Noah Johnson Létrehozva: November 28, 2023 Megosztás Létrehozva: November 28, 2023 IC/InGame neved: < Carlos Lockers > A ban időpontja: < 2023-01-14 17:58:55 > A ban oka: < Multiaccount > A ban időtartama: < 2038-01-14 17:58:55 > Admin neve, aki bannolt: < Terciusz > Miért szeretnéd az unbant? < Helló, azért szeretném az unbant, mert a sok szép emlék, meg mert ez egy kiváló szerver, 1 éve voltam fent, és mostmár, megtanultam RP-zni. azért volt multiaccountom mert a másik kompjuterem tönkre ment, és azért volt multi accountom. És szeretnék visszatérni erre a csodálatos szerverre! > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: November 28, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: November 28, 2023 Szia! Mivel Terciusz bannolt, ezért ez nem az én reszortom, viszont ha megengeded, fűznék egy megjegyzést. Multiaccount esetében, ha megkapod az unbant, akkor a régi, eredeti, azaz elsőleg regisztrált felhasználód a tárgyas. Ebből adódóan, a második felhasználód, ami miatt a multiaccount hatályba lépett, biztosan bannolva marad. Röviden, ne az újabb, hanem a régebbi karakteredre kérd az unbant. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Noah Johnson Hozzászólva: November 28, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 28, 2023 Hát, de a régi accountom az a másik gépemen van, de az tönkre ment, és ezért kérek itt unbant! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: November 28, 2023 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: November 28, 2023 Az teljesen mindegy, hogy a régi gépedhez volt. Csak egy serialváltást kell/kellett volna kérned UCP-n, és új gépen is be tudsz lépni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 28, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 28, 2023 Melyik accountodat regisztráltad először? (Írd le az account ID-t) Írd le az újabban regisztrált accountod ID-jét is. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Noah Johnson Hozzászólva: November 28, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 28, 2023 MOSTANI SERIALOM: 9B03994AD64DA7A7BFDB9C20A6E1A42 A másik kompjuterem tönkre ment és az account idt sem tudom, és a másik régi serialt se tudom. Ezért kérnék most vagy relogint, vagy unbant! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Noah Johnson Hozzászólva: November 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 29, 2023 A régi nevem... George Antony Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 29, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 29, 2023 George Antony accountodra adok egy unbant, Carlos Lockers accountod kitiltásban marad. George Antony accountodra kérj serial váltást és jöhetsz fel még ma. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Noah Johnson Hozzászólva: November 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 29, 2023 De a lockers van meg amaz a gépen nincs az MTA rajta Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: November 29, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: November 29, 2023 A jelenlegi gépeden megnyitod az MTA-t, F8-al megnyitod a console-t, beírod, hogy serial. Kimásolod, amit kiadott. UCP-n beloginolsz a George Antony-s account adataival, ezt követően rányomsz UCP-n a beállítások/serial váltás fülre, ott megadod ezt a kimásolt serialt, és leírod, hogy miért van szükséged serial váltásra. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Noah Johnson Hozzászólva: November 30, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 30, 2023 9B03994AD64DA7A7BFDB9C20A6E1A42. Miért szeretnéd a serial váltást? Mert a másik kompjuterem tönkre ment és szerenték játszani, csak az ucp-n nem tudom a felhasználom se a jelszót. És ezért kérek itt serial váltást. Remélem elnézhető Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 30, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 30, 2023 Csak a Carlos Lockers (ACC ID: 9488) accountod találtam meg. Mi a másik accountod IC neve, vagy account ID-je? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Noah Johnson Hozzászólva: November 30, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 30, 2023 A Carlos Lockers kell nekem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Noah Johnson Hozzászólva: November 30, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 30, 2023 9413 Megtaláltam, be tudtam jelentkezni ucp be, ez az ccount idm! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Noah Johnson Hozzászólva: November 30, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 30, 2023 IC név: George Antony Account id-m: 9413 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: November 30, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: November 30, 2023 George Antony accountod kap UB-t, mivel azt regisztráltad legelsőre. (Kérj rá serial váltást) Többi accountod bannolva marad. 100 perc tanító jail fejében megkapod az UB-t, jöhetsz fel a szerverre. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések