John Walter Létrehozva: November 16, 2023 Megosztás Létrehozva: November 16, 2023 Országos Mentőszolgálat - Jelentkezési űrlap IC név: <John Walter> OOC név: <Roli> Mikor születtél, hány éves vagy? <2011.05.25. (12)> UCP-ről kép [jailek, bannok, játszott percek]: <Nem voltam még jailben 74 játszott perc > Mesélj magadról pár mondatban [érdeklődési kör, tanulmányok, stb.]: <Roli vagyok 12 éves szeretek rp-zni.Szeretem a tésztát,Sokat rp-zek.jó szívü vagyok segítőkész.> Miért döntöttél az OMSZ mellett? <Mert minden rp szerón ahol rp-zek OMSZ-es vagyok> Aktivitásodról írj pár szót! [mennyi időt leszel elérhető, stb.] <17:00-21:00 -ig 4 óra> Rendelkezel TeamSpeak 3 klienssel és mikrofonnal? <Mikrofonom van temspeak-em még nincs> Egyéb, amit szeretnél közölni: <Nincs> 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Raymond West Hozzászólva: November 17, 2023 Megosztás Hozzászólva: November 17, 2023 (módosított) Tisztelt jelentkező! A vezetőség áttekintette jelentkezését, mely felett úgy döntött jelentkezését elfogadjuk! ((Keress fel elérhetőségeim egyikén, lehetőleg fórumon időpont egyeztetés céljából. Ha felkeresel, a TS-t is megoldjuk neked.)) Z/H Edited November 17, 2023 by Dr Thomas Febel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések