Jump to content

James Brody Adminisztrátori jelentkezése!

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

OOC

Sziasztok, Virág Máténak hívnak, Zala megyében élek. Szófogadó és fegyelmezett vagyok, a nálam idősebb emberekkel tisztelettudó. Csapatban tudok a legjobban dolgozni és elfogadom más emberek kritikáját. Nagyon szeretek rp-zni és a barátaimmal játszani. A szerveren csak úgy ismerhetnek hogy James Brody. Meghallgatok mindenkit és nem szeretek vitázni. Jelenleg 14. életévemet élem. Sok időt tudok tölteni a szerveren. A hobbijaim közé sorolnám: a focizás, motorozás, videó készítés, film és egyéb más sorozat nézése is. Úgy gondolom, hogy az aktivitásommal nem lenne gond, úgy naponta olyan 4-5 órát tudnék elérhető lenni a szerveren. Ezt az időt az adminkodásra tudom szánni. Körülbelül 3 éve játszok Roleplay szervereken, emellett szoktam játszani más játékokkal, például lövöldözős  játékokkal (CS:GO), illetve szimulációs játékokkal.  Rendszeresen sportolok football-t. Be szeretném bizonyítani magamnak, hogy ha valamit nagyon el szeretnék érni, akkor azt képes vagyok teljesíteni.

A Karakterem

James Brodynak hívnak. A családomról csak annyit, hogy apámnak volt egy sikeresen jól működő vállalkozása anyám pedig otthon foglalkozott velem. A birtokunktól nem messze volt egy banda akik a 2000-es évek  idején élték a fénykorukat és kiló számra adták el a drogokat.  Ez sajnos apámat sem kímélte. De ez eleinte senkinek nem tűnt fel de nagyon rászokott a drogra. Egy nap 2007 nyarán apám durván beállva megverte anyámat annyira, hogy korházba kellett szállítani. 12 éves voltam ekkor még azt hittem amilyen életet élek, hogy az a normális, de a váló per után anyámhoz kerültem, de az apánk pénze az már nem volt nálunk. Ezután azt kellett megtapasztalnom, hogy a luxus életem ami volt, eltűnt.  2010 Májusán megismertem egy srácot aki a legjobb barátom volt. Mint utólag kiderült, hogy ő már akkor a banda tagja volt. Az rivális banda tagjai rengetegszer jöttek oda hozzánk arcoskodni, de mi természetesen nem  hagytuk magunkat. Egy nap arra gondoltunk, hogy minden tagot elpusztítunk. Ketten 5 emberüket tudtuk elintézni, de sajnos a barátom belehalt. 5 hónapra rá átestem a put-on. Azóta főbb banda tag vagyok.

Adminisztrátor feladata

Én úgy gondolom, hogy egy admin feladata a szerveren az adott szituációk igazságos, higgadt bírálása

,és a szerveren a rendfenntartása.  A playereknek segítségére legyünk ha komolyabb gondajai akadnának a játék közben. A szerverszabályzat betartásával is foglalkoznak esetleg az újonnan jött játékosok részére is. Egy admin segítségre lehet arra is ha egy  rpző játékos akarattal/akaratlanul szabálysértést tett. Ha a szabálysértés indokolja, akkor szankciókat osztanak a megfelelő embereknek.

Aktivitás

napi 3-4 óra
Hétköznaponként néha kevesebbet de mivel itt a téli szünet a nyakunkon ezért többet.

Csapatmunkáról:
Csapatban a legkönnyebb dolgozni, 

Szerintem a játékosok és a barátok közötti együttműködés nagyon fontos egy ilyen feladatban az adminok között. Közösen sokkal hamarabb meg lehet oldani egy ügyet, ha összetartó a csapat.

Én szívesen dolgoznék együtt másokkal. Nagyon szeretek csapatban dolgozni. Tudom motiválni az embereket a közös céljainkért. 

UCP
https://imgur.com/a/HZifukf

Miért pont engem?

Van tapasztalatom RolePlay szerverekkel kapcsolatban. A korosztályomhoz képest értelemes és gyorsan és igényesen tudom elvégezni a feladataimat. Az új játékosokkal rendes és illemtudó de természetesen a régi playerekkel is normálisan tudok kommunikálni. Szeretnék segíteni a kezdőkön akár csak apró kérdésekben. Tudnám teljesíteni a megadott feladatot. Figyelmesen és odafigyelve végzem a célom amire megbíztak. Értem és tudom a szerverszabályzatot ami a kérdésekre értelmes és jó választ tudjak nyújtani. Rengeteget gondolkozok a szerveren, hogy hogyan tudnám szebbé és minőségibbé tenni. Tudom nyújtani a maximumot. Jelenleg is adminsegéd és frakció leader vagyok a szerveren és úgy gondolom, hogy megférne mellé egy komolyabb kihívás mint az AS vagy az fk leader.

Miért jelentkeztem adminisztrátornak?

Azért jelentkezem adminisztrátornak, mert szeretnék belefektetni egy plusszt a közösséghez. Szeretném segíteni a játékosokat és betartatni velük a szabályzatot, elmagyarázni neki mi mire való és hogy miért nem jól kezeltek le egy adott dolgot, ami miatt pl. jailbe kerültek. Mint már említettem szeretném jó irányba tereli a játékosokat. Saját magamat motiváltam erre a feladatra, hogy a szerveren meg többet tudjak segíteni a kezdőkön és a gondjaikban. 

Pozitív tulajdonságok:
-Segítőkész vagyok.
-Illem tudó.
-Gyors.
-Figyelmes.
-Megbízható vagyok.

Negatív tulajdonságok:
-Ha fáradt vagyok nehezen tudok koncentrálni.
-Legtöbbször lusta.
-Ha nagyon jó kedvem van hiperaktív vagyok.
-Sokszor kötök bele valakinek a véleményébe és ez akár veszekedéshez is vezethet ha nem tudom kontrollálni magam.

• Like 4

Elég régóta ismerlek a szerveren. Ez idő alatt szerintem rengeteget fejlődtél rp szintjén. Ahogy megismertelek eléggé tanulékony vagy és amit szeretnél elérni azért harcolni szoktál. Ezen kívül én úgy látom elég jól összeraktad a lapod. Szóval támogatom  szerintem megérdemelnél egy esélyt! 

• Like 1

Szia! A pályázatod faszán meg lett csinálva szerintem. A szerkesztés igényes, a tartalma számomra kifogástalan. Mellesleg volt alkalmam többször is beszélni veled, szerintem egy rendes és kitartó srác vagy, elbírnál az adminisztrátori feladataiddal. Ami a frakciódat illeti, remélem össze tudod hozni a duty percek mellett az IG időt is. Én támogatlak, és remélem hogy a vezetőség is látni fogja benned a potenciált. Hajrá, sok sikert!

• Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.