Jump to content

Ryder ötlet csomagja.


Ryder

Ajánlott bejegyzések

Sziasztok !

Elhoztam szerény kis ötleteimet.

 • Fegyver modok változtatása: -Colt45 helyett lehetne --> Glock.

                                                         -MP5 helyett lehetne --> AK74 SU

 • Két fegyverhajó jöhetne, egyik csak maffiának, a másik hajóra pedig maffia, banda egyaránt kijöhetne. Amire banda&maffia jöhet, azt lehetne hajó jeggyel megoldani, hogy csak jeggyel lehessen felmenni a hajóra.
 • Kés craft. Ami 2db tárgyból álna: markolat, és penge.
 • Szezonális a rákászat ár. Egyik héten max 15-20k-t lehetne rajta keresni másik héten akár 45k-t is.✅
 • Blueprintes NPC-k: Szerte a mappon megtalálhatóak lehetnének egy blueprint ára lehetne 50-150k is, ezt egy minigame segítségével lehetne eldönteni.
 • Szerte a mappon lehetne mappolva dolgok, hátha valakinek megtetszik egy hely és kedvet kap az RP-hez. (Ebben tudok segíteni.)
 • Benzinkutak rablásaAmit a civilek is tudnak rabolni, megfelelő szabályok között. 10-20k-t amit el lehetne rabolni, minimum 1 fegyveres civil, és 4szolgálatban lévő rendőr. Ezeket pedig két óránként lehetne rabolni.

Jöhet hideg meleg, más kivitelezések, más ötletek.

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

 • 2 years later...

Sziasztok!

Elhoztam egy pár ötletet ami valószínűleg sokakat érdekelne és szívesen foglalkoztatná őket a szerveren.

 • 1.:  Achievement rendszer. Lényege, hogy meglennének határozva feladatok amiket ha teljesít a player akkor kapna egy kis ajándékot érte. Akár apró pp-t, vagy $-t.
 • 2.: Drog rendszer tovább dolgozása, amivel a kereskedelmet ténylegesen beindítaná. Az a gond a mostani működésével, hogy az armor önmagában kevés amit ad. Fizetési bónusz miatt nem veszi senki. Itt a legjobb amit a drog adhatna az armor mellé, az plusz hp, kicsi speed boost, sérülés enyhülése vagy akár már az is segítene, hogyha az armor a csont törést megakadályozná egy lövöldözésközbe.
 • 3.: Kötél illegális frakciók számára. Funkciója szinte ugyan az lenne mint a bilincs csak ki lehetne szabadulni ezt is persze reális keretek között. De egy rablásnál túszejtésnél hasznos lenne. Azért gondolom csak is illegális frakciók számára, hogy a FUN-ra való használtságát vissza lehessen ezzel szorítani.
 • 4.: Símaszk szintén illegális frakciók részére. Ez lényegében az arcfelismerhetőségét takarná, és ha valaki arcán fenn van az a nevét is eltüntetné.
 • 5.: Több féle ócskaságot lehetne mágnes horgászattal fogni, és a leadása minigame szerint lehetne eladni az NPC-nek, ez szerintem egyértelmű miért lenne jó.
 • 6.: Illegális frakcióknak lőszer craft. Ha ez meg is valósulna lehet nem lenne szükség a lőszeres NPC-re. Ehez a craft anyagokat a különböző munkákból is össze lehetne szedni. Pl.: fémfeldolgozó -> Fém. Lőszercraftohz szükség lenne egy külön asztal modell amin rajta van egy lőszertöltő állvány. Ezt csak ház interiorba lehetne lerakni. 
 • 7.:  Blueprint rendszer. Bármiféle fegyver, drog crafthoz. szükség lenne blueprintre, hogy kitanulja az adott illegális frakcióban lévő ember, hogy letudja craftolni. Ezeket a tervrajzokat NPC-től lehetne venni pénzért, vagy akár pp-shopba is bekerülhetne. 
 • 8.: Szerelő bejárata újra tervezése, volt már rá egy pár alkalom, hogy nem lehet rendesen sorba állni, mert az út közepén állnak meg a playerek. Ha meg több lesz a player akkor még rosszabb lesz az egész.
 • 9.: Napi szerencsekerék. Lényege, lenne kaszinóba egy szerencsekerék amit naponta 1x lehetne pörgetni, és ott lehetne nyerni különböző dolgokat, pénzt, fixkártyát, tankolókártyát, healkártyát minimálismennyiségű PP-t, akár csak ételt italt.
 • 10.:  Fegyverállapot kopása, minimálisan. Lényege, hogyha minél sérülteb egy fegyver annál többször van rá esély, hogy besüljön lövés közbe, egy újra töltés után újra használható. Akkor kopna a fegyver, ha lövés közben folyamatosan megállás nélkül lő vele valaki.
 • 11.: Mágneshorgászathoz több ládát kéne lehelyezni a vízbe, hogy a fegyver alkatrész szerzést megkönnyítse.
 • 12.: Lehessen az illegális frakcióknak kést craftolniuk. 
 • 13.: Az ételeknek legyen romlásuk.
 • 14.: Az illegális frakciótagok tudják elrejteni az oldalukon a fegyvereket egy paranccsal. Kiskaliberekre lenne ez érvényes, colt, deagle, uzi, tec-9.
 • 15.: Bekerülhetne a vipera mint illegális fegyver a boxer mellé. Ezeket is jó lenne ha tudnának craftolni az illegális frakcióban lévő személyek.
 • 16.: Az autórablás elérhető legyen civilek számára is. Vagy esetleg egy külön rablás mód ami civilek számára is elérhető ami nem akkora nagy volumenű mint egy ATMR, vagy egy bankrob. Ez talán ismét segítené az illegális kereskedelmet fellendíteni, mert akkor a fegyverek is kellendőbbek lennének a civilek számára.
 • 17.: Harcstílusok között csak az 5-ös harcstílus maradjon bent, mert a többi kiszámíthatatlan és felesleges. 
 • 18.: ADR vizsga amit az olyan munkákhoz kellene kiváltani aminél szállítás a fontos. Autószállító, olajszállító, fém szállító. Vagy akár ezekről menetlevelet kelljen írni amit a munka kezdéskor meg kap a player. És ha rendőri igazoltatásnál nincs menetlevél írva vagy az ADR vizsga akkor a Rendőr pénzbírságot szabhatna ki.
 • 19.: Lehetne egy másik fajta fegyver hajó, ami San Fierroi kikötőbe érkezik. Vagy akár lehetne változatos, ami csak lőszert, csak alkatrészt hoz. 
 • 20.: Ha az interior CP-be bele áll valaki, az egy parancs segítségével be is tudjon kiabálni az épületbe. Ez a Rendvédelemnek is hasznos lenne egy behatoláskor például. 
 • 21.: Gyógyszer és kötszer behozatala a bolt rendszerbe. Lehessen azt is árulni minden boltban.
 • 22.:  Rendvédelem részére traffipax újra gondolása, nagyon unalmas csak kiállni és várni a három lábú mellett. Ezt talán kompenzálni lehet azzal, hogy ha a rendőr kirakja a traffipaxot akkor saját maga tudja azt irányítania. Működése: a rendvédelmis lerakja a traffipaxot és belép a kijelzőre előjön neki egy "kamera" ami mutatja neki az adott sebességet és ha túl lépte a sebességkorlátot és letudja fotózni akkor az levonhatja a playertől a pénzt (amit amúgy is levonna, max ez 2x-eset vonhatna le.
 • 23.: Gyári munka. Lényege az lenne, hogy össze kellene craftolni tárgyakat amiért kapod a fizetést. Vagy ha ezt tovább gondolnánk lehetne belőle külön céget létrehozni. Ami így nézne ki.: be kellene szerezni az alapanyagokat egy gyárrészről ez után felkellene dolgozni amiből megkapnánk a műanyag formát ez mellé kellene chipet készíteni, műszakipanelt ezeket tovább feldolgozva számítógép alkatrészeket, telefon, egyéb műszaki cikkeket lehetne végsőként készíteni. Amiket végül le kell adni. A céget működtető jogokat tudna beállítani, hogy ki melyik munka részt tudja dolgozni, milyen fizetést kapjon ha elvégzett egy kört és végül ő tudja eladni az elkészített tárgyakat. Ne egy fixárként hanem vagy lenne egy változó árra vagy pedig minigame segítségével lehessen eladni.
 • 24.:  Egy kulcstartó amire rá lehessen rakni egy X kulcs darabot erről értelem szerűen le is lehessen venni. Külön legyen interioroknak, széfeknek, kocsi kulcsoknak. Ezt boltokba lehetne megvenni. Ez is bekerülhetne a bolti npc-kbe. Sokszor van gond vele, hogy nincs kulcsra elég hely. 
 • 25.: Lehetne egy titkos gyár amit nem mutat a blipp a térképen. Akár LS-ben, akár SF-ben.
 • 26.: Traffipax blokkoló bérlése. Lehetne a tuning műhelyben bérelni egy blokkolót amelyben a traffipax nem tud megbírságolni illetve azt se jelezné, hogy körözött autó haladt el x helyen. Ez egy hétig tartani és kb 40.000$ lenne a heti bérlése.
 • 27.: Drogot lehessen saját interiorba craftolni egy modellezett asztalánál. Drog asztal modellt tudok küldeni. wd.pngKép róla:

 

 

 

 

 

 

Ui: Köszi ha elolvastad. Véleményeket várok.

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • GameAdmin 5

Szia!

Kérésedre jöttem, hogy kifejtsem véleményem.

Én is az adott pontok alapján fogok haladni.

 

1.: Támogatom. Már amennyire. Van előnye, hátránya is. Előnye a játékosok számára az volna, hogy bőven lenne mit csinálniuk. Hátránya, hogy ez nem lenne csapatmunka, nem alakítanának ki egymással RP-ket.

2.: Szerintem a drog rendszer úgy jó ahogy van, illetve kicsit irreális lenne ha azért nem törne el a csontod, mert be vagy állva. Kicsit furi lenne. Plusz akkor túl OP lenne az illegál a rendőrökkel szemben egy esetleges tűzharc során.

3.: Igazából a kötél mint item szerintem felesleges. Bár nagyot dobna az adott szituáción, ez tény, de sima RP-vel ki lehet ezt vitelezni. /me és /do, illetve /megpróbál(ja) paarancsok sorozatával.

4.: A Símaszk szerintem teljességében felesleges. Ottvan a sima maszk amit lehet venni. Illetve nem lenne előnyös a nevek eltűntetése sem, ugyanis ha adminügy alakulna ki, nagyon nehéz lenne kivenni, hogy ki kicsoda, ki mit csinált, stb stb.

5.: Ezt támogatom. Alig lehet valamit találni a tengerben, annak is a nagyrésze hulladék. Ha meg láda, akkor meg a droprate-je gatya. Alig jön belőle bármi is. Illetve az sem túl változatos, 4 féle itemet lehet ócskásnak leadni, ami nem túl változatos.

5.: Itt megváltozott a véleményem. Igazából taktika kérdése szerintem, legalábbis tapasztalataim szerint.

6.: Kicsit bonyolult lenne, ennek is van előnye, hátránya. Hátránya az, hogy akkor az illegál npc értelme majdnem teljes egészében elveszne. De igen, megkönnyítené az illegál dolgát.

7.: Nem fogom kifejteni hogy miért, szerintem mindenki tudja miért mondom azt, hogy ezt támogatom.

8.: Nos igen. Nem fogok ujjal mutogatni, de ez nekem is, mint szerelőnek, szemet szúrt. A playerek nagyrésze nem tud normálisan elhelyezkedni várakozás közben, ami többek közt a helyhiány hibája.

9.: Én imádnám, olyasmi lehetne, mint a gta5-ben. Támogatom.

10.: Nos igen, ez növelne a fegyverhasználat realitásán. Egyébként lehetnének akár vaktöltények is. Támogatom.

11.: Lásd: 5.

12.: Kést lehet PD-től igényelni, megfelelő körülmények között.

13.: Naigen, ez is növelne a realitáson. Ja, és legyenek stackelhetők. Nem mondom hogy korlátlan mennyiségben, de na.

14.: Nem rossz ötlet, de előRP-vel ez is kivitelezhető. (/me eldugja a fegyvert a pólója alatt, /do a Colt-45 nem látszik az oldalán)

15.: Nemrossz, a változatosság növelése érdekében jól jönne.

16.: Támogatom. A bankrablás az egyetlen ilyen komplexebb, scriptes móka, amit civilek is végezhetnek. Egyéb rrablástíusnak pedig ajánlanám a boltrablást. (Kasszásra fegyvert fogni aki kipakolja a pénztárgépet, ha van ---> Player által lekért NPC-t nem lehetne rabolni)

17.: Támogatom.

18.: Rendőrök nem hajlamosak VH-n felvehető munkákban dolgozó embert igazoltatni, szerintem ez nem létszükséglet. Bár a szállítólevél nem lenne butaság.

19.: Az ötlet mindkét részét támogatom, szintén növelne a változatosságon. A playerek sokszor már unják a jelenlegi fegyverhajót, túl monoton.

20.: Hasznos lenne, valóban. Csak az a baj, hogy az adott interior ugye másik dimben van, nemtudom mennyire lenne kivitelezhető.

21.: A 300.000 dolcsis NPC nem árul gyógyszert? Elvileg írja a kategóriáknál azt is, hogy egészség. Tudtommal ez a gyógyszer, eü meg ezek.

22.: A rendőrök nem igazán szoktak ily' módon traffizni. Bár nem rossz ötlet.

23.: Egy teljesen új munka szerintem nem feltétlen fontos, de jó ötlet lenne.

24.: 100%-ban támogatom. Akinek sok kocsija van, macerás neki mindig előkeresni azt, amire épp szüksége van.

25.: Hát nem is tudom. Van már gyár, igaz blipes, de szerintem nem lenne muszáj mégegy.

26.: Támogatom, de drágállom. Inkább legyen drágább, de ne bérelve legyen, hanem kocsinként beszerelhető. Ja, és egy traffi radar sem lenne rossz dolog.

27.: Támogatom. Sokszor macerás lehet elmenni a gyárba, lecraftolni ezt-azt.

Edited by Matteo
 • Köszi 1
Link to comment
Share on other sites

7- szerintem fölösleges még blueprintekkel is bonyolitani a fegyver kraftolást.

8, nem igazán lehet jól átdolgozni a beálló helyet, másrészt jelenleg szerelő is alig van a szerveren, sor meg még ritkábban szóval ez fölösleges  egyenlőre.

15-miért pont a vipera? kés mellé fölösleges szerintem még egy ilyen szúró eszköz

17- ha már be van rakva ennyi harcstilus maradjanak is bent, legalább szinesitik a harcokat.

21 gyógyszert és kötszert lehet eladni a megfelelő npc-vel, aki azt is akar eladni vegyen olyat.

22- szerintem fölösleges, valami mást kéne kitalálni a rendőröknek.

Ezeken kivül az összes ötleted nagyon sokat dobna a szerveren, nagyon nagy szükség lenne rájuk.

 

Edited by .Connor.
 • Köszi 1
Link to comment
Share on other sites

Próbálok érdemleges választ adni némelyik ellenérvre. 

21 órája , Matteo said:

2.: Szerintem a drog rendszer úgy jó ahogy van, illetve kicsit irreális lenne ha azért nem törne el a csontod, mert be vagy állva. Kicsit furi lenne. Plusz akkor túl OP lenne az illegál a rendőrökkel szemben egy esetleges tűzharc során.

Itt magára arra gondoltam, hogy az armor nem csak az amit a drog ad hanem amit a pd is meg kap dutyba armort az is úgy működne.

21 órája , Matteo said:

4.: A Símaszk szerintem teljességében felesleges. Ottvan a sima maszk amit lehet venni. Illetve nem lenne előnyös a nevek eltűntetése sem, ugyanis ha adminügy alakulna ki, nagyon nehéz lenne kivenni, hogy ki kicsoda, ki mit csinált, stb stb.

Az admin láthatná a neveket egyértelműen, bár egy jobban kinéző maszkot én jobban adnák.

21 órája , Matteo said:

6.: Kicsit bonyolult lenne, ennek is van előnye, hátránya. Hátránya az, hogy akkor az illegál npc értelme majdnem teljes egészében elveszne. De igen, megkönnyítené az illegál dolgát.

Az illegális npc-ktől lehetne blueprintet venni a lőszer helyett. Illetve ez megoldaná azt, hogy a player saját cselekvései határoznák meg mennyi lőszer lenne. + ezzel is el lehetne időt tölteni, akár rp cselekményt is válthatna ki, hogy x illető beszerzi az alapanyagokat amit a munka mellé kapna az y embertől.

21 órája , Matteo said:

12.: Kést lehet PD-től igényelni, megfelelő körülmények között.

Igen, viszont nem lenne rossz, hogyha fegyverhajó nem egészbe droppolná hanem ezt is külön meglehetne craftolni.

21 órája , Matteo said:

14.: Nem rossz ötlet, de előRP-vel ez is kivitelezhető. (/me eldugja a fegyvert a pólója alatt, /do a Colt-45 nem látszik az oldalán)

Ezt tudtommal így nem elfogadott, de ha változott volna az utóbbi időben, nem szóltam.

21 órája , Matteo said:

18.: Rendőrök nem hajlamosak VH-n felvehető munkákban dolgozó embert igazoltatni, szerintem ez nem létszükséglet. Bár a szállítólevél nem lenne butaság.

Épp ezért gondoltam, hogy ez talán ösztönözhetné őket.

21 órája , Matteo said:

20.: Hasznos lenne, valóban. Csak az a baj, hogy az adott interior ugye másik dimben van, nemtudom mennyire lenne kivitelezhető.

Szerintem a /kopog, /csenget parancs megoldható akkor szerintem ez is. És már mintha láttam volna ehhez hasonlót máshol.

 

Connor részére a válasz.

Ha minden jól megy szükség lesz a változtatásán a szerelő bejáratának. És szerintem jobb előbb mint utóbb.

A vipera nem szúró/vágó eszköz. 

Mind ezek mellett köszönöm a támogatásokat.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • Főadmin

Szia. Leírnám én is a véleményem az ötleteiddel kapcsolatban, illetve néhányat saját ötlettel kiegészítenék.

1. Ezt kicsit pontosabban kifejtenéd? Nem tudom, hogy pontosan milyen is ez a rendszer.

2. Teljes mértékben támogatom, főleg ha a felvehető armor is megoldaná az elcsontozás kérdését.

3. Támogatom/ gyorskötegelő lehet jobb lenne. Ezt késsel lehetne leszedni, vagy ha rajtad van, és van késed, megfelelő előrp után egy paranccsal lehetne, ami csak akkor engedélyezett, ha /megpróbál-lal előtte sikerült, vagy maga a parancs random lenne, hogy vagy sikerül vagy sem, és csak max 1-szer használható a parancs.

4. Támogatom/ ha a shopban kapható maszkok ugyanezt a hatást érnék el, jó lenne.

5-11-19.  Ehez nem tudok semmit mondani, nincs sok tapasztalatom ezzel a rendszerrel kapcsolatban.

6 és 7. Támogatom ezeket.

8. Valóban jó lenne, ha a túl oldalról lenne a bejárat, kérdéses, hogy az épület átmapolása mennyire kivitelezhető, de rendelkezem egy ötlettel, amivel kivitelezhető lenne.

9. Nem látom olyan szempontból jónak, hogy ezzel megint csak a playerek vagyona lenne túl növelve, aminek a következménye a szerver túlelgazdagosodása lenne, és a kezdőbb játékosok ellehetetlenítése.

10. Nem rossz ötlet.

12. Támogatom mindenképpen.

13. Ezt nem támogatom, felesleges. Lehet reálisabb, de felesleges, csak még egy nyűg a playereknek, amire figyelni kell. Plusz, pl most a PD-seknek a PD leaderek kaját vásároltak az egyik FK-tól, ezzel is RP volt, mint a megrendelés, leszállítás, elpakolás, az FK-val való kapcsolattartás. Romlandó étel esetén ez a lehetőség is megszünne. Több hátrányt látok rá, mint hasznot.

14. Ha ezt a rendvédelmi szervek (PL.: NNI, TEK személyvédelem) is megcsinálhatja, akkor elfogadom.

15. Ha a PD kap gumibotot, akkor támogatom.

16. Ezt is támogatom.

17. Szerintem a harcstílusok jól vannak így.

18. @Matteomost kikell javítsalak, de ez nagyon nem így van, én is rendszeresen igazoltatok munkásokat, és több pd-s is. De nem mindig állítjuk őket félre, had tudjanak pénzt keresni, főleg, ha kezdő (Nekik büntetést se lehet kiállítani.). Véleményem szerint is jó volna az ADR, de az csak Olajszállításra, hiszen arra reális, a többi kamionnal szálítós munkára személyszerint én a jogositványt bontanám kategóriákra, A,B,C,D kategóriákra, motort csak A-val, autót B-vel, Teherautót C-vel, buszt D-vel lehetne vezetni. Támogatnék a rendvédelem részére tengelysúly mérő szerkezetet, amivel esetleg a túlterhelt Sprintereket lehetne ellenőrizne. 

20. Ezt nagyon támogatom, rendkívül hasznos lenne. Ha kiabálásra nem is, de legalább Megaphone-ra müködne.

21. Ez van a megfelelő NPC megvásárlása esetén.

22.  Jelenleg is bekell lépni a traffiba, én személyszerint egy normális 3 lábú modelt adnék, valamint, ha járőrautókba lenne beépített traffi, illetve, ha a lerakott 3 lábút tabletről lehetne vezérelni távolabbról is.

23. Támogatom.

24. Mindenképpen nagyon hasznos lenne. Vagy ha FK-s autókhoz, kapukhoz, stb dolgokhoz leader tudna engedélyt adni, legállnál /gov-hoz is, illegálnál crafthoz stb. Hasznos lenne, ha pl egy tiszt is tudna hírdetne, hogy terület le van zárva, vagy fegyverengedélyt lehet jelenteni, és nem csak a leaderek PD esetében, szerelőnél, telefonos hírdetés helyett a szerelők tudnák govolni, hogy elérhetőek, mentősöknél úgy szintén.

25. Kifejtenéd kicsit bővebben, hogy mi lenne a célja?

26. Kicsit kicsinylem az árat. Egy körözött autóra 1 hét 40.000$ és a rendőröknek be se jelezne sose, óriási előnyt tudna dobni a menekülők számára, plusz rengeteg pénzt meglehet vele spórolni, ennél jóval többet.

27. Ehez nem tudok semmit mondani, lehet jobb lenne a te ötleted szerint.

 

 • Köszi 1
Link to comment
Share on other sites

21 órája , Engi said:

1. Ezt kicsit pontosabban kifejtenéd? Nem tudom, hogy pontosan milyen is ez a rendszer.

Lényegében kapna minden játékos 1 panelt ahol le lenne írva az pl.: szüretelj le 100növényt, szállíts ki 100 csomagot, címkéz fel 100csomagot, szedj fel 10 ládát a tengerből stb..stb... És ha elvégi valaki ezeket kaphatna érte x összegű pénzt, vagy kis mennyiségű pp-t.

21 órája , Engi said:

9. Nem látom olyan szempontból jónak, hogy ezzel megint csak a playerek vagyona lenne túl növelve, aminek a következménye a szerver túlelgazdagosodása lenne, és a kezdőbb játékosok ellehetetlenítése.

Értelem szerűen nem milliókat lehetne nyerni vele, hanem kisseb összegeket 1,10,20k, fixkártya, healkártya, tankolókártya, benzines kanna, étel/ital. Ez nem vezetne szerintem túl nagy inflációhoz.

21 órája , Engi said:

13. Ezt nem támogatom, felesleges. Lehet reálisabb, de felesleges, csak még egy nyűg a playereknek, amire figyelni kell. Plusz, pl most a PD-seknek a PD leaderek kaját vásároltak az egyik FK-tól, ezzel is RP volt, mint a megrendelés, leszállítás, elpakolás, az FK-val való kapcsolattartás. Romlandó étel esetén ez a lehetőség is megszünne. Több hátrányt látok rá, mint hasznot.

 

Ezzel pénzt lehetne kivinni a szerverről és talán kicsit barátibb mint az adó növelés.

 

21 órája , Engi said:

14. Ha ezt a rendvédelmi szervek (PL.: NNI, TEK személyvédelem) is megcsinálhatja, akkor elfogadom.

NNI-t, megértem. De a TEK, ORFK-nak nem tudom miért lenne ez célszerű.

 

21 órája , Engi said:

15. Ha a PD kap gumibotot, akkor támogatom.

Ez nem tudom miért befolyásolja azt, hogy +egy új illegális tárgy legyen a szerveren. De a gumibot kivételével sem értettem egyet anno.

22 órája , Engi said:

17. Szerintem a harcstílusok jól vannak így.

Amelyik kettő ütésből megöl, nem tudom, hogy lehet jó.

22 órája , Engi said:

21. Ez van a megfelelő NPC megvásárlása esetén.

Nekem a 300.000$-s van meg ha jól emlékezem és nincs benne.

22 órája , Engi said:

25. Kifejtenéd kicsit bővebben, hogy mi lenne a célja?

Aki ismeri a helyszínt nyugodtabban járkálhatna oda fegyvereket, drogot craftolni.

22 órája , Engi said:

26. Kicsit kicsinylem az árat. Egy körözött autóra 1 hét 40.000$ és a rendőröknek be se jelezne sose, óriási előnyt tudna dobni a menekülők számára, plusz rengeteg pénzt meglehet vele spórolni, ennél jóval többet.

Akkor egy nagyobb összeg, de 70.000$-nál szerintem nem lenne értelme feljebb emelni.

 

Új itemek amiket ládából lehet fogni:

Szobor, ékszer, elhasznált töltény hüvely, bomba, edények, evőeszközök, régi vadásztőr, régi katonai kitüntetés, régi óra.

 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass

Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.

Felhasználó létrehozása

Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!

Új felhasználó létrehozása

Bejelentkezés

Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.

Bejelentkezés
×
×
 • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.