Darida Létrehozva: December 2, 2023 Megosztás Létrehozva: December 2, 2023 Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap OOC RÉSZ Mi a neved? Milan Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? het-pentekig 2-3ora hetvegen 4-5 Jelenlegi játszott perceid száma: 2420 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! nem Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? nem voltam Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki) szeretnem kiprobalni Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel? dc Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. ) rendes segitokesz mindem ami kell IC Rész Jelentkező neve: Pii Jackson Jelentkező születési helye, ideje: mexico,2023-01-29 Jelentkező anyjának leánykori neve: Maria Jelentkező apjának neve: Franklin Előző munkahelye(i): rakaszat Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat) szeretek csapatban dolgozni Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat) rakaszat es csomaglolo vagyok Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Matteo Hozzászólva: December 2, 2023 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: December 2, 2023 Kedves jelentkező! A lapja sajnos nem nyerte el a vezetőség tetszését, így azt elutasítottuk. Indoklás, megjegyzés: Megmondom őszintén, kevés ilyen rossz lapot láttam. Összecsaptad az egészet, alig írtál bele valamit. "Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat": Erre 4 szót írtál, ami alig-alig függ össze. Se ékezetet nem látok, se írásjelet, se semmit. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések