Adamjager08 Létrehozva: December 2, 2023 Megosztás Létrehozva: December 2, 2023 OOC RÉSZ Mi a neved? Marczis Ádám Hány éves vagy? 15 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 2-3, de változó Jelenlegi játszott perceid száma: 900 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! 300 perc adminjail. https://imgur.com/a/MdUl8wp Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Igen. OMSZ Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki) Tudom a fraki feladatát. Több szerveren is voltam szerelő leader. Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel? Igen, discordal. nevem: adammarczisxddd. Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. ) Sokat szoktam RP-zni. Hobbim a horgászat és a focizás. Jelenleg középsuliba járok Alkalmazás és géprendszer üzemeltető szakra. Hamar megtanulok mindent. Kedves, aranyos és segítőkész vagyok. IC Rész Jelentkező neve: Adam Jager Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1995.04.30. Jelentkező anyjának leánykori neve: Eva Murrad Jelentkező apjának neve: John Jager Előző munkahelye(i): OMSZ Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat) Ki tart mindenki mindenki mellett. Ha valakinek segítsék kell segít neki. Nagyon jó mivel meg tudunk ismerni új dolgokat is. Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat) Kedves, aranyos, oda figyelő. Autószerelő szakot végeztem el. Egyetemen is tanultam, ahol meg szereztem a diplomát. Sokat szoktam segíteni mindenkinek. Nem szeretem ha le néznek másokat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: December 2, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: December 2, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Találtam 1-2 helyesírási hibát, de ez nem mérvadó. A probléma az, hogy túlon túl szűkszavú voltál. Kicsit kérlek bővebben fogalmazz, a 4-5 kerek mondat de 4 darab 4 szavas mondat legyen. Javaslom tekintsd át az elfogadott jelentkezéseket, inspirálódj belőlük. Aztán újra is írhatod akár azonnal. Fuss neki mégegyszer, sok sikert. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések