Jump to content

JoneSwace Jelentkezése

Malik Imanee

Ajánlott bejegyzések

Los Santos Autómentő Vállalat - Jelentkezési űrlap

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Florin Darius -
Hány éves vagy?
- 17 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 3-4 -

Jelenlegi játszott perceid száma:

https://imgur.com/a/s2CtwdN -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

https://imgur.com/a/zdYiCkT -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Igen -

Miért ezt a frakciót választanád? (Minimum 2 mondatban fejtsd ki)

Érdekel az autó "javítás" szakma. -
Rendelkezel-e Discord fiókkal illetve TeamSpeak 3 klienssel?
- Igen -
Mesélj magadról pár mondatban! ( Minimum 5-6 kerek magyar mondat. )
 17 éves srác vagyok. Autók és a számító géppekel foglalkozok leginkább, szeretek kosarazni. Zenét szoktam hallgatni. Szeretek a barátokkal lenni bulizni együtt. Autó szerelőnek szerelőnek megyek.  -

IC Rész

Jelentkező neve:
- JoneSwace -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Las Venturas Korház -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Malik Imanee -
 Jelentkező apjának neve:
- Dimitru Swace -
 Előző munkahelye(i):
- ORFK -
 Mi a véleménye a csapatmunkáról? (3-4 mondat)
 Akkor jó egy csapat munka mikor össze tartanak a kollégák. Együtt nevetnek minden kisebb de annál fontosabb hibán. Szerintem tartsanak össze hísz nem azért "csapat munka"? -
 Önéletrajz (Minimum 5-6 egybefüggő és kerek, magyar mondat)
 Nem rég vált egy nagyon rossz kapcsolatból anya és apja halála után. Nagyon nehezen állt fel az élet nagy pofonjait csak tűrte. De végül el költözött és teljesen újra építette az életét. azóta is boldog, tudott venni magának egy autót is. Szereti az autókat szerelni, nem véletlen jelentkezik a/az LSV-AMV-hez. Van kettő unoka testvére és azóta is tartsák a kapcsolatot. Segítenek egymásnak ahogyan csak tudnak. De néha nehéz nekik hísz néha nem marad pénzük étel vagy akár italra sem. de a kettő unoka testvérének szeretne venni egy házat, vagy akár csak segíteni nekik. magának is szeretne egy házat ami nem túl tág hanem egy vissza fogott helyet ahol nyugodtan munka idő mellet is tudja csinálni a tenni valóit. Bár az autó mellet még szeret motorozni  a "testvérivel". Sokat túráznak együtt, nagyon szeretik ezt a várost és úgy láttom hogy ez egy öröké tartó kaland lesz nekik. -

• GameAdmin 5

Kedves jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, és a döntésünk a következő: Jelentkezését elfogadjuk! 

Kérlek, hogy privát üzenetben keress fel, és a munkapozíciót írd meg nekem (másodállás, főállás (utóbbi esetén az egyeztetés csak azután lehetséges, hogy az előző frakciódból kiléptél)).

• Matteo locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.