Malik Imanee Létrehozva: December 2, 2023 Megosztás Létrehozva: December 2, 2023 (módosított) Bemutatkozá Florin Milanak hívnak, 17. életévemet töltöm. Budapesten születtem, 10 éves koromig pécsben éltem, de már 7 éve lakok egy kis faluban kecskemétöl nem messze. Több általános iskolába is jártam, közülük a Zirinyi Ilona Általános Iskolát szerettem a legjobban. A 7. és 8. évfolyamot kitűnő tanulmányi eredménnyel végeztem. Rengeteg versenyre jártam, főleg matematika terén. Immáron 2 éve német két tanítási nyelvű, gépész szakra járok Debrecenbe a Mechwart András Technikumba. Szabadidőmben nagyon szeretek számítógépes játékokkal játszani, főleg roleplay, szimulátor és háborús játékokkal. Rp-zni márciusban kezdtem See Mta v2-on, egész októberig azon játszottam, ott tanultam meg az rp alapjait. A karakteremről,és vagyonáról: JoneSwace vagyok. Egy 90-es évek nyarán született átlagos kölyök voltam. Engedjétek, hogy pár mondatban bemutatkozzam! Kiskoromban Las Venturas városában éltem annak is külvárosi részén, szüleimmel valamint 2 nagyobb tesómmal. Mivel én voltam a legkisebb a családban ezért rám nem vonatkoztak a szabályok, mint a többiekre...én más voltam. Kb 5éves koromig éltem Las Venturasban, mert utána édesapám állást kapott a Los Santos-i Mentő Állomásnál, anyukámat pedig behívták az önkormányzathoz titkárnőnek, nyilván mindketten igent mondtak, de nekem ez nem tetszett. Ezek után kijártam az általános iskolát, ahol németet valamint angolt tanultam, ezekből rendelkezem nyelvvizsgával, majd elkerültem a Los Santos-i Középiskolába, ahol tanulmányaimat folytattam, itt az oroszt, az olaszt és a spanyolt tanultam meg, ezekből itt csak az oroszból és a spanyolból van nyelvvizsgám, mert az olaszt csak kicsit beszélem. Olyan 15 lehettem, mikor elhatároztam azt, hogy autókkal foglalkozzak, és ezáltal elkezdtem egy olyan szakmát kitanulni, amely kizárólag ezzel foglalkozik, majd később kikerűltem a nagybetűs életbe, és elmentem egy autószerelő társasághoz, ahova fel is vettek, majd később 4év meló után, be kellett zárniuk, így eljöttem Los Santosba, hogy hátha, itt kapok lehetőséget az újra kezdésre! Jelenlegi vagyonom: Egy BMW M5e60 és egy Bmwm5e60 Gyári, valamint egy audi A8 is van. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! https://imgur.com/a/LYb590x https://imgur.com/a/1KbhKOO Egy adminisztráto feladata: Egy adminisztrátor legfőbb feladata a játékosok segítése,a szerveren folyó RP-k akadálymentes történésének elősegítése.Konfliktusok lebonyolítása. Fontos hogy türelemmel és kellő átlátással dolgozzon ezen ügyek megvalósításáb Aktivitásom: A nyár folyamán program függő de általában az esti órákban 2-3-4 órát is fennt tudok lenni.Ha nincs programom akár 5-6-ot is. Az iskola kezdetével ez a szám kissé megcsökken és inkább 1-2 órát,esetleg 2-3 órát tudok a szerverre szánni. an. Én meglátásom szerint egy adminisztrátornak példát kell mutatnia a többi játékosnak ezzel is erősítve az RP-k tisztaságát. A csapatmunkáról: A csapatmunka természetesen ebben a feladatkörben is fontos csakúgy mint mindenhol máshol ahol több emberrel kell dolgozni. Az egymás felé való tisztelet,odafigyelés szerintem szintúgy beletartozik a csapatmunka fogalmába.Fontos hogy egymást segítsük ne pedig hátráltassuk, hisz így lesz a munka amit csinálunk hatékony. Én ahogy ismerem a társaságot ez egy nagyon jó közösség és szerintem betudnék illeszkedni. Az eddigi adminisztrátorok között szerintem jól működik a csapatmunka és remélem énis tudnék segíteni ennek a csapatnak. Miért pont engem válasszatok: A tapasztalataim szempontjából, illetve a ügyek megoldási készségeim alapján alkalmasnak érzem magam. Szeretnék a player társaimon segíteni és az adminokról is egy kicsi terhet levenni a vállukról. Éretten tudok gondolkodni és a megoldási képességemmel sincsen szerintem gond. Az adódott lehetőségesekkel nem szeretnék visszaélni és javítani szeretnék ahol csak tudok. Mindig egy ügynél kilehet könnyen szűrni, hogy ki például ki hamisít logot vagy ki hazudik egy szituációnal. Bizonyíték hiányába semmit sem tudok tenni egy ügynél. Miért jelentkeznem Adminisztrátornak? Ezt már korább leírtam, de itt bővebben is megfogalmazom. Mivel nagyon amikor kezdtem volt egy adminisztrátor ( nem emlékszem már a nevére ) mindig segített nekem, hogy mikor mit kéne csinálni. Én is szeretném segíteni a játékosokat és adminisztrátor társaimat amiben csak tudom. Egy jó közösség tagja szeretnék lenni és a szerver színvonalába egy pluszt hozzá rakni. Tulajdonságaim: Jó tulajdonságok: Nagyon könnyen barátkozom, Tanulékony, nyugodt és korrekt vagyok, A konfliktust tudom kezelni és próbálom kerülni illetve kiszűrni a konfliktust forrását. Rossz tulajdonságok: Kicsit önfejű, Magamnak adok legtöbbször igazat még akkor is próbálok ha nincsen, Izgulós vagyok néhány helyzetben, de ezen tudok nagyon könnyen javítani. Edited December 2, 2023 by Malik Imanee Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: December 3, 2023 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: December 3, 2023 Kedves Jelentkező! A vezetőség áttekintette a jelentkezését, és úgy döntött hogy elutasításra kerül! -Másolt lap - Gyenge formázás, összecsapott, rövid lap. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések