Jump to content

Robert Jager jelentkezése

Robert Jager

Ajánlott bejegyzések

Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Marczis László

Hány éves vagy?
19

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
Napi 3-4 órát tudnék fent lenni a szerveren és 1-2 órát tudnék másodállásban a frakcióra szánni.

Jelenlegi játszott perceid száma:

18266

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

https://imgur.com/a/ati63P4

Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
Igen már voltam frakciókban. OMSZ, Die Rote Hand, LSAV, ORFK

Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki)

Azért szeretném ezt a frakciót választani, mert másodállásban szeretek autókat szeretni. Voltam már autószerelő és nagyon tetszett a közösség és a családiasság is.

Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel?
Igen.

Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Marczis László vagyok, a DSZC Mechwart András Gépipari És Informatikai Technikumban vagyok német-magyar kéttannyelvű gépészeten. Debrecenben születtem és Hosszúpályiban élem mindennapjaimat. Szabadidőmben szívesen horgászok vagy rp-zek. Szabadidőmben a foci mellett szívesen hallgatok zenét vagy éppen egy jó sorozatot is bármikor megnézek, vagy ha azokat is unom akkor valami játékkal játszom. Néha filmeket szoktam nézni, azok közül inkább a horrorokat szeretem.

IC Rész

Jelentkező neve:
Robert Jager

Jelentkező születési helye, ideje:
München, 1998.07.21.

Jelentkező anyjának leánykori neve:
Elizabeth Muller

Jelentkező apjának neve:
Hans Jager

Előző munkahelye(i):
OMSZ, ORFK

Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
Egy csapatban nagyon jó ha megvan az összhang, mivel úgy tudunk tanulni egymástól. A csapatmunka hozzá teszi mindenki tudását, így a legjobbat tudjuk kiadni magunkból és ha hibázunk a társunk ki fog javítani és meg fogjuk érteni. Csapatmunka nélkül nagyon nehéz egy munkahelyen dolgozni, hiszen nem tudsz kivel beszélgetni, nem fogod megtalálni azt a társat akivel ti ketten vagy többen megpróbáljátok a maximumot beleadni a munkába és pozitiv napjaid sem lesznek csapatmunka nélkül.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Robert Jager vagyok, 23 éves, müncheni származású férfi. Münchenben jártam óvodában és Münchenben jártam ki az általános iskolát is. Középiskolai évemet már Augsburgban kezdtem, de Berlinben fejeztem be. Miután befejeztem az iskolát elköltöztem Los Santosban és itt kezdtem új életet. Dolgoztam mindenféle szakmában itt, de mikor vízimentőként dolgoztam rájöttem, hogy a mentők között érzem jól magam és elvégeztem a Los Santosi Egyetemen a mentősápoló szakot. Később ingyenes tanfolyam indult autószerelő tanfolyamban és jelentkeztem rá, majd sikeresen elvégeztem ezt a szakot. Otthon elkezdtem bütykölgetni az autóimat, de kevésnek éreztem. Egy pár hét múlva már a testvéreim kocsijait is szerelgettem, de ők annyira nem örültek neki. Most azért jelentkezem Önökhöz, hogy megmutassam, hogyan dolgozok szerelőként és szeretném gyarapítani tudásomat az autók felől.

Edited by Robert Jager

• GameAdmin 5

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)).

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.