Jump to content

Robert Jager adminisztrátori jelentkezése

Robert Jager

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

OOC-bemutatkozás:

A nevem Marczis László. 2004.10.05-én születtem Debrecenben, most 19 éves vagyok. Egy faluban élek, ami Debrecentől 18 kilóméterre található. Általános iskolás éveimet itt, a Hosszúpályi Irinyi József Általános iskolában végeztem el, másodiktól kezdve kitünő tanuló voltam, egészen nyolcadik osztályig. Általános iskolás koromban rengeteg versenyen vettem részt, általában sikerült dobogón végeznem. Jelenleg a Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum tanulója vagyok, német-magyar kéttannyelvű gépgyártás technológia technikus szakon és egy cégnél vagyok duális képzésen. Azért választottam ezt a szakot, mert szeretem a német nyelvet és kultúrát is, valamint a szakma azért fontos nekem, mert apukám esztergályos és ő vezetett be ebbe a szakmába. Az RP-t 2020 tavaszán kezdtem el a pandémia időszakában, ezen a szerveren. Itt tanultam meg az alapokat, utána jelen voltam SeeMTA v3-on és v2-n is. Végül maradtam a Nextgaming RP szerverén, amit nem bántam meg, de néha v4-en is megtalálható vagyok manapság. Szabadidőmben általában RP-zni szoktam, de szeretek filmeket, sorozatokat nézni, valamint horgászni vagy horgászós játékokkal játszani.

A karakteremről, illetve sikereiről:

A karakterem neve Roberto Jager, aki Münchenben született 1998.07.21.-én. Apja neve Hans Jager volt, anyja neve Elizabeth Muller. Testvéreivel Engelbert Jagerrel és Lambert Jagerrel hamar beleláttak az illegális tevékenységekbe, hiszen apja egy alkoholista maffiavezér volt és olyan emberré szerette volna faragni őket, amilyen ő is volt, de ez nem sikerült neki. Mikor az ellenséges maffia egy leszámolást tartott Münchenben, Robert elköltözött Los Santosba Zdenko Murad álnéven, csak később változtatta meg Robert Jagerre nevét, elhagyva az O betűt. Los Santosban elsőként az Országos Mentőszolgálatba került, itt kiváló mentős lett belőle, később kórház-igazgatóként nevezték ki. Ekkor bukkantak fel testvérei, akik szintén elszöktek Németországból. Viszont Robert egy kis időre itt hagyta a várost, mikor visszatért testvérei eltűntek. Ekkor csatlakozott elsőként a Los Santos Autómentő Vállalathoz, viszont egy jobb lehetőség miatt csatlakozott az ORFK-hoz, ahol Dr. Hans Muller karolta fel. Később otthagyta az ORFK-t is és visszament a mentősökhöz, ahol most mentőápoló rangban tevékenykedik és az LS-AMV-hez is másodállású vontatósként csatlakozott. Jelenleg egy eltitkolt testvérével Adam Jagerrel és jó barátjával, valamint oktatójával Dr. Hans Mullerrel tart szorosabb kapcsolatot. Robert rendelkezik 3 autóval amire nagyon büszke: Egy Peugeot 406, ami a Taxi filmekből ismerős tuningokkal rendelkezik, egy Porsche 911 GT3 RS-sel és egy Alfa Romeo Guiliaval rendelkezik még. Tulajdonában van még egy Reefer és egy Dodge Ram 3500 is. 

UCP-m:

https://imgur.com/a/vOkBt5F

Egy adminisztrátor feladata:

Szerintem egy adminisztrátornak az a feladata, hogy a szerveren folyó RP-ket elősegítse és akadálymentesen élvezhessék a játékosok a szerveren való időtöltést. A legfontosabb a türelem számukra és a gyors, de egyenlő (úgynevezett demokratikus) döntés hozatal. Az adminoknak mikor nincsenek szolgálatban olyan példamutató viselkedést kell mutatni, hogy más tanulhasson belőle, ha nincs olyan szinten.

Aktivitásom:

Általában hétköznap délután szoktam aktív lenni, ilyenkor 4-5 órát is fent tudnék lenni (ha nincs tanulnivalóm). Hétvégén változó, mivel apukámnál szoktam lenni, de vasárnap 3-4 órát ígyis fent szoktam lenni, de ha nem vagyok nála, szinte egész nap fent tudok lenni.

Véleményem a csapatmunkáról:

A csapatmunka az egymás közötti kommunikációra, koordinációra, szervezésre és együttműködésre épül. A csapatmunka célja a hatékonyság növelése, ez erőforrások kihasználásának maximalizálása.A csapatmunkában a tagok képességei kiegészítik egymást. Ezáltal lehet egy admincsapat, egy frakció, stb. sikeres.

Miért pont engem válasszatok:

Szerintem nagyon jó csapatjátékos vagyok. Szeretek másokkal együtt dolgozni egy célért, minden áron. Szabálykövető embernek tartom magam, ami az RP-ben jól jöhet, illetve admin ügy kezelésben is. Mivel itt kezdtem el RP-zni, ezért szeretném ezt a csapatot segíteni. Szerintem az RP során sem esett rám panasz, ezért is próbálnám meg a jelentkezést.

Miért jelentkeztem adminisztrátornak:

Azért jelentkeztem erre a feladatra, mert szeretek az embereken segíteni. Előbb említettem, hogy szeretek csapatban dolgozni, ezért is próbálkozom meg a jelentkezést. Az admin aki motivál engem az Engi, hiszen remek munkát végezz a szerveren a többi adminnal egyaránt. Mikor kellett ők segítettek, ezt szeretném továbbadni másoknak én is.

Hogyan magyráznám el az RP és a szerver alapjait:

Elsőnek is elmondanám, hogy mire kell figyelnie a szerveren, illetve alap RP szabályokat(/me; /do használata, stb.). Mutatok neki példát, majd visszakérdezem. Elmagyáráznám neki, hogy milyen lehetőségei vannak a szerveren, illetve ha későbbiekben frakcióhoz akar csatlakozni hogyan tud egyhez. Utána visszakérdezném tőle az elmondott dolgokat, hogy mennyire tanulta illetve jegyezte meg.

Pozitív tulajdonságaim:

- Csapatjátékos

- Megbízható

- Kitartó

- Kedves mindenkivel

Negatív tulajdonságaim:

- Néha sokat beszélek feleslegesen

- Néha lusta vagyok

- Sokszor halogatok dolgokat

- Nyugodt vagyok, de van egy pont ahol elszakad a cérna (de ezen dolgozom jelenleg)

Utóirat:

Bármi is legyen a vezetőség döntése, köszönöm a lehetőséget és köszönöm mindenkinek aki elolvasta és írt egy rövid véleményt. :)

Edited by Robert Jager

• Főadmin

Szia. Én ismerlek már elég régóta, úgy gondolom tanítható típus vagy, még ha van némi hiányosságod is jelenleg. Véleményem szerint alkalmas lennél a pozicióra. A lapod tartalmilag és formailag is tetszik nekem. Sok sikert!

• Like 1

• GameAdmin 5

Szia! 
Megmondom neked őszintén, kevés ilyen jó lapot olvastam.

Nagyon patentra megcsináltad, ez nálam egy plusz pont.

A lapod láttán én pozitív véleménnyel vagyok a jelentkezésedről, szívesen dolgoznék veled egy csapatban.
Dióhéjban: A jelentkezésedet támogatom, és sok sikert kívánok! 😀

• Like 1

• Terciusz locked,unlocked és locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.