Frenklin Toreto Létrehozva: November 29, 2023 Megosztás Létrehozva: November 29, 2023 IC/InGame neved: < Frenklin Torreto > A ban időpontja: <2022-12-07 21:20 > A ban oka: <Előzö ban újra. > A ban időtartama: < 2037-12-07 21:20 > Admin neve, aki bannolt: < Engi > Miért szeretnéd az unbant? < Mert úgy gondolom sokat változtam és már nem csinálnám meg azt most mint amit régen. És ugy gondolom mindenkinek jár egy új esély. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: November 29, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: November 29, 2023 Szia, elsőnek szeretném tisztázni, hogy miért is kaptad ezt a bant. Mint ahogy itt is látható, kettő bannod van egyszerre aktív. Ez amiatt lehetséges, hogy egy serial váltásod történt aktív bannal, melyet valaki elfogadott. Miután ezt észleltem, kiosztottam ismételten egy bant. Feltenném azt a kérdést feléd, hogy ha kapnál egy újabb esélyet, tudnál változtatni a stílusodon? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frenklin Toreto Hozzászólva: November 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 29, 2023 Igen tudnék. Éppen ezért kértem az unbant. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: November 29, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: November 29, 2023 Rendben, az UB-t a következő feltételekkel megkapod: Bármi hasonló szabálysértés esetén a ban visszakerül. 150 perc tanító adminjail a visszarázódás fejében. Elfogadod a feltételeket? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frenklin Toreto Hozzászólva: November 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 29, 2023 (módosított) Sima jail, tanító jailba elég sok a 150 perc. Légy tekintettel arra hogy elég sok időm van a szerverbe és sokat nyomtam. Illetve már nem vagyok kezdő sem. Edited November 29, 2023 by Frenklin Toreto Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: November 29, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: November 29, 2023 Sajnálom, de ez nem alkudható. Ez a megszabott feltétel, ha elfogadod, akkor visszajöhetsz a szerverre. Ha megnézed mások elfogadott UB kérelmeit, ahoz képest a 150 perc nem is olyan sok. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Frenklin Toreto Hozzászólva: November 29, 2023 Author Megosztás Hozzászólva: November 29, 2023 Akkor rendben van. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: November 29, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: November 29, 2023 Szerveren feloldva, jöhetsz fel. Jó játékot! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések