Jump to content

Noah Johnson unbankérelem!

Noah Johnson

Ajánlott bejegyzések

IC/InGame neved:

< Carlos Lockers >

A ban időpontja:

< 2023-01-14 17:58:55 >

A ban oka:

< Multiaccount >

A ban időtartama:

< 2038-01-14 17:58:55 >

Admin neve, aki bannolt:

< Terciusz >

Miért szeretnéd az unbant?

< Helló, azért szeretném az unbant, mert a sok szép emlék, meg mert ez egy kiváló szerver, 1 éve voltam fent, és mostmár, megtanultam RP-zni.

azért volt multiaccountom mert a másik kompjuterem tönkre ment, és azért volt multi accountom. És szeretnék visszatérni erre a csodálatos szerverre! >

• GameAdmin 5

Szia!

Mivel Terciusz bannolt, ezért ez nem az én reszortom, viszont ha megengeded, fűznék egy megjegyzést. 

Multiaccount esetében, ha megkapod az unbant, akkor a régi, eredeti, azaz elsőleg regisztrált felhasználód a tárgyas.

Ebből adódóan, a második felhasználód, ami miatt a multiaccount hatályba lépett, biztosan bannolva marad.

Röviden, ne az újabb, hanem a régebbi karakteredre kérd az unbant.

• Like 1

• Főadmin

A jelenlegi gépeden megnyitod az MTA-t, F8-al megnyitod a console-t, beírod, hogy serial. Kimásolod, amit kiadott. UCP-n beloginolsz a George Antony-s account adataival, ezt követően rányomsz UCP-n a beállítások/serial váltás fülre, ott megadod ezt a kimásolt serialt, és leírod, hogy miért van szükséged serial váltásra.

9B03994AD64DA7A7BFDB9C20A6E1A42. 

Miért szeretnéd a serial váltást? Mert a másik kompjuterem tönkre ment és szerenték játszani, csak az ucp-n nem tudom a felhasználom se a jelszót. És ezért kérek itt serial váltást. Remélem elnézhető :)

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.