Jump to content

Burton C Mossman jelentkezik a ORFK-ba.

Dantee

Ajánlott bejegyzések

14056ccb9b0b30c9a69b38a7ded7e230.png

OOC RÉSZ

Hogy hívnak?
< Kovács Dominik >
Mikor születtél?
< 2008.01.14 >
Mondj pár szót magadról(hobbid, sport, stb), az aktivitásodról!
< Hobbijaim a biciklizés és a úszás, szeretek még a haverokkal videójátékokkal játszani,

mikor nem játszok akkor a szüleimnek segítek az itthoni munkákban.

Az Aktivitásom nagyon zavaros, de igazából hétvégente vagyok elérhető meg a sulis szünetekben.(pl: nyári szünet, stb)>
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen, melyikben?
< Frakciók amikben voltam: 16 Street Bloods-ban, Sibenik Croatian Maffia-ban,Országos Rendőr Főkapitányság, Rollin' 30s Harlem Crips-ban,  >

Miért ezt a frakciót választottad?

Eddig mindig is illegális voltam a frakciók terén, és kiszeretném magam próbálni a legál részen is.

Jó sofőrnek és lövésznek tartom magam. Úgy érzem, hogy megtudnám állni a helyem mint rendvédelmi tag. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és működő mikrofonnal?

(igen, vagy nem?)
< Igen. >

Csatolj képet az UCP-dről!

(AJ-k, banjaid, játszott perceid)

https://imgur.com/a/HHTGi46 >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Burton C Mossman >
 Jelentkező születési helye, ideje:
< Los Santos, 2001.01.14 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Emma Hicks >
 Jelentkező apjának neve:
< Cameron C Mossman >
 Előző munkahelye(i):

Csomagszállító, csomag címkéző >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen, Persze. >
 Mit gondol az együttműködésről a kollégák között, milyen szerepe van? (3-4 mondat)
Véleményem szerint, a rendőrségnél fontos, hogy egy akciónál együtt mozogjanak a résztvevők. Fontos, hogy mindenki megadja a tiszteletet, nem csak a felsőbbrendű embereknek, hanem mindenkinek. Egy jó csapat, jó eredményeket hoz ami nagyon fontos. >
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

A nevem Burton C Mossman, Los Santosban születtem, 2001. január 14-én. Jelenleg ugyan úgy Los Santosban élek egyedül.

Előző munkahelyem a Csomagcímkéző, ami Ocean Docks-ban található, jól kijöttem mindenkivel, de sajnos elég robotos és kevés pénzt kaptam. Munkám során sok emberrel ismerkedtem meg, és sokat beszélgettem velük.

Tanulmányaim, az Indiana Rendészeti Akadémián végeztem, 5 évig. Ezután megszereztem egy ottani egyetemben a diplomámat is.

Ez után az Indianapolis Metropolitan Police Department-hez, ott dolgoztam 1 évig, de sajnos megsérültem, 1 hónapig kórházban voltam, ezek után ott hagytam a várost és ezzel együtt a munkahelyemet is. Úgy döntöttem visszarepülök a családom nélkül szülővárosomba és itt kezdek életet, mert sok szép emlék köz ide. És leszerződtem a csomag címkéző munkára, dolgoztam egy kevés ideig. Majd elvégeztem egy kereskedelmi iskolát, itt Los Santosban. Leszerződtem egy itteni bolttal ami nem volt messze az előző munkám helyszínétől. Szerettek a vásárlók, kedves voltam, illedelmes, mindig mosolyogtak rám, nagyon boldognak éreztem magam, jó hatással volt az életemre, hogy mindenki vigyorral az arcán nézett felém.

>

• Like 1

• Engi locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.