Pityu Létrehozva: Augusztus 24, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 24, 2019 Magamról:Szasztok , Istvánnak hívnak 14 éves vagyok.Sokat sportolok itt gondolok focira, néptáncra és még sok másra.Szabad időmben sokszor MTA magyar rp szervereken játszok a barátaimmal vagy amikor ők nem elérhetőek akkor egyedűl.Sok sanmta szerveren voltam már adminisztrátor és örülnék itt is ha azlennék , mivel aktív vagyok , segítőkéz , és barátságos.Még sose voltam úgymond nagyobb szerveren adminisztrátor csak még sanmta szervereken.Most fogok 8-adik osztályba menni és februárba betölteni a 15-dik életévemet.Erdélyben élek a szüleimmel és a testvéremmel.Volt már párszor olyan , hogy elraboltam egy gyerekett és elkezdett nonozni , de akkor sajnos nem volt admin és nem volt akinek szóljak , ezért is szeretnék jelentkezni adminnak.Nem azt mondom , hogy nem aktívak az adminok , hanem , hogy ők se tudnak mindig a játékkal foglalkozni és én ezt meg is értem mivel voltam már admin jó ideig.Naponta hétvégén akár 4-5 órát is fent tudok lenni és hétközben 2-3 órát de ez igazából napoktól függ , mert eggyik nak többet , másik nap mégtöbbet , harmadik nap meg kevesebbet. Magamról a játékban: Hát voltam már 3 frakcióba eddig amik voltak:See Mta LV-n LVMS-es 5 hónapig és Fly Mta-án egyszer rendőr meg taxis 3 hónapig.Egyenlőre ezen a szerveren illegálos dolgokkal foglalkozok de ha lesz rendőrségi leader akkor örülnék ha felvennének oda mivel a rendvédelmi frakciók megfognak engem.Büszke voltam amikor még See Mta LV-n játszottam és mentős voltam mivel jóba voltam a leaderekkel tgfeket tartottam és szerettem.De egy idő után azt mondtam, hogy nekem most ebből elég lesz , mert nagyon a játékosokse voltak aktívak és a hívások se jöttek.De Yusutól megláttam ezt a szervert és azt gondoltam , hogy igen ebbe a szerverbe van munka.Láttam , hogy jók voltak a kocsi modok és sok mások.Megtetszett a szerver feljöttem és azóta itt játszok. Hányszor voltam adminjailben:Sajnos eddig 5-ször voltam admin jailben de azóta már figyelek arra és már 2 napja nem voltam Jailben.Továbbra is fogok arra figyelni , hogy ne is legyek. https://imgur.com/a/dEE7NkA Hányszór voltam bannolva:Szerencsére még nem voltam bannolva és nem is akarom , hogy bannolva legyek és figyelni is fogok arra , hogy ne legyek bannolva. https://imgur.com/a/dEE7NkA Mi egy adminisztrátor feladata?:Egy adminisztrátór feladata , hogy repkedjen a város körűl figyelje a playereket és ha valamit rá vagy rá pm-elnek akkor menjen oda és segítsen az illetőnek/illetőknek és ha úgy van szankciót is osszon ki. Aktivitási idő:Ez igazából napoktól függ lesz olyan nap amikor 5-6 órát lesz olyan amelyiken 3-4 és lesz olyan amelyiken 2-3. Miért pont engem válasszatok?:Véleményem szerint egy aktív játékos vagyok , segítőkéz vagyok az emberekkel , amit nem értenek azt elmagyarázom , barátságos személy vagyok és örülnék ha engem Véleményem a csapatmunkáról:A véleményem a csapatmunkáról az az , hogy ha az nincs nincs összhang nem lehet összedolgozni.A csapatmunka tervekből áll őssze , és a jó terv létrehozásához idő kell:Adminisztrátori csapatmunka azt a tulajdonosok szabják meg mint példáúl , hogy ki mikor lépjen adminszolgálatba , ki mit figyel/csinál. Miért jelentkeznék adminisztrátornak?:Több okból is jelentkeznék adminisztrátórnak és ebből pára felsorolok.1.Már sokszor volt olyan , hogy raboltam a gyereket a fejénél volt a Colt de nem engedelmeskedett ami PG. , és sokszor olyankor nem volt elérhető admin , mert ők is nem tudnak mindig a játékra koncentrálni , egész nap itt ülni és megértem , de én úgy gondolom , hogy egy aktív játékos vagyok és sokat tudnék segíteni a játékosoknak és megérteném a helyzetét.2.Szeretnék segíteni a kezdő játékosoknak elígazítani a szerveren és sok más dologban.3. Ha admin lennék még több embert ismerhetnék meg és annak örülnék is.Ezért szeretnék nagyrészt admin lenni. Pozitív tulajdonság:Barátságos,segítőkéz,gyors,aktív Negatív tulajdonság:Egy kicsit türelmetlen,sokat beszél,okoskodó,és sietős mindennel. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Augusztus 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 26, 2019 Nagyon kevés. Az AdminJail-jeid pedig elég súlyosak. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zorty Hozzászólva: Augusztus 29, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 29, 2019 Nos tudom, nincs sok beleszólásom az egész admin csapat dologhoz. Igaz, hogy keveset írt, de a fő dolgokat írta magáról. Voltak olyan adminjailek, amiket nem is tudott, szóval illegálisan akart hirdetni a DW-vel , ez sok játékossal előfordult. Én adnék egy esélyt neki! TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 29, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 29, 2019 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések