Jump to content

Adam Jager jelentkezése

Adamjager08

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Marczis Ádám

Hány éves vagy?
15

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
2-3, de változó

Jelenlegi játszott perceid száma:

1019

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

300 perc adminjail. https://imgur.com/a/MdUl8wp

Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
Igen. OMSZ

Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki)

Tudom a frakció feladatát, több szerelő frakcióban is voltam leader. Tehát sok tapasztalatom is van szerelő rp-vel kapcsolatosan.

Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel?
Igen, discordal. nevem: adammarczisxddd.

Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. )
Szabadidőmben szeretek a számítógépem játszani, leginkább rp-zni szoktam. Még iskolás vagyok, középiskolás éveimet ebben az évben kezdtem alkalmazás-és géprendszerüzemeltető technikus szakon. Nyáron a szabadidőmben inkább horgászni szoktam a családommal, ez elengedhetetlen számunkra. Általában kedves és megértő vagyok mindenkivel, de nem sok türelmem van, ha például rossz napom van. Ha zenét hallgatok általában rock vagy metál zenét szoktam hallghatni, de előfordul, hogy valami mulatós zenét is hallgatok.

IC Rész

Jelentkező neve:
Adam Jager

Jelentkező születési helye, ideje:
Los  Santos 1995.04.30.

Jelentkező anyjának leánykori neve:
Eva Murrad

Jelentkező apjának neve:
John Jager

Előző munkahelye(i):
OMSZ

Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat)
A csapatmunka az egymás közötti kommunikációra, koordinációra, szervezésre és együttműködésre épül. A csapatmunka célja a hatékonyság növelése, ez erőforrások kihasználásának maximalizálása.A csapatmunkában a tagok képességei kiegészítik egymást. Ezáltal lehet egy cég vagy frakció sikeres.

Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat)

Los Santosban születtem 1995.04.30-án. Apám John Jager, anyám Eva Murrad volt. Los Santosban nőttem fel, a középiskolában autószerelő szakra jártam. Később elvégeztem egy ápolói képzést, majd megszereztem az orvosi diplomám is. Dolgoztam is mentős szakmában, de nem szerettem ott dolgozni, így beadtam felmondási kérelmem. Mindig is autókkal szerettem volna foglalkozni, otthon is szoktam a Ladámat bütykölgetni. Ezért is szeretnék az LS-AMV tagja lenni.

Edited by Adamjager08

• GameAdmin 5

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)).

• Matteo locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.