Adamjager08 Létrehozva: December 2, 2023 Megosztás Létrehozva: December 2, 2023 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Marczis Ádám Hány éves vagy? 15 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 2-3, de változó Jelenlegi játszott perceid száma: 1019 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! 300 perc adminjail. https://imgur.com/a/MdUl8wp Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Igen. OMSZ Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki) Tudom a frakció feladatát, több szerelő frakcióban is voltam leader. Tehát sok tapasztalatom is van szerelő rp-vel kapcsolatosan. Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel? Igen, discordal. nevem: adammarczisxddd. Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. ) Szabadidőmben szeretek a számítógépem játszani, leginkább rp-zni szoktam. Még iskolás vagyok, középiskolás éveimet ebben az évben kezdtem alkalmazás-és géprendszerüzemeltető technikus szakon. Nyáron a szabadidőmben inkább horgászni szoktam a családommal, ez elengedhetetlen számunkra. Általában kedves és megértő vagyok mindenkivel, de nem sok türelmem van, ha például rossz napom van. Ha zenét hallgatok általában rock vagy metál zenét szoktam hallghatni, de előfordul, hogy valami mulatós zenét is hallgatok. IC Rész Jelentkező neve: Adam Jager Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1995.04.30. Jelentkező anyjának leánykori neve: Eva Murrad Jelentkező apjának neve: John Jager Előző munkahelye(i): OMSZ Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat) A csapatmunka az egymás közötti kommunikációra, koordinációra, szervezésre és együttműködésre épül. A csapatmunka célja a hatékonyság növelése, ez erőforrások kihasználásának maximalizálása.A csapatmunkában a tagok képességei kiegészítik egymást. Ezáltal lehet egy cég vagy frakció sikeres. Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat) Los Santosban születtem 1995.04.30-án. Apám John Jager, anyám Eva Murrad volt. Los Santosban nőttem fel, a középiskolában autószerelő szakra jártam. Később elvégeztem egy ápolói képzést, majd megszereztem az orvosi diplomám is. Dolgoztam is mentős szakmában, de nem szerettem ott dolgozni, így beadtam felmondási kérelmem. Mindig is autókkal szerettem volna foglalkozni, otthon is szoktam a Ladámat bütykölgetni. Ezért is szeretnék az LS-AMV tagja lenni. Edited December 2, 2023 by Adamjager08 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: December 2, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: December 2, 2023 Kedves jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)). Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések