzel kezdeni.

Edited by .Connor.
  • Like 2

• Főadmin

Szia, én úgy gondolom, hogy elsősorban a szerveren az RP életet kéne felpezsdíteni, és nem egy újabb NPC-vel megoldani dolgokat. Az illegál FK-ból, ha már legalább 2-3 ember fent van közösen egymással ellehet RP-zni, értelemszerűen minél többen vagytok annál könyebb. Ezen felül, ha meg teljesen egyedül vagy fent, ott van a horgászás lehetősége alkatrészért, hogy tudj fegyvert craftolni, vagy a drogtermesztés is előtted áll, mint opció.

• Like 1

:D És ha lecraftoltam a fegyvert és a drogot, mit kezdjek vele? Másrészt az RP életet úgy lehet a legkönyebben felpezsditeni ha vannak fent playerek, az meg már ne legyen gond hogy ha ezt egy NPC oldja meg. (akár csak ideiglenesen).

Edited by .Connor.
  • Like 1

• 2 weeks later...

Egyébként Connornak igazat tudok adni jelenleg, hogy előbb a player számot kellene fel felfelekerekíteni. Egyébként, hogyha a drog NPC-k apró pénzért felvásárolnák a drogokat, vagy a drog növényeket már az is egy cselekmény lehetőséget jelentene az illegális fk-knak. Én elképzelésem szerint így nézne ki a drog npc:

Lenne egy pár fix helye az npc-nek ami mindig változtatja a pozícióját, mindig mást vásárolna fel(akár ezt lehetne limitálni is.), ezt lehetne akár egyéb dolgokkal kiegészíteni, pl: egy minigame által határozhatná meg az összegeket, hogy mégis mennyi darab árba vásárolná fel az X mennyiségű tárgyat.

Akinek már van fegyvere, annak nincs szüksége további alkatrészekre, mivel illegális kereskedelem se működik, így kizárja az eladás lehetőségét is.

ui: Asszem horgászatból már nem jön alkatrész, csak a Reeferrel lehet fogni. (tudtommal, ha még sincs így javítson ki valaki.)

Én is úgy tudom, hogy csak Reeferrel lehet. Csak azon kell elgondolkodni hogy mit is ad jelenleg egy maffia/banda FRAKCIÓ,  mert jelenleg semmi olyan dolog nincsen amiért bárkinek is megérné illegális frakcióba csatlakozni. Konkrétan a skineken kivül mindent megtudsz oldani ugyanúgy civilként.

A szerveren fontos szerepük van a frakcióknak mivel ha egy civil frakiba megy jóval nagyobb eséllyel marad a szerveren. Ahhoz, hogy frakiba csatlakozzon lapot kell irnia(legális oldal, itt legalább van fix fizetésed), vagy IC kapcsolatot kell kialakitania(illegális oldal), miután bejut a frakcióba azt kapja hogy nem tud semmivel sem többet csinálni mint egy civil, szóval szerintem bőven ráférne egy kis erősités az illegál frakiknak.

Edited by .Connor.
  • Like 1

Autórablást én simán elérhetővé tenném civileknek is, legalább ha végre van rendőr többször lenne használva, és plusz egy ok lenne fegyver beszerzésére.( De ezek a dolgok csak kis nüanszok, és ilyesmivel nem lehet megoldani a problémát.)

Edited by .Connor.
  • Like 1

Azt a részét kell a szervernek single player irányba tolni, amit máshogy nem lehetne megoldani. Ezt továbbra is tartom, nem az a lényeg hogy mindenből singeplayer-t csináljunk és eltünjön az RP a szerverről, de jelenleg amúgy sincs RP, akkor legalább single player lehetőségek legyenek.(amiből később ugyanúgy RP-k jöhetnek létre.)

Edited by .Connor.
  • Like 1

Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass

Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.

Felhasználó létrehozása

Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!

Új felhasználó létrehozása

Bejelentkezés

Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.

Bejelentkezés
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.