Thomas Anderson Létrehozva: Október 31, 2023 Megosztás Létrehozva: Október 31, 2023 Teljes név: - Thomas Anderson- Beosztás: - Próbaidős Ápoló - Jelentés száma: - 1 - Kollégák nevei, és beosztásai: - Dr Thomas Febel - Kórházigazgató- Egység azonosítója: - ROKO-003 - Az intézkedés helyszíne, sérülés típusa: - Idlewood, Diagnózisok: HR, DNT - Minimum 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel, stb.: - Minden simán ment. Elláttuk a beteget. - Kép(ek): - https://imgur.com/a/4Ttzf9n - Megjegyzés: - "Hivatás az életért"- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Anderson Hozzászólva: Október 31, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: Október 31, 2023 Teljes név: - Thomas Anderson- Beosztás: - Próbaidős Ápoló - Jelentés száma: - 2- Kollégák nevei, és beosztásai: - Dr Thomas Febel - Kórházigazgató- Egység azonosítója: - ROKO-001 - Az intézkedés helyszíne, sérülés típusa: - East Los Santos Diagnózisok: VÁJÉ DNT - Minimum 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel, stb.: - Minden simán ment. Elláttuk a beteget. - Kép(ek): - https://imgur.com/a/4Ttzf9n - Megjegyzés: - "Hivatás az életért"- 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Anderson Hozzászólva: November 17, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 17, 2023 Teljes név: - Thomas Anderson- Beosztás: - Ápoló - Jelentés száma: - 3 - Kollégák nevei, és beosztásai: - Dr Thomas Febel - Kórházigazgató- Egység azonosítója: - LM-001 - Az intézkedés helyszíne, sérülés típusa: - Idlewood, Diagnózisok: HR, DNT - Minimum 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel, stb.: - Kiértünk a helyszínre, ellátuk a sérültet. komolyabb ellátást nem igényeltek - Kép(ek): - Imgur: The magic of the Internet- Megjegyzés: - "Hivatás az életért"- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Anderson Hozzászólva: November 17, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 17, 2023 Teljes név: - Thomas Anderson- Beosztás: - Ápoló - Jelentés száma: - 4- Kollégák nevei, és beosztásai: - Dr Thomas Febel - Kórházigazgató- Egység azonosítója: - - - Az intézkedés helyszíne, sérülés típusa: - Korház Diagnózisok: VG, FÁJÉ- Minimum 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel, stb.: - A sérült befáradt a korházba. Ellátam a sérültet- Kép(ek): - Imgur: The magic of the Internet- Megjegyzés: - "Hivatás az életért"- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Anderson Hozzászólva: November 25, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 25, 2023 (módosított) Teljes név: - Thomas Anderson- Beosztás: - Ápoló - Jelentés száma: - 5 - Kollégák nevei, és beosztásai: - - - Egység azonosítója: - MA-002 - Az intézkedés helyszíne, sérülés típusa: - , Diagnózisok: LEBES,FÁJÉ,FE , DNT - Minimum 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel, stb.: - Féltem hogy több golyó is eltalál .Ellátam a beteget. - Kép(ek): - Imgur: The magic of the Internet - Megjegyzés: - "Hivatás az életért"- Edited November 25, 2023 by Thomas Anderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Anderson Hozzászólva: November 25, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 25, 2023 (módosított) Teljes név: - Thomas Anderson- Beosztás: - Ápoló - Jelentés száma: - 6 - Kollégák nevei, és beosztásai: - - - Egység azonosítója: - MA-002 - Az intézkedés helyszíne, sérülés típusa: - , Diagnózisok: LEBES,FÁJÉ, DNT- Minimum 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel, stb.: - Féltem hogy több golyó is eltalál .Ellátam a beteget neccesen. - Kép(ek): - Imgur: Az internet varázsa - Megjegyzés: - "Hivatás az életért"- Edited November 25, 2023 by Thomas Anderson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Anderson Hozzászólva: November 25, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 25, 2023 Teljes név: - Thomas Anderson- Beosztás: - Ápoló - Jelentés száma: - 7 - Kollégák nevei, és beosztásai: - - - Egység azonosítója: - MA-002 - Az intézkedés helyszíne, sérülés típusa: - , Diagnózisok: ZK,DRT - Minimum 2 mondat a teljes cselekményről, személy megnevezéssel, stb.: - Begipszeltem a beteg lábát. Ellátam a beteget . - Kép(ek): - Imgur: Az internet varázsa- Megjegyzés: - "Hivatás az életért"- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Raymond West Hozzászólva: November 30, 2023 Megosztás Hozzászólva: November 30, 2023 Tisztelt Thomas Anderson Ápoló bajtárs! Jelentéseit a mai nap, azaz 2023.11.30. lezárom hónap végezetével. Jelentéseit elfogadom helyes mentés és megírás végett. Mivel a kötelező felett teljesített ezért plusz 30.000$ jövedelemben részesül! További szép napot kívánok! Dr Thomas Febel - Kórházigazgató ((Pénzért keress meg elérhetőségeim egyikén.)) Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések